Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
wiecej raczej nie bylo ale fakt ze sporo ludzi przyszlo ;D a myslalem ze bedzie max 1tys
mialem porobic zdjecia ile ludzi bylo ale juz mi sie nie chcialo latac , wolalem poogladac spokojnie zawody 
- tezetomaniak
- Trener
Wszystkie rundy GP w Lublinie i Wrocławiu i Jelen ma medal
na moje 2 tys było. Fajnie popatrzec na zuzel gdzie wszyscy w miare są na odcinku kilkudziesięciu metrow
szkoda ze tak zimno
Jak mozna sie było spodziewac wasilewskiego nie było. I dobrze, nie jest godzien ogladania speedwaya
na moje 2 tys było. Fajnie popatrzec na zuzel gdzie wszyscy w miare są na odcinku kilkudziesięciu metrow
Jak mozna sie było spodziewac wasilewskiego nie było. I dobrze, nie jest godzien ogladania speedwaya
Elegancki turniej
w najsmielszych marzeniach niewyobrazalem sobie ze przyjdzie az tyle ludzi ;]
- _piotrusss
- Kadrowicz
Bardzo pozytywnie byłem zaskoczony zarówno dobrą organizacją jak i frekwencją na stadionie. Miejmy nadzieję, że to da do myślenia władzom miasta.
Niestety nie wszystko było cacy... mój organizm bardzo cierpiał podczas słuchania muzyki podczas zawodów. Na początku myślałem, ze to tylko jakieś omamy spowodowane ekstazą metanolową... niestety dalej było jeszcze gorzej, a podczas gdy leciał Feel siadały mi narządy wewnętrzne w kolejności: wątroba, trzustka, żołądek. Moja subiektywna opinia - tragedia.
Niestety nie wszystko było cacy... mój organizm bardzo cierpiał podczas słuchania muzyki podczas zawodów. Na początku myślałem, ze to tylko jakieś omamy spowodowane ekstazą metanolową... niestety dalej było jeszcze gorzej, a podczas gdy leciał Feel siadały mi narządy wewnętrzne w kolejności: wątroba, trzustka, żołądek. Moja subiektywna opinia - tragedia.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
pierwsze koty za ploty... wielkie dzieki za przybycie! pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 19 października 2008, o 19:59 przez bartosch, łącznie zmieniany 1 raz.
carpe diem!
Smirnek_ pisze: (tzn. nie puszczanie przez glosniki np. Dody ani innego podobnego shitu w przerwie miedzy biegami).
No i juz przed pierwszym biegiem, na wejscie, na zlosc w glosnikach Feel....
Naczelny obrońca Karola Barana.
Zawody Bardzo fajne!!.Mimo niesprzyjającej pogody i crossa, przyszło naprawdę Dużo Ludzi.
Happening był Bardzo potrzebny!!. Pojawił się Z-ca Prezydenta, także jednak miejmy nadzieję coś to dało.
Czy TVP Polska obecna na zawodach, zrobi jakiś program o Ratowaniu Lubelskiego żużla??
Trzymajmy kciuki może Urząd Miasta, określi się w końcu co do stadionu i Powstanie klub zawodowy w Lublinie.
Miejmy nadzieję że Wasilewski, zauważy w końcu, że nie tylko gala boksu w Lublinie jest potrzebna, ale i inne sporty (motorowe).
Happening był Bardzo potrzebny!!. Pojawił się Z-ca Prezydenta, także jednak miejmy nadzieję coś to dało.
Czy TVP Polska obecna na zawodach, zrobi jakiś program o Ratowaniu Lubelskiego żużla??
Trzymajmy kciuki może Urząd Miasta, określi się w końcu co do stadionu i Powstanie klub zawodowy w Lublinie.
Miejmy nadzieję że Wasilewski, zauważy w końcu, że nie tylko gala boksu w Lublinie jest potrzebna, ale i inne sporty (motorowe).
KosaRKS pisze:Smirnek_ pisze: (tzn. nie puszczanie przez glosniki np. Dody ani innego podobnego shitu w przerwie miedzy biegami).
