Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
-
łukasz
wcale nie jest wiadomo ze np. swist nie zroi ponizej 10 punktow. co prawda jest teraz w dobrej formie ale kiedys forma sie musi skonczyc i bedzie to wlasnie w Lublinie (taka mam nadzieje). Okon owszem jesli od poczatku sie przelozy to bedzie smigal ale jesli ze startu nie bedzie szedl to i na dystansie nie wiele zrobi. wszystko to jednak gdybanie...
trzeba poczekac przynajmniej do treningu (pewnie bedzie w czwartek),i wtedy bedzie mozna cos powiedziec na temat sprzetu naszych chlopakow... mysle ze to wlasnie zdecycuje o naszej wygranej.
co do pojedynkow LEE kontra PETER to moze sie wszystko zdazyc i nie bedzie to zaskoczenie.
trzeba poczekac przynajmniej do treningu (pewnie bedzie w czwartek),i wtedy bedzie mozna cos powiedziec na temat sprzetu naszych chlopakow... mysle ze to wlasnie zdecycuje o naszej wygranej.
co do pojedynkow LEE kontra PETER to moze sie wszystko zdazyc i nie bedzie to zaskoczenie.
Czarek pisze:Trudno oczekiwać, że Richardson, Świt i Okoniewski zejdą poniżej 10 pkt., czyli raczej zaliczki przed drugim meczem nie będzie.
Czy zaliczki nie będzie to się okaże. Ja jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że w pierwszym meczu będziemy w stanie odskoczyć na minimum 12-14 punktów. Świst ostatnio prezentował dobrą dyspozycję, ale nasz tor uważany jest za trudny a Zielonogórzanie nie mieli zbytnio okazji pojeździć na nim przez ostatnie kilka ładnych lat, dlatego też wcale nie jest pewne, że z Okoniem nie zejdą poniżej dychy.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
łukasz
Maxx pisze:Czarek pisze:Trudno oczekiwać, że Richardson, Świt i Okoniewski zejdą poniżej 10 pkt., czyli raczej zaliczki przed drugim meczem nie będzie.
Czy zaliczki nie będzie to się okaże. Ja jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że w pierwszym meczu będziemy w stanie odskoczyć na minimum 12-14 punktów. Świst ostatnio prezentował dobrą dyspozycję, ale nasz tor uważany jest za trudny a Zielonogórzanie nie mieli zbytnio okazji pojeździć na nim przez ostatnie kilka ładnych lat, dlatego też wcale nie jest pewne, że z Okoniem nie zejdą poniżej dychy.
zgadzam sie w 100%
oby tylko nasi dobrze sprzet przygotowali i ... czekamy na zielonke
- chooberrcik
radzio_ pisze:mecz wygramy my i w kozim grodzie znowu będą jezdzili najlepsi !!!!!!
moze i ppierwszy wygracie,ale nie zapominaj ze to jest DWUMECZ
a wybiera sie z Lublina jakas zorganizowana grupa do ZG ???

- chooberrcik
A jak wiadomo,9 pazdziernika w ZK wystapi Piotrek Swist,ktory jest 1. rezerwowym za Rune Holte,ktory sie wycofal...takze miejsca ustapil Tomek Gollob..oto co o tym sadze: (wypowiedz z zielonogorskiego forum,nie chcialo mi sie calego postu jeszcze raz pisac
)
http://www.sport.zgora.pl/forum - ZAPRASZAM !!
ja nie jestem za tym,by Twisty pojechal w ZK , wiadomo,jak musimy teraz uwazac,a na takich turniejach bardzo latwo o kontuzje (Janek Kolodziej) i lepiej nie wywolywac wilka z lasu..ja osobiscie nie chcialbym zobaczyc Twistiego..wedlug mnie lepiej dmuchac na zimne...
a dziwic moze postawa Tomka Golloba,ktory ot tak sie wycofal dla niego sezon sie juz skonczyl,wiec co ma do stracenia ? no chyba tylko slawe i popularnosc...a jezeli sie nie pojawi..moze stracic wiele w oczach kibicow...
http://www.sport.zgora.pl/forum - ZAPRASZAM !!

Maxx pisze:Czy zaliczki nie będzie to się okaże. Ja jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że w pierwszym meczu będziemy w stanie odskoczyć na minimum 12-14 punktów. Świst ostatnio prezentował dobrą dyspozycję, ale nasz tor uważany jest za trudny a Zielonogórzanie nie mieli zbytnio okazji pojeździć na nim przez ostatnie kilka ładnych lat, dlatego też wcale nie jest pewne, że z Okoniem nie zejdą poniżej dychy.
