Gelo pisze: Nie nie - lepiej odpuścić.
Aha, bo juz na bank nic nie wygramy, to nawet nie ma co probowac?
Gelo pisze: Nie nie - lepiej odpuścić.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Żeby się utrzymać, musimy wygrać jeden dwumecz w playoffach. Gdzie ten mecz się odbędzie, w jakich warunkach i w jakich składach, tego dziś nie wie nikt. I na pewno warto walczyć. Takie było założenie przed sezonem i nie powinno się go zmieniać, bo sytuacja na pewno nie jest gorsza niż w zimie.
Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Żeby się utrzymać, musimy wygrać jeden dwumecz w playoffach. Gdzie ten mecz się odbędzie, w jakich warunkach i w jakich składach, tego dziś nie wie nikt. I na pewno warto walczyć. Takie było założenie przed sezonem i nie powinno się go zmieniać, bo sytuacja na pewno nie jest gorsza niż w zimie.
harry pisze:Gelo pisze:A bez niedomówień? Wycofujemy sie?
Ja jestem bardzo mocno za, ale to nie ja tylko rządzę. Miałem jutro złożyć rezygnację ale zostałem poproszony przez naszego najwiekszego obecnie sponsora ( i od dawna najlepszego) o wstrzymanie się do wtorku.
harry pisze:Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Bład> I to zasadniczy, który de facto zmusza nas do teraz określonych działań.
W tym sezonie są trójmecze w play-off. Jeden na jeden a jak będzie remis to dodatkowy mecz u tego co wyżej.
Ale pozycja jest ważna przed tymi meczami. Realnie patrząc wygramy jeszcze z Gnieznem i Grudziądzem - i na tym koniec. Poznań ma punkty na Rybniku i Gdańsku, Gniezno na Rybniku, Grudziądz punkt w Gnieźnie.