Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Odnoszę wrażenie (może mylne) że w najbliższą niedzielę będzie istotnie luźniej na trybunach i to z różnych względów.
Pójdzie tylko 10k biletów? :)
Wobec tych informacji szansę na miejsce w sektorze gości chyba należy uznać za mało realne? Ile oni tam mają miejsc w tym sektorze K? 500?
.png)
To chyba trzeba celować w piątek w sektor L.
.png)
To chyba trzeba celować w piątek w sektor L.
Sektor gości z tego co pamiętam słaby jest. Niewiele widać. Co do ilości miejsc, trzeba sprawdzić ile było na poprzednim meczu przed covidowym. Chociaż obecnie liczba biletów dla kibiców gości, to chyba tylko dobra wola organizatora.
waha pisze:Sektor gości z tego co pamiętam słaby jest. Niewiele widać. Co do ilości miejsc, trzeba sprawdzić ile było na poprzednim meczu przed covidowym. Chociaż obecnie liczba biletów dla kibiców gości, to chyba tylko dobra wola organizatora.
Z reguły sektor gości jest totalnie do d... Jeśli chodzi o względy obserwacji widowiska. Najlepiej chyba z wyjazdów które ja pamiętam jest w Krośnie i Łodzi. Końcówka prostej przeciwległej, widoczność przyzwoita i kąt na start/metę jeszcze do przeżycia. Najczęściej są to wejścia w 2 łuk, 2 łuk albo wyjście z pierwszego, czyli takie se
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A jak ja słyszę o takich ,,lepszych" to trzymam się od razu tego z dala.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To i tak trzeba spróbować kupić bilet na inny sektor niż gości, bo tam jest mało miejsca. Ja tak robię i mam nadzieję, że widzimy się we Wrocławiu.
Kurier podjął temat walki o miejsca
https://kurierlubelski.pl/kibice-zuzla- ... t6FLtYTN4U
https://kurierlubelski.pl/kibice-zuzla- ... t6FLtYTN4U
Problem z zajmowaniem niewłaściwych miejsc znany jest klubowi, który potwierdza, że kibice powinni respektować numerację znajdującą się na biletach.
Na FB i w innych socjalach to zakomunikowali?
Piotr Więckowski pisze:W takich sytuacjach prosimy o interweniowanie u ochrony. Jako organizatorzy mamy wiele działań związanych z zawodami, natomiast porządku na trybunach pilnuje ochrona.
A to ciekawe. Chyba w jakichś pelerynach niewidkach chodzi ta ochrona.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
bo to są tajni agenci, wkraczają tylko w sytuacjach kryzysowych
a co do meczu to prognozy są takie że od jutra do soboty ma lać więc nie nastawiałbym się na meczyk więc i agenci będą mieć wolne ;)
a plandek już nie ma?
o właśnie, jak Wrocek chce jechać to niech pożyczy, a jak nie to meczu nie będzie ;) dla nas by pasowało to przełożyć, Grisza by zdobył dodatkowy czas na regeneracje a na trudnym torze byłoby kiepsko...
Ostatnio zmieniony 15 września 2021, o 18:52 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co różne osoby z Wrocka piszą, to nigdy plandeka do Wrocławia nie wróciła.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Z tego co różne osoby z Wrocka piszą, to nigdy plandeka do Wrocławia nie wróciła.
Czyli zakup plandeki mamy z głowy :D

Ramian1 pisze:bo to są tajni agenci, wkraczają tylko w sytuacjach kryzysowycha co do meczu to prognozy są takie że od jutra do soboty ma lać więc nie nastawiałbym się na meczyk więc i agenci będą mieć wolne ;)
Prognozy są takie że ma lać do poniedziałku ;)
Kaman pisze:RadeKas pisze:Z tego co różne osoby z Wrocka piszą, to nigdy plandeka do Wrocławia nie wróciła.
Jest to bzdura.
Przestańcie czerpac info ze Sportsboardu. To siedlisko trolli, a kibice Sparty tam, to już wyższy poziom uposledzenia umysłowego.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wrócila w lepszym stanie niz przyjechała. Czyściutka i pachnąca ;)
Kibice WuTeEs z #zuzel na wykopie też żądali zwrotu plandek. No ale potomkowie przesiedleńców zza Buga tacy już są 
Ja właśnie na wykopie takie głosy widziałem.
Bilety kupione bez problemu i to na najwyższy rząd. Będę miał blisko do ochroniarzy jakby ktoś podsiadł
.
Bilety kupione bez problemu i to na najwyższy rząd. Będę miał blisko do ochroniarzy jakby ktoś podsiadł
Richie Faulkner:
I u mnie też bez problemu (tydzień wcześniej walczyłem 20 min.), może być tak jak przypuszczałem że tym razem będzie znacznie luźniej...
Raczej nie, bo już wyprzedane są i teraz tylko można polować na powroty z koszyków.
Richie Faulkner:
Jeśli komuś się udało to chętnie odkupie normalny i ulgowy, lub jeden z tych.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Jak ktoś ma FB i kupił już sobie bilety to polecam w wolnej chwili lekturę komentarzy na FB pod artykułem z Kuriera o zajmowaniu miejsc.
https://www.facebook.com/MotorLublinSpe ... 0934423247
Najlepszy ten komentarz, że jak ktoś się o to pruje tzn. że jest świeżym kibicem. Czyli jak chodzę od paru lat to jestem dalej świeżak na to wygląda, bo chcę na swoim siedzieć.
https://www.facebook.com/MotorLublinSpe ... 0934423247
Najlepszy ten komentarz, że jak ktoś się o to pruje tzn. że jest świeżym kibicem. Czyli jak chodzę od paru lat to jestem dalej świeżak na to wygląda, bo chcę na swoim siedzieć.