Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Skład na sezon 2013

#3276 Postautor: harry » 12 stycznia 2013, o 23:41

ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników

No ale co to zmieniło? Jakoś się udało poskładać do kupy skład. Młody, ambitny mam nadzieję. Taki lubię.
Yamaha, Kuciapy póki co na razie nie ma w planach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3277 Postautor: ravajas » 12 stycznia 2013, o 23:43

harry pisze:
ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników

No ale co to zmieniło?
Ano zmieniło to, że 1,3 mln mogło się wydawać dużo, ale jak Łódź ma jechać i np może dysponować większym budżetem, to zawodnicy woleli poczekać.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#3278 Postautor: mustafa » 12 stycznia 2013, o 23:43

yamahaR1 pisze:Dożyłem czasów, w których Kuciapa będzie wybawieniem

Nie o to chodzi, że wybawieniem. Ale patrząc na kilka sezonów wstecz, Kuciapa jest mocniejszym zawodnikiem niż Baran, Miesiąc, a nawet Jeleń i tym podobne. Jest to zawodnik który w ekstralidze na swoim rzeszowskim torze zawsze był mocny. Patrzmy realnie na naszą sytuację.

O takich zawodnikach jak Kildemand czy Gustafsson nie chcę nawet dyskutować bo dla mnie to są zawodnicy jednego meczu (no... powiedzmy jednego sezonu).

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#3279 Postautor: Masi » 12 stycznia 2013, o 23:51

A rzeszowskie wiarygodne wróbelki ćwierkają, że Kuciapa dogaduje właśnie kontrakt w Lublinie... Ciekawe.

Trojanowski :lol: :lol: :lol: Po meczu z nami tak płakał na tor, że jak to mawia Drabik prawie się odwodnił. No to powodzenia życzę.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

harry
Trener