Motor Lublin w sezonie 2020
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Na pewno był wpis ze strony Speed Car sugerujący właśnie taki scenariusz. Na zaprezentowanych kewlarach 2020 również nie ma ich logotypu, chyba wszystkim to jakoś umknęło.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Fakt, był taki wpis trochę a'la pożegnalny Speed Caru i niektórzy zaczęli się domyślać czy nie jest to przypadkiem rozbrat z Motorem. Jak widzimy teraz, podejrzenia były słuszne. Ciekawe czy po rozmowach uda się z nimi ustalić nowy kontrakt? A może jakiś nowy sponsor tytularny? Może Perła Motor Lublin? Czy jednak koronawirus tak obciąży budżety firm, że nikt w tytularnego się nie będzie chciał pchać? A co do nazwy Speed Car Motor Lublin to człowiek już przywykł i pasowała ta nazwa, a nie jakieś Złomrex, Moje Bermudy czy inne skladywegla.pl
Piłkarska Ekstraklasa dopiero co wznowiła treningi i już musiała je zawiesić bo wykryto koronawirusa wśród osób bezpośrednio związanych z klubami. Oby tego problemu nie było w e-lidze żużlowej.
Jeśli mają nie jechać z powodu wykrycia testem "koronawirusa" u kogoś tam to nie pojadą już nigdy. Raz, że testy pokazują, co chcą (na pewno nie obecność wirusa w organizmie); dwa każdy z nas ma wirusów mnóstwo (koronawirusy również).
Świat, jaki znaliśmy jeszcze dwa miesiące temu, umarł. I już nie wróci. Ja już jestem tym teatrem zmęczony.
Aż przypomina się okrzyk : "Jedziemy, jedziemy !".
Świat, jaki znaliśmy jeszcze dwa miesiące temu, umarł. I już nie wróci. Ja już jestem tym teatrem zmęczony.
Aż przypomina się okrzyk : "Jedziemy, jedziemy !".
https://kurierlubelski.pl/motoru-lublin ... d/43480729
Bukmacherzy widzą nas w walce o 6 miejsce z Falubazem.
Bukmacherzy widzą nas w walce o 6 miejsce z Falubazem.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Elegancko czyli duzy kurs na miejsce 1-3 :D
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Wracamy na stadiony! Premier dał zielone światło na udział kibiców od 19 czerwca. Pojemność stadionu może być zapełniona w 25 procentach.
- tezetomaniak
- Trener
W końcu! Krzywa wzrostu zarobków brata i znajomych Szumowskiego wyraźnie się wypłaszcza, wszystko wskazuje na to, że szczyt zysków mają za sobą.
Można otwierać.
Można otwierać.
hahahahaa - boki zrywać. Czuję się zaorany potęgą cynizmu... pf :/
Przecież to są jaja.
Pandemia
Ciekawe kto wejdzie na pierwszy mecz. Będą losować czy kto pierwszy ten lepszy i namioty na Z5 na tydzień przed meczem ?
Mnie to nie obchodzi, ja mam wejść na mecz i ch.j.
Pandemia
Ciekawe kto wejdzie na pierwszy mecz. Będą losować czy kto pierwszy ten lepszy i namioty na Z5 na tydzień przed meczem ?
Pewnie dadzą pewną ilość biletów i kto pierwszy kupi ten będzie kibicował na trybunach.
Bilet kupi ? Przecież mam karnet 
Ge(L)o pisze:Bilet kupi ? Przecież mam karnet
Na sezon 2021 ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ge(L)o pisze:Przecież to są jaja.
Pandemia![]()
Dziwi mnie, że jakoś takich problemów nie było jak dostępnych było 7 tys. biletów, a chętnych było 30 tys.
Teraz chętnych pewnie dalej będzie 30 tys. a dostępnych będzie 2-3 tys.
Czy to cokolwiek zmienia w kwestii ich dystrybucji? Moim zdaniem nie.
Chętnych 30 tys ? Chyba trzeba to zawęzić jednak do posiadaczy karnetów.
Oczekuję, że jednak wejść będą mogli tylko karneciarze. Klub podejmował decyzję o przeniesieniu całości karnetu na przyszły rok, wiedząc, że nikt na stadiony w 2020 nie wejdzie. Sytuacja jednak się zmieniła.
Oczekuję, że jednak wejść będą mogli tylko karneciarze. Klub podejmował decyzję o przeniesieniu całości karnetu na przyszły rok, wiedząc, że nikt na stadiony w 2020 nie wejdzie. Sytuacja jednak się zmieniła.
Nie mam karnetu więc i tak nie ludze się, że obejrzę żużel w Lublinie, ale moim zdaniem sprawiedliwie byłoby żeby podzielić ilość sprzedanych karnetów /7 i losowo przyporządkować do meczów (na podstawie użytkowników, nie zajętych miejsc), tak żeby każdy był chociaż raz. Pozostałe miejsca dać do sprzedazy wśród reszty karnetowiczow, kto pierwszy ten lepszy
Moim zdaniem powinny być bilety. Karnety przeniesione na 2021, a sprzedaż biletów zawężona do karnetowiczów z tego sezonu, którzy zachowali karnety z opcją kto pierwszy ten lepszy. Sprzedaż i tak tylko przez internet z tego, co czytałem. To byłoby, wydaje mi się, fair.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
I tak będzie na bank
Też jestem za takim rozwiązaniem.
never ride faster than your angel can fly
blajar pisze:Karnety przeniesione na 2021, a sprzedaż biletów zawężona do karnetowiczów z tego sezonu, którzy zachowali karnety.
A dlaczego, czy to jakaś uprzywilejowana grupa?
- tezetomaniak
- Trener
Wg waszej propozycji jak ktoś nie miał karnetu na 2020, to de facto nie pójdzie na mecz w 2020 i w 2021 ;)
Żeby było jeszcze sprawiedliwiej można wprowadzić zastrzeżenie, że kto kupił bilet na pierwszy mecz, nie może się ubiegać na następny. Oczywiście trudno będzie przypilnować tego bo zawsze się znajdzie ktoś kto będzie chciał zakombinować ale to w końcu w interesie nas wszystkich. Przy utrzymaniu limitu 25% jest szansa, że tym sposobem każdy karnetowiec zobaczy przynajmniej dwa mecze na zywo.
Nie ma :)
Ge(L)o pisze:Chętnych 30 tys ? Chyba trzeba to zawęzić jednak do posiadaczy karnetów.
Niby dlaczego? Karnetu na 2020 r. już nie masz. Masz na 2021, albo bluzę albo zwrot kasy.
Sytuacja się zmieniła, karnetów na 2020 już nie ma, miejsca na stadionie na ten rok nie są w żaden sposób rozdystrybuowane. Nie widzę ani jednego powodu, żeby sprzedaż biletów ograniczać do jakiekolwiek grupy osób.
tezetomaniak pisze:W końcu! Krzywa wzrostu zarobków brata i znajomych Szumowskiego wyraźnie się wypłaszcza, wszystko wskazuje na to, że szczyt zysków mają za sobą.
Można otwierać.
Twój karnet jest lepszy niż mój.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!