No i juz przed pierwszym biegiem, na wejscie, na zlosc w glosnikach Feel....![]()
To ta żużlowa płta Bartosch?
![]()
niestety ale nie mialem wplywu na "muze", a szkoda. "zuzlowej plyty" nie znalazlem (mam remont), a szkoda. ciezko jest byc w kilku miejscach na raz...
carpe diem!
janek pisze:Czy TVP Polska obecna na zawodach, zrobi jakiś program o Ratowaniu Lubelskiego żużla??.
dzisiaj pojawi sie relacja w lubelskim magazynie sportowym. natomiast cala Polska uslyszy o "akcji" w poniedzialkowym wydaniu magazynu "wokol toru". pozdrawiam!
carpe diem!
Gawrzyk pisze:co bylo na tej duzej fladze na trybunie od strony bystrzycy?
czy to pozostalosc po motorowcach?
pozostalosc
carpe diem!
- tezetomaniak
- Trener
no a po kim. kto jeszcze tam urzęduje i zostawia syf ?
-
Speedway Fan
- Senior
ty dziecko to masz kompleksy z tym Motorem.tezetomaniak pisze:no a po kim. kto jeszcze tam urzęduje i zostawia syf ?
Gawrzyk pisze:co bylo na tej duzej fladze na trybunie od strony bystrzycy?
czy to pozostalosc po motorowcach?

Na mmlublin jest parę zdjęć z turnieju.
ha, nawet wkleilem sie Wysockiemu w kadr podczas wywiadu.
a i nie to zebym go szpiegowal, ale slyszalem jakies konkretniejsze rozmowy prezesa Czarnego z ww. prezydentem
a i nie to zebym go szpiegowal, ale slyszalem jakies konkretniejsze rozmowy prezesa Czarnego z ww. prezydentem
-
zenek
Kto mierzyl czasy posdczas biegow, bo cos ten rekordzik Daniela (nie odbierajac mu nieczego) dziwny?
A tam, szybki był, początek zawodów, no i trochę Skórnicki go mimo wszystko cisnął. Rekord Rempały a potem Kołodzieja z 2004 też był z kapelusza, tylko co z tego ?
Lepszy rekordzista Jeleniewski niż jakiś tam Chrzanowski z Gdańska 
faktycznie, mocno odbiega od reszty wynikow, poza nim czasy byly: 68,69,70
najlepszy poza rekordem byl chyba 68,59 Jelenia z 3 biegu
a te wyniki rempaly i kolodzieja to faktycznie byl skandal i granda
ale tez mi sie tak wydaje, ze po prostu lepiej wyglada w programie jak rekord ma Jeleń
najlepszy poza rekordem byl chyba 68,59 Jelenia z 3 biegu
a te wyniki rempaly i kolodzieja to faktycznie byl skandal i granda
ale tez mi sie tak wydaje, ze po prostu lepiej wyglada w programie jak rekord ma Jeleń
1) Czas w tym biegu zostal wlaczony w wejsciu w I wiraz, a stop przy wyjsciu z ostatniego.
2) Muzyka byla dobra. Nie kazdy kto interesuje sie motocyklami, w tym sportem zuzlowym musi miec dlugie wlosy i sluchac rocka. (choc z Filem dj przesadzil
). O gustach muzycznych w temacie turnieju nie ma co dyskutowac, bo kazdemu pewnie inna muzyka by na te okolicznosc pasowala.
3) Kto wylaczyl ogrzewanie ? Zimno jak cholera bylo
4) Sklad 2009 a jakze
: Miesiac, Drabik, Staszek, Kosciuch, Kielbasa. Knappa nie bierzemy, rzadki sie zrobil...
5) Gdzie zapowiadani obcokrajowcy (Lindbaeck - atrakcja zawodow) ? Gdzie IMPJ Janowski ?
6) Frekwencja mnie pozytywnie zaskoczyla.
Ogolnie zawody na duzy plus. Gratulacje dla organizatorow i dla kazdego, kto wlaczyl sie w akcje happeningowa.
