Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3076 Postautor: kibicLBN » 30 stycznia 2012, o 20:26

pulkownik pisze:
kibicLBN pisze:Powiem tak, z kontraktu Miśka trudno nie być zadowolonym i fajnie wyszło to zaskoczenie :) Brawo dla DS za budowanie napięcia !
Ale zadałem 2 pytania prezesowi i odpowiedź na 1 nie była konkretna:
(o szkółce) Sprawka powiedział tradycyjnie że problemem są pieniądze, ale jak znajdzie sponsora to może będzie dobrze, ale chyba jednak będzie cięzko, ogólnie próbował wytłumaczyć czemu w tej kwestii jest taka mizeria.
A na temat tego czy uważa że powinniśmy startować w 5-6 drużyn najpierw skłamał, potem wpadł w zakłopotanie bo dziennikarz który tę wypowiedź redagował był na sali i próbował wybrnąć z tego babola, ze średnim skutkiem.
Ogólnie po zadanym pytaniu był wykład długi, z którego nic konkretnego nie wynikało, a szkoda :( Także są zarówno plusy jak i minusy tej konferencji dla mnie.

to ty byłeś w tym różowym swetrze??. stałem daleko i nie widziałem dokładnie

Koszulek w paski brązowe, czerwone, różowe i jakieś zielone ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Zaratustra
Kadrowicz

#3077 Postautor: Zaratustra » 30 stycznia 2012, o 20:31

niespokojny pisze: okularnik wysyla maile do wszystkich klubow i po prostu chce ugrac jak najwiecej, tylko problem polega na tym ze nikt nie ma takich pieniedzy.

Wchodzi w grę jeszcze "warszawski" w Cz-wie z tego, co mówił Sprawka. Może to dać Karlssonowi jeszcze trochę czasu na "stawianie na swoim".

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3078 Postautor: RadeKas » 30 stycznia 2012, o 20:37

Ten Malinczuk ile ma lat? I generalnie skad pomysl na kontrakt z nim?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#3079 Postautor: Speedway » 30 stycznia 2012, o 20:38

Dobromir pisze:Wieczorek przychodzi na wypożyczenie czy będzie "naszym" juniorem?

http://beta.sportowefakty.pl/zuzel/2621 ... -z-zespolu

[...]z zespołu odchodzi Mateusz Wieczorek. - Mateusz dostał ofertę z pierwszej ligi i bardzo mu zależało żeby z niej skorzystać. Nie chcieliśmy mu robić problemów, bo jak wiadomo z niewolnika nie ma pracownika i zgodziliśmy się na jednoroczne wypożyczenie - informuje Wojciech Zych, nie chcąc jednak zdradzić o jaką drużynę chodzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#3080 Postautor: