waha pisze:Podobno nikt nie sprawdza dowodów. To raczej straszak był.
a karnety?
waha pisze:Podobno nikt nie sprawdza dowodów. To raczej straszak był.
Flagg pisze:No na FB Włókniarza szok i niedowierzanie, bo oni nie wiedzą co się dzieje, że 3 minuty po wydarzeniu nie ma już biletów :D
Ciekaw jestem ile padło łupem kibiców z Lublina
CKM1946 pisze: Na spokojnie kupisz , u nas nie ma takiego parcia.
kibicLBN pisze:No i pojechałem dupą po nieheblowanej desce. Psia mać.CKM1946 pisze: Na spokojnie kupisz , u nas nie ma takiego parcia.
CKM1946 pisze:kibicLBN pisze:No i pojechałem dupą po nieheblowanej desce. Psia mać.CKM1946 pisze: Na spokojnie kupisz , u nas nie ma takiego parcia.
Nigdy nie było parcia ale tak jak pisałem wyżej , nieoczekiwanie dali sprzedaż stacjonarną 4h wcześniej niż internetowa i musiały się szybko rozejść.
- Złożymy odpowiednie wnioski i będziemy czekać na decyzję. Jesteśmy gotowi, żeby wydzielić sektory dla osób zaszczepionych i karnetowiczów, którzy mają prawo pierwokupu. W naszym przypadku temat jest w toku, bo zależy nam, by na stadionie było jak najwięcej fanów Motoru - dodaje szef ekipy z Lublina.
KrzysiekS pisze:Czy koś ma informację kiedy w tym tygodniu polowanie się odbywa?
ptgt pisze:Czy przed ostatnim meczem (domowym) była możliwość kupienia większej ilości biletów niż 1? Obiło mi się o uszy, że 1 karnet = 1 bilet, ale zastanawiam się jak to wyglądało w praktyce.