Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Nie wiem czy klub płaci coś FreeArtowi czy nie. Sam pomysł świetny, tylko ze to powinno być we wszystkich lubelskich mediach i na SF. Jeśli klub płaci za to Freeartowi to ten powinien nie dość że najpierw wyslać do mediow info, ze takie cos bedzie, to jeszcze potem nawet wyslac im materialy z tego, by to opublikowaly. Wsrod najwiekszych to normalka, jak sam klub nie zadba, to sie pies z kulawą nogą nie zainteresuje. Co komu po filmiku na yt? Kto to zobaczy?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Piguła pisze:mariusz76 pisze:Witam!
Ta inicjatywa firmy Freee Art czyli naszego 2 spikera a nie Sprawkusa... Niestety nasz prezes nie wpadł na taki pomysł.
FreeeArt z tego co pamiętam jest agencją eventową, z którą klub podpisał umowę. Agencja ta ma chyba właśnie ma się takimi rzeczami zajmować, bo po co klub miałby płacić im kasę jak i tak to Sprawka miałby się tym zajmować???
No wlasnie w tym rzecz ze umowy nie ma
Masi pisze:Nie wiem czy klub płaci coś FreeArtowi czy nie. Sam pomysł świetny, tylko ze to powinno być we wszystkich lubelskich mediach i na SF. Jeśli klub płaci za to Freeartowi to ten powinien nie dość że najpierw wyslać do mediow info, ze takie cos bedzie, to jeszcze potem nawet wyslac im materialy z tego, by to opublikowaly. Wsrod najwiekszych to normalka, jak sam klub nie zadba, to sie pies z kulawą nogą nie zainteresuje. Co komu po filmiku na yt? Kto to zobaczy?
Uwazam ze klub powinien podpisac umowe z nimi bo na prawde fajnie promowaliby nasza druzyne w regionie. (przynajmniej oni maja pomysly i checi do dzialan...)
Tylko "kasa, misiu, kasa". Klub oszczędza na wszystkim, to o agencjach marketingowych można zapomnieć. Przynajmniej na razie.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:Tylko "kasa, misiu, kasa". Klub oszczędza na wszystkim, to o agencjach marketingowych można zapomnieć. Przynajmniej na razie.
Niestety :/ a tak fajnie bylo jak tyle ludzi na meczu, dzieki takim dzialaniom na pewno byloby wieksze zainteresowanie
mariusz76 pisze:No wlasnie w tym rzecz ze umowy nie maZnam pracownikow tej firmy no i ani grosza nie dostaja za to ani nie maja umowy, bez sensu dzualanie prezesa
To na jakiej zasadzie współpracują? Chcą wypromować się poprzez wolontariat w klubie?
W każdym razie skoro jest współpraca między agencją eventową a klubem to agencja powinna takie rzeczy wymyślać i przygotowywać a nie prezes, a że nie ma korzyści to widocznie zarządzenie w FreeeArt stoi na takim samym poziomie jak w klubie. Może właśnie to ich łączy.
-
mechanizator
- Junior
Coś czuje, że jutro będzie niezła parodia z ta transmisja w spa. Słyszałem ze pół czubów i widoku się wybiera a gdzie pozostałe części miasta. Miejsc 140 a chętnych o wiele więcej.
Słyszałem ze pół czubów
To całe szczęście, że będę w Gdańsku. Z tyloma czubami to nigdy nic nie wiadomo
A Widok to niby co? Na Wrotkowie? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
Czechów od wczoraj nie śpi i czeka na transmisje 
-
mechanizator
- Junior
A te namioty pod spa po lewej stronie to jaka dzielnica ? 
Robienie czegoś takiego w zamkniętym pomieszczeniu to największa głupota. Szczególnie po sukcesach transmisji na mieście i pod Globusem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Inicjatywę docenić trzeba, ale było kilka minusów. A mianowicie:
1) w tej sali było o wiele, wiele więcej niż 140 osób (może chcieli więcej piwa sprzedać?)
2) nagłośnienie wołało o pomste do nieba (lepiej było słychać najmniejszy szmer niż to, co mówił komentator)
3) pomieszczenie miało być klimatyzowane, a klime było czuć dopiero w połowie zawodów
1) w tej sali było o wiele, wiele więcej niż 140 osób (może chcieli więcej piwa sprzedać?)
2) nagłośnienie wołało o pomste do nieba (lepiej było słychać najmniejszy szmer niż to, co mówił komentator)
3) pomieszczenie miało być klimatyzowane, a klime było czuć dopiero w połowie zawodów
Mam pytanie związane z oprawą zawodów . Czy aby wjechać motocyklem na prezentację przedmeczową trzeba to gdzieś zgłaszać , jak to wygląda formalnie?
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ LATA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ
A co do oprawy to równie zrzędliwej muzyki to nie słyszałem na Zygmuntowskich od kilkunastu lat. Brakowało tylko jeszcze piosenki majtki żelazne z przodu i z tyłu lutowane oraz wtargnięcia na płytę stadionu organizacji Femen 
No i stało się, ona tańczy dla mnie u nas na stadionie. Świat się kończy...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dokładnie, tragedia jest w tym roku... Festynowy klimat, wiocha total. A szkoda, bo w poprzednich latach miło było posłuchać co tam leci w tle, nawet parę kapel poznałem lub sobie przypomniałem na stadionie.
Wiemy kto odpowiada za oprawę muzyczną? Może wystarczy krótka, męska rozmowa, tylko potrzebne dojście do pana Dja...
- tezetomaniak
- Trener
Myślicie, że nie "szanuje mordy" i trzeba mu liścia? 
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Wy się lepiej zastanówcie nad jakością dopingu, a nie nad muzyką.
Poraz kolejny wszystko to co slychac z glosnikow jest zdecydowanie puszczane/mówione za głośno, strasznie mnie to irytuje, nie chce ogluchnac po sezonie nawet nie da sie z przyjaciolmi pogadac trzeba sie wrecz wydzierac zeby ktos mnie usłyszał, co do spikerów marzy mi sie aby ktoś ich zastapił i był zblizony poziomem do śp. Mariusza.
Prośba do osob ktore sa bliskie w kontaktach z klubem o ściszenie tego nagłośnienia prosze poraz kolejny...
Prośba do osob ktore sa bliskie w kontaktach z klubem o ściszenie tego nagłośnienia prosze poraz kolejny...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:co do spikerów marzy mi sie aby ktoś ich zastapił i był zblizony poziomem do śp. Mariusza.
Pan Ziemiński nie jest zły, w porównaniu do Berwertza to niebo a ziemia. We wszystkim go bije na głowę. Oczywiście poziom Stypuły jak na razie nieosiągalny, ale może coś z tego będzie.
Btw. fajnie Wam wyszła akcja "Wszyscy na żółto"

nie ma z czego sie smiac, przykra sprawa, ze 90% ludzi przychodzacych na sektor to debile
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może słabo rozpropagowana?
Ja pierwszy raz o tym słyszę, a wydaje mi się, że interesuje się żużlem ponadprzeciętnie.
Ja pierwszy raz o tym słyszę, a wydaje mi się, że interesuje się żużlem ponadprzeciętnie.