I piłeczka spowrotem sie odbija. wasi zawodnicy tez nie mieli okazji smigac u nas, no mioze poza Jeleniewskim (SK) ale i tak z miernym skudkiem.
Pozostaje kwestia podpowiedzi. Sądzę, że Lee moze przekazać naszym wiecej na temat waszego toru niż Jeleniewski na temat naszego
W Zielonej spokuj
Pozdro od mychy dla koziołka
-
Gość
O wynik jestem spokojny , bardziej sie martwiłem przed meczem z Rzeszowem , na dzień dzisiejszy obstawiam 51:39.
Licze przedewszystkim na 5:1 w biegu juniorskim oraz że Karlsson podejdzie profesjonalnie do zawodów.
Pytanie z innej beczki .... czy organizuje sie jakieÅ› atrakcje na ostatnim meczu w tym roku ?
Licze przedewszystkim na 5:1 w biegu juniorskim oraz że Karlsson podejdzie profesjonalnie do zawodów.
Pytanie z innej beczki .... czy organizuje sie jakieÅ› atrakcje na ostatnim meczu w tym roku ?
moze powrocmy do tematu moim zdaniem kluczem do zwyciestwa moze byc zestawienie par przez trenera nie moze byc tak jak z Rzeszowem ze Piszcz jedzie razem z Knappem przeciez to jest z gory porazka oni razem nie potrafia jechac i o tym kazdy wie niepamietam kiedy przyjechali na 5-1 jak nie remis to porazka ...
moj typ jest nastepujacy:
9.Frankow
10.Truminski
11.Karlsson
12.Knapp
13.Piszcz
14.Stachyra
15 Jeleniewski
moim zdaniem to jest optymalne zestawienie wiemy jak Karlsson z Knappem wymiataja , wiele razy w tym sezonie wygrywali po 5-1
Piszcz z juniorem to jest chyba dobre rozwiazaniem on w takiej sytuacji dobrze sie czuje i moim zdaniem lepiej zeby jechal z juniorem niz z Knappem co do 1 pary to jechac umieja ale roznie to wychodzi ...
Jezeli Stachyra postawi na takie ustawienie par to ja bede spokojny!!!oby tak zrobil...
9.Frankow
10.Truminski
11.Karlsson
12.Knapp
13.Piszcz
14.Stachyra
15 Jeleniewski
moim zdaniem to jest optymalne zestawienie wiemy jak Karlsson z Knappem wymiataja , wiele razy w tym sezonie wygrywali po 5-1
Piszcz z juniorem to jest chyba dobre rozwiazaniem on w takiej sytuacji dobrze sie czuje i moim zdaniem lepiej zeby jechal z juniorem niz z Knappem co do 1 pary to jechac umieja ale roznie to wychodzi ...
Jezeli Stachyra postawi na takie ustawienie par to ja bede spokojny!!!oby tak zrobil...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Ja o wynik meczu będę spokojny gdy Trumiński,Stachyra i Jeleniewski solidnie sie przygotują do niedzielnego meczyku.
Jeżeli wejdziemy do e-ligii to i tak Jeleniewskiego i TrumiÅ„skiego w skÅ‚adzie w przyszÅ‚ym roku nie ujrzymy dlatego apelujÄ™ o DOPING DLA ZAWODNIKÓW Z CAÅEGO SERCA Z CAÅEJ DUSZY SWOJEJ.

Jeżeli wejdziemy do e-ligii to i tak Jeleniewskiego i TrumiÅ„skiego w skÅ‚adzie w przyszÅ‚ym roku nie ujrzymy dlatego apelujÄ™ o DOPING DLA ZAWODNIKÓW Z CAÅEGO SERCA Z CAÅEJ DUSZY SWOJEJ.
a jak taki trumiński dostanie ekstraligowy sprzęt na baraże to on sobie w ogóle poradzi ??start ma dobry ale na takim sprzęcie może go troche ponieść, zdecydowanie trzeba w tym tygodniu się przyłożyć do treningów i dotyczy to wszystkich zawodników. Zeby nie było tak że Mariusz przyjedzie koło piątku spóźniony godzine, przejedzie pare kółek i tyle. W końcu nasz tor ma być naszym atutem w tych barażach i szansą na końcowy sukces dlatego wszyscy muszą trenować i dopasować dobrze sprzęt
moze powrocmy do tematu moim zdaniem kluczem do zwyciestwa moze byc zestawienie par przez trenera nie moze byc tak jak z Rzeszowem ze Piszcz jedzie razem z Knappem przeciez to jest z gory porazka oni razem nie potrafia jechac i o tym kazdy wie niepamietam kiedy przyjechali na 5-1 jak nie remis to porazka ...
