Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No to Lorek Skidmorowi a przy okazji Bartosch'owi zrobił reklamę 
Czy jest bezpośrednia transmisja z Lublina?
http://www.itvl.pl/news/live---lubelski ... ksm-krosno
LIVE: Lubelski Węgiel KMŻ vs. KSM Krosno
W niedzielę od godziny 17.00 rozpoczniemy bezpośrednią relację z II-ligowego spotkania żużlowego Lubelski Węgiel KMŻ - KSM Krosno. Liczymy na dobry występ lublinian, którzy po wygranej z Kolejarzem w Opolu powrócili do czołówki tabeli i liczą się w walce o awans do I ligi.
LIVE: Lubelski Węgiel KMŻ vs. KSM Krosno
W niedzielę od godziny 17.00 rozpoczniemy bezpośrednią relację z II-ligowego spotkania żużlowego Lubelski Węgiel KMŻ - KSM Krosno. Liczymy na dobry występ lublinian, którzy po wygranej z Kolejarzem w Opolu powrócili do czołówki tabeli i liczą się w walce o awans do I ligi.
Tylko jest taki mały szczegół - dzisiaj jeździmy z Piłą;]
Po meczu w Opolu odświeżyłem stronkę i pod tym samym linkiem był mecz z Krosna, więc licze, że dzisiejszą relację też mozna "odświezyć", a linka dałem z ulubionych.
Fajny ten dzisiejszy final UK. Oby Woffinden wygral, bo chlopak sobie na to zasluzyl :>
Motor mocny
No szkoda go, dopiero 3 w finale a wcześniej komplet punktów i robił co chciał. Brać go
Chociaż z naszymi wynikami w tym sezonie to tak się zastanawiam ile Woffinden by zrobił w Rawiczu
Chociaż z naszymi wynikami w tym sezonie to tak się zastanawiam ile Woffinden by zrobił w Rawiczu
19:00 Elitserien (SWE): Piraterna – Vargarna
- Orange Sport Info
- Orange Sport Info
Witam czy mógłby ktos zapodac link gdzie mozna oglądać GP w dobrtej jakości . NIe jestem biegły w te klocki, Dzięki
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
- kmzlublinfan
- Senior
Hehe, Nicki jedzie u siebie
I wraca stary, dobry Pedersen 
- kmzlublinfan
- Senior
Dosłownie. Ale go dopadło. Oliwa sprawiedliwa.
Zobaczcie co się dzieje na przyczepnym torze z nowymi tłumikami - jazda w kontakcie to jak rosyjska ruletka.
- kmzlublinfan
- Senior
Nowy tłumik na takim torze, to jest szajs i badziew. Wracajmy do starych urządzeń.
Nie ma co wracać, tylko trzeba wypuścić jakąś sprawniejszą serię nowych. Trwają przecież testy nad bezpiecznymi modelami nowych tłumików. Co do dźwięku, nie czuje jakiejś wielkiej różnicy. Czasami na starcie potrafi wydać dziwny odgłos, no i jak wchodzi na najwyższe obroty da się usłyszeć, że się trochę silnik dusi. Jednak po usłyszeniu opinii przed ich wprowadzeniem, spodziewałem się, że będzie o wiele gorzej.
- kmzlublinfan
- Senior
Gollob jedzie swoje, ale Kołodziej... Szkoda na to patrzec. Pół prostej za rywalami.
Dziwne. To jest po prostu cień zawodnika z poprzedniego sezonu. I na pewno nie jest to kwestia nowych tłumików, bo na początku sezonu w ekstralidze też jeździł bez błysku. Czyżby w tym roku trafił w jakąś fatalną serię silników? Szkoda, bo całkiem rzeczowy i sensowny w mowie jest Kołodziej.
Brawo sędzia! Pedersen pokazał w tym biegu jaja.
Brawo sędzia! Pedersen pokazał w tym biegu jaja.
kmzlublinfan pisze:Nowy tłumik na takim torze, to jest szajs i badziew. Wracajmy do starych urządzeń.
..powiedział żużlowiec z 20 letnim doświadczeniem
Mam pytanie czy ktoś wie jak zalogowac sie na czat ? wpisuje ten sam nick i Hasło co na stronie http://www.kmzlublin.pl/ i lipa 
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2011, o 16:56 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Deri pisze:Mam pytanie czy ktoś wie jak zalogowac sie na czat ? wpisuje ten sam nick i chasło co na stronie http://www.kmzlublin.pl/ i lipa
jak wpiszesz hasło powinno być lepiej.
Deri pisze:Mam pytanie czy ktoś wie jak zalogowac sie na czat ? wpisuje ten sam nick i chasło co na stronie http://www.kmzlublin.pl/ i lipa
Na chat mozesz sie zalogowac wpisujac jakikolwiek nick bez hasla (bedziesz jako gosc), lub po zarejestrowanie swojego nicka na www.polchat.pl i potem wpisaniu tego nicka wraz z haslem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Wam też tnie się nawet ta irytująca, w kółko powtarzana reklama itvl?
Nie 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!