2) Muzyka byla dobra. Nie kazdy kto interesuje sie motocyklami, w tym sportem zuzlowym musi miec dlugie wlosy i sluchac rocka. (choc z Filem dj przesadzil
3) Kto wylaczyl ogrzewanie ? Zimno jak cholera bylo
4) Sklad 2009 a jakze
5) Gdzie zapowiadani obcokrajowcy (Lindbaeck - atrakcja zawodow) ? Gdzie IMPJ Janowski ?
6) Frekwencja mnie pozytywnie zaskoczyla.
Ogolnie zawody na duzy plus. Gratulacje dla organizatorow i dla kazdego, kto wlaczyl sie w akcje happeningowa.
Na plus należy jeszcze dodać przygotowanie nawierzchni. Tomek Piszcz raczej straciłby dzisiaj atut własnego toru. Można się dzisiaj było fajnie pościgać.
Można wiedzieć, czy były jakieś deklaracje "góry" co do stadionu, czy panowie tylko sobie za darmo weszli, turniej obejrzeli i do poniedziałku o sprawie zapomną?
Co do samych zawodów na plus jak dla mnie Kościuch i Klimek. Tego pierwszego pewnie trudno byłoby ściągnąć do II ligi, ale w Lublinie dotąd zawsze sobie świetnie radził i dla mnie to mógłby być kandydat nr jeden na przyszłorocznego lidera. Rafał mimo śladowej ilości startów widać dobrze czuł motor i nie bał się atakować, chociaż kondycja powiedzmy średnia. Jeleniewski to wiadomo, gdyby GP odbywało się w Lublinie, to rekordy Golloba z Bydzi mogłyby być zagrożone
.
I podczas remontu stadionu poproszę o zainstalowanie ogrzewania, bo w jednak lepiej się ogląda żużel, gdy człowiek się nie trzęsie z zimna.
Można wiedzieć, czy były jakieś deklaracje "góry" co do stadionu, czy panowie tylko sobie za darmo weszli, turniej obejrzeli i do poniedziałku o sprawie zapomną?
Co do samych zawodów na plus jak dla mnie Kościuch i Klimek. Tego pierwszego pewnie trudno byłoby ściągnąć do II ligi, ale w Lublinie dotąd zawsze sobie świetnie radził i dla mnie to mógłby być kandydat nr jeden na przyszłorocznego lidera. Rafał mimo śladowej ilości startów widać dobrze czuł motor i nie bał się atakować, chociaż kondycja powiedzmy średnia. Jeleniewski to wiadomo, gdyby GP odbywało się w Lublinie, to rekordy Golloba z Bydzi mogłyby być zagrożone
I podczas remontu stadionu poproszę o zainstalowanie ogrzewania, bo w jednak lepiej się ogląda żużel, gdy człowiek się nie trzęsie z zimna.
- _piotrusss
- Kadrowicz
W Magazynie Sportowym na Tvp Lublin Wysocki powiedział, że nie wyobraża sobie sytuacji w której żużlowcy czy piłkarze nie mają gdzie grać.RavLit pisze:Można wiedzieć, czy były jakieś deklaracje "góry" co do stadionu, czy panowie tylko sobie za darmo weszli, turniej obejrzeli i do poniedziałku o sprawie zapomną?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Na mnie świetne wrażenie zrobił Miesiąc. Coś jak Knapp przed 5 laty, ale chyba więcej umie.
Ge(L)o pisze:4) Sklad 2009 a jakze: Miesiac, Drabik, Staszek, Kosciuch, Kielbasa. Knappa nie bierzemy, rzadki sie zrobil...
![]()
Janowskiego pewnie nie bylo, ze wzgledu na wczorajsze GP, a Lindbeack nie wiem co tam wymyslil.
Miesiac pewnie wroci do Rzeszowa, bo 1 liga i w ogole rodzinne miasto i takie tam pierdu pierdu... Staszek zostanie w Grudziadzu tak jak zawsze od 20 lat