Nasi rywale - 2024
Re: Nasi rywale - 2024
Zengota 14 w 6
Parnicki 10 w 6
Rew 10 w 6
Smektala 7 w 6
Juniorzy 6 na juniorach Apatora i mamy 47 ;)
Parnicki 10 w 6
Rew 10 w 6
Smektala 7 w 6
Juniorzy Leszna to takie same ancymony jak ci Apatora. Apator musiałby przyjechać rowerami. Chyba, że już ugadane wszystko.
papi pisze:Zengota 14 w 6
Parnicki 10 w 6
Rew 10 w 6
Smektala 7 w 6
Ej, jeszcze Cook
Na wyjeździe w Gorzowie:
Cook 7 pkt (śr 1,4)
Zengi 12 (śr 2,0)
Parnicki 8 (śr 1,6)
jak dodamy im po 10% za mecz domowy i po jednym starcie na ZZ, to wychodzi coś koło:
Cook 9 pkt (w 6 st.)
Zengi 13 (w 6-7 st)
Parnicki 10 (w 6 st).
razem 32 pkt, zostaje 14 punktów dla Smyka, Rewa i juniorów (jakieś 12 startów łącznie). Nierealne?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jeśli ktoś ma przegrać w tym roku w Lesznie to będzie to Apator :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Racja, zapomniałem o Cooku. Tylu zawodników w Lesznie, że bez 3 podstawowych moga dalej jeździć bez z/z :)
A to nie rok temu Parnicki porobił Apator w Lesznie?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- tezetomaniak
- Trener
Yep, (0,-,3,3) w tym Lambert i Przedpełski na rozkładzie.
To co obustronny walkower we Wrocławiu ? :D
XXI wiek. Różni utytułowani durnie twierdzą, że planeta spłonie, a nie umieją przewidzieć pogody na 15 minut naprzód... Uwierzcie w naukę
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
- niespokojny
- Trener
ravajas pisze:XXI wiek. Różni utytułowani durnie twierdzą, że planeta spłonie, a nie umieją przewidzieć pogody na 15 minut naprzód... Uwierzcie w naukę
Widać to drugie jest trudniejsze. Najwyraźniej łatwiej obserwować średnią temperaturę i jej trend w ostatnich latch, czy zmierzyć powierzchnie lodowca satelitą niż przewidzieć kierunek mas powietrza na niewielkiej przestrzeni. Ale może się mylę i mnie oświecisz, bo pewnie się na tym znasz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dobra ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego plandeka nie leżała na torze skoro wiadomo było że będzie padać? I czego nikt nie poniesie konsekwencji?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Miało padać od 22. Obligatoryjne zadaszenie toru - jedynie rozwiązanie
Z tym zadaszeniem stadionów to dobry pomysł. Jest kasa z KPO więc trzeba wziąć i skorzystać. Pomoże to w ograniczeniu emisji CO2, bo nie trzeba będzie odwoływać meczów przez co zawodnicy i kibice nie będą musieli na darmo wypalać paliwa, co jak wiadomo grozi spłonięciem planety. Win - win.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Dziś Unia Leszno ostatecznie poniży Apatora ? Jak Unia wygra to walka o utrzymanie nabierze rumieńców. Jak przegra to chyba pozamiatane. Po akcji tegorocznej życzę im spadku z całego serca. Do boju Apatorze, wiara jest w nas.
Miałbym kibicować Apatorowi??? W życiu.
Jedyny mecz, na którego wynik mam zazwyczaj wywalone i oglądam dla samego oglądania to Toruń vs Gorzów. W każdym innym kibicuję drużynom przeciwnym.
edit: tutaj Leszno ma okazję zrobić z Apatora pośmiewisko na lata. Jakbym mógł, to bym im motocykle popychał, żeby szybciej jechały :)
Jedyny mecz, na którego wynik mam zazwyczaj wywalone i oglądam dla samego oglądania to Toruń vs Gorzów. W każdym innym kibicuję drużynom przeciwnym.
edit: tutaj Leszno ma okazję zrobić z Apatora pośmiewisko na lata. Jakbym mógł, to bym im motocykle popychał, żeby szybciej jechały :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Leszno Toruń - wybór między dwiema patologiami kibicowskimi. W walce o utrzymanie z racji Jarka kibicuję Falubazowi (chociaż kibice nie lepsi) a przed sezonem Unia dla mnie była do spadku i to bez kontuzji. Także wynik jest mi... obojętny :)
Unia w obecnym składzie miałaby problem z większością zespołów 2E. A jeszcze Apator ma pokładzie Barona, który o nawierzchni w Lesznie wie więcej niż przeciętny trener drużyny gości. Jeśli Toruń przegra, to ja nie rozumiem tego sportu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
kdsz pisze:Unia w obecnym składzie miałaby problem z większością zespołów 2E. A jeszcze Apator ma pokładzie Barona, który o nawierzchni w Lesznie wie więcej niż przeciętny trener drużyny gości. Jeśli Toruń przegra, to ja nie rozumiem tego sportu.
Apator, potrzymaj mi piwo...
Ciekawe czy Kołodziej pojedzie, czy za Lebiedewa będzie ZZ.
zawodnicy Apatora przypominają, cytując sekretarza Komarnickiego - "leniwe, spasione koty", w Unii Zengota ma więcej serca i determinacji niż cały Apator razem wzięty (drugi to Lebiediew, ale on nie pojedzie). Kolejna sprawa, że odkąd sportowo jest gorzej, to trybuny w Lesznie się zapełniły, a zawodnicy czując wsparcie w ważnych momentach potrafią wyciągać z siebie więcej niż norma. Jeśli to wygrają to właśnie serduchem i jednością, których u rywali raczej nie ma.
kdsz pisze:Unia w obecnym składzie miałaby problem z większością zespołów 2E. A jeszcze Apator ma pokładzie Barona, który o nawierzchni w Lesznie wie więcej niż przeciętny trener drużyny gości. Jeśli Toruń przegra, to ja nie rozumiem tego sportu.
Dlaczego nie rozumiesz? Przecież Toruń od jakichś 10 lat to najwięksi nieudacznicy tego sportu i rywalizują dzielnie o palmę pierwszeństwa z Częstochową. Drużyna mem.
W ciągu ostatnich 6 czy 7 lat wygrali tylko raz na wyjeździe - w Grudziądzu. JEDEN RAZ
Juniorzy Torunia na wyjeździe to jak walkower - razem 1 pkt, Przedpełski i Lampart na wyjazdach też mocno niepewni i mogą ich wozić nawet Smektały. Dudek nie błyszczy. W zasadzie pewne jestem 11+pkt Emila i 13+ Lamberta.
Grudziądz jechał słabo, dostawał -8 i ich pykneli bez Doyla na miękko.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
wygrali z Ostrovią po morderczej walce ;)
Skład seniorski Unii to Zengota, Cook, Parnicki, Smektała i Rew. Chyba tylko Grzegorz i ew. U24 (Parnicki /Rew) to poziom ekstraligi. I to raczej w dolnych rejestrach. Wygranie w takim zestawieniu jakiegokolwiek meczu w ekstralidze uznam za zjawisko paranormalne.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Tak jak paranormalny jest wyjazdowy Apator :)
papi pisze:wygrali z Ostrovią po morderczej walce ;)
A tak, o Ostrów chodziło, nie Grudziądz.
Jak można nie wierzyć w porażkę Amatora Toruń, skoro my z Dawidem Lampartem na czele potrafiliśmy ich zlać na motoarenie jak gówniarzy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.