Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Jego klub który go wychował i którego ikoną był jego ojciec. I właśnie relacje z ojcem będą tutaj kluczowe bo sądzę że pieniądze porównywalne.
A oni się już pogodzili? Coś mylę czy tam były jakie zgrzyty?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Gelo pisze:Jego klub który go wychował i którego ikoną był jego ojciec. I właśnie relacje z ojcem będą tutaj kluczowe bo sądzę że pieniądze porównywalne.
Ogólnie zgoda, ale Włókniarz go tak samo wychował jak Rzeszów Lamparta.
- tezetomaniak
- Trener
Drabika jako zawodnika stworzyła Sparta, to oczywiste. Akcja z kroplówką niestety wyhamowała Maksyma, a Sparta rozwaliła sobie trochę koncepcję składu na lata.
Chalange dziś na jakimś kartoflisku. Żeby sobie nikt krzywdy nie zrobił. Szczególnie zawodnik Motoru.
Ge(L)o pisze:Chalange dziś na jakimś kartoflisku. Żeby sobie nikt krzywdy nie zrobił. Szczególnie zawodnik Motoru.
Gdzie mozna oglądać ?
Saint pisze:Ge(L)o pisze:Chalange dziś na jakimś kartoflisku. Żeby sobie nikt krzywdy nie zrobił. Szczególnie zawodnik Motoru.
Gdzie mozna oglądać ?
https://www.facebook.com/watch/live/?re ... 2727254633
Dojdzie nam kolejny zawodnik GP Jack Holder...
Kubera, wychowany na lotnisku, bez żadnych szans. W takich zawodach widać, którzy zawodnicy posiadają umiejętności, a którzy tylko sprzęt na ligowe zawody F1. Niestety Jack awansuje, więc będziemy mieli 3 uczestników GP, co średnio powinno nas cieszyć.
Masakra, wygląda to jak wyścigi dookoła stodoły gdzieś na dalekiej wsi
To jest tor cyrkowy a nie żużlowy
Gelo pisze:To jest tor cyrkowy a nie żużlowy
Ale jakie ściganie.Nasi betoniarze będą na końcu.
Niestety mamy błędne pojęcie o "prawdziwym żużlu". Wychowani na torach 380 m. Dziś w challengu jest prawdziwy challenge, jest dziki prawdziwy speedway. Mi się podoba. I dobrze widać, kto jest żużlowcem, a kto ogórem. I nie ma to żadnego przełożenia na ligę polską. Stety i niestety.
Przynajmniej wiemy kogo brać do składu jak w końcu żużel będzie na Arenie (serio ktoś w to wierzył ?).
Przynajmniej wiemy kogo brać do składu jak w końcu żużel będzie na Arenie (serio ktoś w to wierzył ?).
Jack nie ma silników na polskie tory. Za to technicznie jest czolowym żużlowcem na świecie. Tutaj rzeczywiście decyduje technika a nie sprzęt. Bo umiejętności Dominikowi odebrać nie można tak jak odwagi. Robiąc twarde równe tory robimy krzywdę polskim zawodnikom.. Z drugiej strony takie zawody jak dzisiaj odbywają się 2- 3 do roku. Kwestia przekalkulowania co się komu opłaca.
Na szczęście Dominowi nie opłacało się awansować do GP.
Dzisiaj wychodzi doświadczenie z angielskich torów. Naszym nie kalkuluje się jazda na angielskich agrafkach to później to wygląda jak wygląda. Zresztą awans najprawdopodobniej uzyskają Bewley, Lambert i Jack Holder zatem żadnych nowych twarzy w cyklu. Swoją drogą, jakby dzisiaj jechał Chris Harris to walczyłby o wejście do GP.
ezbeg pisze:Dzisiaj wychodzi doświadczenie z angielskich torów. Naszym nie kalkuluje się jazda na angielskich agrafkach to później to wygląda jak wygląda. Zresztą awans najprawdopodobniej uzyskają Bewley, Lambert i Jack Holder zatem żadnych nowych twarzy w cyklu. Swoją drogą, jakby dzisiaj jechał Chris Harris to walczyłby o wejście do GP.
Kim Nilsson
W sumie źle spojrzałem w tabele. Awans Nilssona i Jensena (Rasmusa) jeszcze możliwy.
Gorzów chyba już dziękuję za walkę o medale
Mam nadzieję na lucky losera z pary Stal-Apator. Czewa albo Wrocek out. Byłoby dobrze.
Też mam taką nadzieję
wydaje mi się, że jedynym ratunkiem jest że w parze Wrocek/Czewa ktoś wygra 2 razy, a Stal jakimś cudem ukula wygraną Zmarzlikiem i Woźniakiem. Czuję, że jutro dostaną taki oklep, że o bilansie małych punktów będą mogli zapomnieć.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
papi pisze:wydaje mi się, że jedynym ratunkiem jest że w parze Wrocek/Czewa ktoś wygra 2 razy, a Stal jakimś cudem ukula wygraną Zmarzlikiem i Woźniakiem. Czuję, że jutro dostaną taki oklep, że o bilansie małych punktów będą mogli zapomnieć.
Zawsze my możemy u siebie przegrać bezpiecznie ;>
Myślę, że Apator jest tak słaby, że będzie na styk w Toruniu. Zmarzlik siedem razy pamiętać trzeba. 48-42. W Gorzowie 46-44 i mamy to. Chociaż wychodzi wtedy 1/2 ze Stalą, wolałbym Apator. No ale niech inni się martwią, nie my dominatory.
Kaman pisze:ezbeg pisze:Dzisiaj wychodzi doświadczenie z angielskich torów. Naszym nie kalkuluje się jazda na angielskich agrafkach to później to wygląda jak wygląda. Zresztą awans najprawdopodobniej uzyskają Bewley, Lambert i Jack Holder zatem żadnych nowych twarzy w cyklu. Swoją drogą, jakby dzisiaj jechał Chris Harris to walczyłby o wejście do GP.
Kim Nilsson
No i doświadczenie z czasów jazdy w Lakeside pomogło. A nie wierzyłem w niego