Jeżeli to prawda, to już w przyszłym roku w naszej drużynie będzie śmigał Karlsson
Joke...
Fork pisze:Od kiedy Gelo jest prezesem?![]()
![]()
Jeżeli to prawda, to już w przyszłym roku w naszej drużynie będzie śmigał Karlsson
Joke...
Gelo pisze:No ba - już poczyniłem pierwsze starania. Wrzucam codziennie po 5 groszy do świnki - rozbiję w październiku. Karlsson musi jeździć w Lublinie bo to najlepszy zawodnik zagraniczny możliwy do zakontraktowania w I lidze. Jako prezes nie udzielam głosu sprzeciwu.
Gelo pisze:No ba - już poczyniłem pierwsze starania. Wrzucam codziennie po 5 groszy do świnki - rozbiję w październiku. Karlsson musi jeździć w Lublinie
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gelo pisze:No ba - już poczyniłem pierwsze starania. Wrzucam codziennie po 5 groszy do świnki - rozbiję w październiku. Karlsson musi jeździć w Lublinie
Nie wiem od kiedy wrzucasz, ale jesli od dzis, to 6,10 zł w padzierniku za Karlssona to calkiem niewygorowana cenaRozmienil sie na drobne ten Karlsson
![]()
![]()
Gelo pisze:
Liczę na drobne wsparcie - w końcu jest kibiców kilka tysięcy. Wyobraź sobie np. że taki Karlsson ma na imię Mariusz i jest bajecznym technikiem. Ja wiem że to trudne, bo gdzież "Okularnikowi" do geniuszu byłego zawodnika TŻ, ale wtedy łatwiej będzie wrzucać po grosiku.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pokemon pisze:(...)Lepiej wczuć się w intencje autora- czyli to co ma na myśli.(...)
Smirnek pisze:ravajas pisze:ja tam kasy nie wrzucam do świnki a i tak Peter niedługo bedzie w Lublinie
Szkoda tylko, że nie w naszych barwach
11.L.Tomicek(a jak nie moze to NORRIS)
jataman21 pisze:11.L.Tomicek(a jak nie moze to NORRIS)
Jeszcze się niektórzy łudzą Norrisem![]()
![]()
![]()
![]()
Ale przecież ma on zakontraktowane 2 mecze to musi przyjechać skoro podpisał - nawet bez motorów ale musi