Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
pewniakiem nie jest, jednak jak na warunki pierwszoligowe przynajmniej lepiej mieć go u siebie niż miałby przejechać do nas z drużyną przeciwną
Ostatnie zawody może i trochę przyćmiły jego możliwości, ale nie zapominajmy że w październikowych zawodach jechali najlepsi z najlepszych.
Nie no, ja tez chce zeby zostal, ale za rozsadna kase. Juz nie pamietacie przez kogo w tym sezonie nie zostalismy mistrzem Polski
? Uderzam w strone juz troche legendarnego meczu w Ostrowie. No a zdania, ze najpierw Jelen a pozniej Miskowiaki wywoluja u mnie dosc szeroki usmiech.
$korzen$ pisze:No a zdania, ze najpierw Jelen a pozniej Miskowiaki wywoluja u mnie dosc szeroki usmiech.
Najpierw Jeleń niż Miśkowiak bo ja póki co wątpię aby Misiek u nas jeździł
W kazdym razie; jesli kogos przeplacac, to Miska, a nie tego drugiego
I tu się Sober zgadzam. Najpierw zobaczmy co wyjdzie z tych "oszczędnościowych" zapowiedzi Sprawki. Rozumiem, że skoro oszczędzaliśmy w ubiegłym sezonie to ten, który przed nami będzie jego nazwijmy to - przeciwieństwem i pojedziemy wreszcie o coś więcej niż tylko minimum w postaci utrzymania.
Misiek ubiegły sezon miał raczej średni i chyba na nic więcej niż 1 liga się nie porwie więc kontrakt w Lublinie jest bardzo możliwy.
Misiek ubiegły sezon miał raczej średni i chyba na nic więcej niż 1 liga się nie porwie więc kontrakt w Lublinie jest bardzo możliwy.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Misiek ubiegły sezon miał raczej średni i chyba na nic więcej niż 1 liga się nie porwie więc kontrakt w Lublinie jest bardzo możliwy.
Piąta średni w lidze oznacza dla Ciebie średni sezon? Moim zdaniem szanse na ponowne zobaczenie Miśka w Lublinie są znikome - w ekstralidze nie będzie obowiązywał KSM i Robert może być spokojnie być kontraktowany jako druga linia, jeśli nie w Gdańsku to np. we Wrocławiu. Dla klubu z ekstraligi to prawie żadne ryzyko - biorą zawodnika który poprzednie sezony kończył z 1 oraz 5 średnią w pierwszej lidze. Dla Miśka to też najwyższa pora zerwać z opinią zawodnika bojącego się startów w Ekstralidze, a skoro tacy zawodnicy jak Suchecki czy bracia Jabłońscy mogą tam jeździć to tym bardziej Robert.
A może nie chodzi tu o to, że Jabole mogli zrobić taki krok tylko czy sam zainteresowany chce w ogóle tam iść. Dopóki będzie popyt na jego usługi w 1 lidze tak długo tam będzie jeździł.
Misiek to chłopak, który ze swoim tatą dobrze myśli ,liczy i przewiduje. Dlatego jeszcze nie był w e-lidze - to za duże ryzyko że mu nie wyjdzie i się zwyczajnie nie opłaci. A teraz to najgorszy moment tam się wybierać, przy braku KSM i 8 ekipach będzie szalenie trudno o punkty. Idę o zakład, że Misiek zostanie w I lidze. Mam nadzieję, że u nas. Jeśli tylko prezes to dobrze rozegra to są szanse, naprawdę. I to na dobrych warunkach dla obu stron. A Sprawka to farciarz, więc mu się uda 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Maxx
- Trener