Maxx pisze:GIGI pisze:Gelo pisze:jestem w szoku - gratulacje - i tak jak bylo do przewidzenia - bedziemy Karola nosic na rękach
do przewidzenia ??
No właśnie. Gdzie to Gelu napisałeś wcześniej...?
To nie Gela przewidywania lecz moje
Maxx pisze:GIGI pisze:Gelo pisze:jestem w szoku - gratulacje - i tak jak bylo do przewidzenia - bedziemy Karola nosic na rękach
do przewidzenia ??
No właśnie. Gdzie to Gelu napisałeś wcześniej...?
grzesieck pisze:i Ty sie serio dziwisz, ze usuwam Twoje posty?
Po wczorajszym treningu to powinni wykonać szybki telefon do Steada, w miejsce kompletnie nieprzygotowanego Barana
grzesieck pisze:i Ty sie serio dziwisz, ze usuwam Twoje posty?
Piocze pisze:Niech wyjazdowicze napiszą też, co się działo z ochroną, bo w transmisji przez jakiś czas było widać jakieś zamieszanie...
Maxx pisze:Niech się wypowiedzą ci "najmądrzejsi", którzy jeszcze przed meczem "powiesili za fraki" Puzona i Miesiąca... Ciekaw jestem ich opinii... W kontekście choćby tego, że niejaki Maxx to "funfel" Puzona... Czekam zatem na słowa krytyki panowie...
jerry78 pisze:Zresztą się nie dziwię. Za taką stawkę jak dzisiaj jechali to nigdzie by nie dostali w II lidze.
kibicLBN pisze:Sugerujesz że mecz był płatny " premium"?
Shack pisze:Maxx pisze:Niech się wypowiedzą ci "najmądrzejsi", którzy jeszcze przed meczem "powiesili za fraki" Puzona i Miesiąca... Ciekaw jestem ich opinii... W kontekście choćby tego, że niejaki Maxx to "funfel" Puzona... Czekam zatem na słowa krytyki panowie...
czy Ty jestes normalny ? bedziesz pisał co drugi post na tym forum ?