Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

#276 Postautor: go! » 5 maja 2005, o 20:51

Ale zrobił dziś Kessler licencje polską wiec pewnie gdzieś pojedzie...

Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

#277 Postautor: Mike » 5 maja 2005, o 20:59

W ostatnim TŻ pisze ze wielkie szanse na przejscie do Motoru ma ... Kamil Łyko :D .
"Jan Krzystyniak w gronie częstochowskich młodzieżowców nie ma wielkiego pola manewru tym bardziej, że Kamil Łyko najprawdopodobniej zmieni otoczenie i zdobywać będzie punkty dla ekipy z Lublina. Trenował już na tamtejszym obiekcie i na pionie szkoleniowym TŻ-u zrobił bardzo dobre wrażenie".

go!
Trener

#278 Postautor: go! » 5 maja 2005, o 21:23

Mike pisze:i na pionie szkoleniowym TŻ-u zrobił bardzo dobre wrażenie".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Pion szkoleniowy"... co za nazewnictwo.... :D

Czyli jednak Łyko... no i barrrrrdzo dobrze. Tak trzymać "pionie szkoleniowy"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#279 Postautor: mikas » 5 maja 2005, o 21:26

Mike a kto był autorem tego artykułu w TŻ,że sie tak z ciekawości zapytam??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#280 Postautor: Łoptymista » 5 maja 2005, o 21:31

Mike pisze:W ostatnim TŻ pisze ze wielkie szanse na przejscie do Motoru ma ... Kamil Łyko :D .
"Jan Krzystyniak w gronie częstochowskich młodzieżowców nie ma wielkiego pola manewru tym bardziej, że Kamil Łyko najprawdopodobniej zmieni otoczenie i zdobywać będzie punkty dla ekipy z Lublina. Trenował już na tamtejszym obiekcie i na pionie szkoleniowym TŻ-u zrobił bardzo dobre wrażenie".

Mike nie pisz nic więcej bo jeszcze ostrzeżenie zarobisz, podobnie jak autor tego tekstu z TZ...jeśli kiedyś się tutaj zaloguje :twisted: :mrgreen: :wink:

Geest
Senior

#281 Postautor: Geest » 5 maja 2005, o 21:52

czyli nie bedzie juz nowego obco na Opole?? :( no bo jutro komunikat PZM, a dzis to juz noc :? :(

Davv
Kadrowicz

#282 Postautor: Davv » 5 maja 2005, o 23:05

No pewnie, że nie!!! Przecież Siwek za bardzo lubi Jespera :wink: . Jeśli jakimś cudem zakontraktuje jakiegoś nowego obco (10pkt/mecz) i przyjdzie ten Łyko (4pkt/mecz) to moze się uda powalczyć. I to nie tylko o 6 miejsce. Ale: entliczek, pentliczek co zrobi siwiczek tego nie wie nikt :wink:
Pozdro dla Prezesa - samych madrych decyzji zycze :D :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#283 Postautor: Gelo » 5 maja 2005, o 23:11

No nie wiem....
Jeleniewski, Pietraszko i Piszcz zrobili co tylko mogli. Nawet Franków sie przebudził....

Niestety muszę stwierdzić, że "miłość" do Piszcza przesłania Ci zdrowy rozsądek. Od "kreowanego na krajowego lidera" zawodnika należy oczekiwać 12 punktów u siebie i 10 na wyjeździe - tak powinien punktować lider. Kłopoty ze sprzętem? Kuciapa zatarł z Gorzowem dwa silniki a mimo to zrobił dwucyfrówkę. I tego ja wymagam od Piszcza - to jest zawodostwo, nie tylko na prezentacji i w parku maszyn ze słuchawkami. Problemy są dwa - brak obcokrajowca - nie mam wątpliwości, że to sprężyna Gawrzyka, ktory między wierszami od dwóch lat forował nam tu kandydaturę Jensena. Omamił do tego stopnia dyrektora, że w zimie była tu dyskusja, w której Jensen nie tylko miał zastąpić Petera ale nawet miał być lepszy - służę cytatami. Po drugie brak juniorów - z całą sympatią - ale tracimy nie tylko cztery punty w pierwszym biegu. Zdaje sie, że Dudi poruszał ten temat. Ja powstrzymywałem się od kometarza, bo Harry zapewniał, że bedzie szkółka, motocykle z innej planety i nie bedzie różnicy po stracie Dawida. Niestety, jest gorzej niż nam sie wydawało. Kacper ma ogromny kredyt zaufania kibiców (i bardzo dobrze), ale nie jest w stanie podjąć walki nawet ze średnimi juniorami (Czechowicz, Liberski, Pawlaszczyk). Dominiczak - bez komentarza. Trzeba podpisac z Klingbergiem i wygrać w Opolu - inne rozwiązanie to wyjazd na baraż (702 kilometry) do Daugavpils.

Davv
Kadrowicz

#284 Postautor: Davv » 5 maja 2005, o 23:20

Gelo pisze: Ja powstrzymywałem się od kometarza, bo Harry zapewniał, że bedzie szkółka, motocykle z innej planety i nie bedzie różnicy po stracie Dawida. Niestety, jest gorzej niż nam sie wydawało

Czy uważasz, że Dawid robił by naprawde, aż tyle punktów. Jak dla mnie to na sprzęcie, który by miał u nas niewiele by lepiej wygladal na tle Kacpra. W rzeszowie dostał dobry sprzęt to i są wyniki. Fakt, że napewno razem z Kacprem więcej by przywiózł niż Dominiczak, ale za jaką cenę.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#285 Postautor: papi » 5 maja 2005, o 23:32

Davv pisze:Czy uważasz, że Dawid robił by naprawde, aż tyle punktów. Jak dla mnie to na sprzęcie, który by miał u nas niewiele by lepiej wygladal na tle Kacpra. W rzeszowie dostał dobry sprzęt to i są wyniki. Fakt, że napewno razem z Kacprem więcej by przywiózł niż Dominiczak, ale za jaką cenę.

ja jestem przekonany, ze przynajniej mało ktory mecz zaczynalby sie gorzej niz 3:3, bo na tle wszystkich juniorow 1-ligowych Dawid wygląda dosyć solidnie. Nawet gdyby zostal w Lublinie jestem pewny, ze zdobywalby troche punktow, a Kacper mialby przynajmniej od kogo sie uczyc. :roll:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#286 Postautor: Cooper » 5 maja 2005, o 23:35

papi pisze: a Kacper mialby przynajmniej od kogo sie uczyc. :roll:

nie! tylko nie to! to juz niech sie lepiej uczy od Franka :!:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
papi
Trener