9.Frankow
10.Truminski
11.Karlsson
12.Knapp
13.Piszcz
14.Stachyra
15 Jeleniewski
Tylko takie zestawienie par. Tak tak tak. Piszczyk z Knappem w parze to komedia. Zajeźdzają sobie nawzajem zamiast dowozić punkty do mety. Chcę przypomnieć, że z parą Karlsson - Knapp nie przegraliśmy. Ilekroć zestawienie było inne - było różnie. Oczywiście Piszczyk nie jest ażtak mocny jak przed kontuzją ale za to Jeleń jest lepszy niż na początku seoznu. Piszczyk z Jelenieem na Okonia i juniora - to dobry pomysł. Na Śwista i Lee - Peter z Gelem a na Huszczę z Kłopotem - Franek z Sebą. Innego wyjścia nie widzę.
a jak w jednym biegu spotkaja się piszcz-jeleniewski ze świstem i lee to myślicie że jest szansa na coś więcej niż szczęśliwy remis ?? chociaż z drugiej strony Jeleń ostatnio jako jedyny wygrał z rempałą to różnie może być, jak nie dadzą się zablokować w pierwszym łuku to powalczą. Generalnie chłopaki muszą popracować nad dobrymi startami na tym nowym sprzęcie, bo jak źle wystartują to tacy doświadczeni zawodnicy jak Świst niestety ich zamną na pierwszym łuku i może być lipa. Oczywiście Grzesiek i tak ich minie przy bandzie
ale nie wiem czy inni sobie poradzą, Karlsson ostatnio jakoś nie bardzo umiał wyprzedzać, nawet jak rempałe wyrzucało na zewnętrzną )
yamahaR1 pisze:a jak w jednym biegu spotkaja się piszcz-jeleniewski ze świstem i lee to myślicie że jest szansa na coś więcej niż szczęśliwy remis ??
I o to wlaśnie chodzi. Para Piszcz - Jeleń ma za zadanie nie przegrywać 1:5. Od wygrywania wyścigów jest Karlik z Grzechem. Inne zestawienie nie wchodzi w grę - Karlik z Jeleniem to też najwyżej remis (brak współpracy), Knapp z Piszczem to remis przy bardzo sprzyjających wiatrach (powód ten sam).
myśle że od wygrywania wyścigów będą też trumiński z frankowem. Jak spotkają się w wyścigu z huszczą i kłopotem to są w stanie wygrać. Jestem jak najbardziej za parą knapp karlsson, oczywiście peter musi być w swojej optymalnej formie bo jak będzie jechał jak ostatnio to zwycięstwa tej pary nie będą wcale takie pewne. Ja bym jednak wolał w składzie mieć Richardsona bo jednak chłopak młody i ma większe ambicje i zrobiłby wszystko co możliwe a o Petera mam troche obawy. mam nadzieje że przyjedzie już w sobote i sprawdzi sprzęt
Falubazy cieszÄ… siÄ™ na forum, że Lee ma być w Zielonej Górze przez caÅ‚y tydzieÅ„ poprzedzajÄ…cy mecz w Lublinie. A ja siÄ™ zastanawiam, na ile ten fakt jest przejawem profesjonalizmu Richardssona, a na ile braku zaufania do niego ze strony zielonogórskich dziaÅ‚aczy, którzy przejechali siÄ™ już na Pedersenie ? Jak bowiem powszechnie wiadomo, Anglik ma (miaÅ‚) z naszym klubem doskonaÅ‚e kontakty, a pod „opiekÄ…” Dowhana jednak trudniej byÅ‚oby mu odÅ›wieżyć lubelskie znajomoÅ›ci, że o spóźnieniu siÄ™ na samolot już nie wspomnÄ™.
Mimo wszystko wierzę w uczciwość Lee, bo bardzo polubiłem tego zawodnika. Podobnie zresztą wierzę w postawę fair Petera.
yamahaR1 pisze:a ja słyszałem że jeden z naszych zawodników pożyczył silnik od Miśkowiaka.Wiecie może kto ??
mysle, ze tutaj w gre wchodzi tylko Franek.
Ale ciekawe jak pozostali...
Seba miał bardzo konkretne plany i o niego mozna byc spokojnym. sprzet bedzie mial gitt :]
Ostatnio zmieniony 7 października 2004, o 18:59 przez Geest, łącznie zmieniany 1 raz.