Kto do TÅ» ?
W ostatnim TÅ» pisze ze wielkie szanse na przejscie do Motoru ma ... Kamil Åyko
.
"Jan Krzystyniak w gronie czÄ™stochowskich mÅ‚odzieżowców nie ma wielkiego pola manewru tym bardziej, że Kamil Åyko najprawdopodobniej zmieni otoczenie i zdobywać bÄ™dzie punkty dla ekipy z Lublina. TrenowaÅ‚ już na tamtejszym obiekcie i na pionie szkoleniowym TÅ»-u zrobiÅ‚ bardzo dobre wrażenie".
"Jan Krzystyniak w gronie czÄ™stochowskich mÅ‚odzieżowców nie ma wielkiego pola manewru tym bardziej, że Kamil Åyko najprawdopodobniej zmieni otoczenie i zdobywać bÄ™dzie punkty dla ekipy z Lublina. TrenowaÅ‚ już na tamtejszym obiekcie i na pionie szkoleniowym TÅ»-u zrobiÅ‚ bardzo dobre wrażenie".
- Łoptymista
- Trener
Mike pisze:W ostatnim TÅ» pisze ze wielkie szanse na przejscie do Motoru ma ... Kamil Åyko.
Mike nie pisz nic więcej bo jeszcze ostrzeżenie zarobisz, podobnie jak autor tego tekstu z TZ...jeśli kiedyś się tutaj zaloguje
No pewnie, że nie!!! Przecież Siwek za bardzo lubi Jespera
. JeÅ›li jakimÅ› cudem zakontraktuje jakiegoÅ› nowego obco (10pkt/mecz) i przyjdzie ten Åyko (4pkt/mecz) to moze siÄ™ uda powalczyć. I to nie tylko o 6 miejsce. Ale: entliczek, pentliczek co zrobi siwiczek tego nie wie nikt
Pozdro dla Prezesa - samych madrych decyzji zycze

Pozdro dla Prezesa - samych madrych decyzji zycze
No nie wiem....
Jeleniewski, Pietraszko i Piszcz zrobili co tylko mogli. Nawet Franków sie przebudził....
Niestety muszę stwierdzić, że "miłość" do Piszcza przesłania Ci zdrowy rozsądek. Od "kreowanego na krajowego lidera" zawodnika należy oczekiwać 12 punktów u siebie i 10 na wyjeździe - tak powinien punktować lider. Kłopoty ze sprzętem? Kuciapa zatarł z Gorzowem dwa silniki a mimo to zrobił dwucyfrówkę. I tego ja wymagam od Piszcza - to jest zawodostwo, nie tylko na prezentacji i w parku maszyn ze słuchawkami. Problemy są dwa - brak obcokrajowca - nie mam wątpliwości, że to sprężyna Gawrzyka, ktory między wierszami od dwóch lat forował nam tu kandydaturę Jensena. Omamił do tego stopnia dyrektora, że w zimie była tu dyskusja, w której Jensen nie tylko miał zastąpić Petera ale nawet miał być lepszy - służę cytatami. Po drugie brak juniorów - z całą sympatią - ale tracimy nie tylko cztery punty w pierwszym biegu. Zdaje sie, że Dudi poruszał ten temat. Ja powstrzymywałem się od kometarza, bo Harry zapewniał, że bedzie szkółka, motocykle z innej planety i nie bedzie różnicy po stracie Dawida. Niestety, jest gorzej niż nam sie wydawało. Kacper ma ogromny kredyt zaufania kibiców (i bardzo dobrze), ale nie jest w stanie podjąć walki nawet ze średnimi juniorami (Czechowicz, Liberski, Pawlaszczyk). Dominiczak - bez komentarza. Trzeba podpisac z Klingbergiem i wygrać w Opolu - inne rozwiązanie to wyjazd na baraż (702 kilometry) do Daugavpils.
Gelo pisze: Ja powstrzymywałem się od kometarza, bo Harry zapewniał, że bedzie szkółka, motocykle z innej planety i nie bedzie różnicy po stracie Dawida. Niestety, jest gorzej niż nam sie wydawało
Czy uważasz, że Dawid robił by naprawde, aż tyle punktów. Jak dla mnie to na sprzęcie, który by miał u nas niewiele by lepiej wygladal na tle Kacpra. W rzeszowie dostał dobry sprzęt to i są wyniki. Fakt, że napewno razem z Kacprem więcej by przywiózł niż Dominiczak, ale za jaką cenę.
Davv pisze:Czy uważasz, że Dawid robił by naprawde, aż tyle punktów. Jak dla mnie to na sprzęcie, który by miał u nas niewiele by lepiej wygladal na tle Kacpra. W rzeszowie dostał dobry sprzęt to i są wyniki. Fakt, że napewno razem z Kacprem więcej by przywiózł niż Dominiczak, ale za jaką cenę.
ja jestem przekonany, ze przynajniej mało ktory mecz zaczynalby sie gorzej niz 3:3, bo na tle wszystkich juniorow 1-ligowych Dawid wygląda dosyć solidnie. Nawet gdyby zostal w Lublinie jestem pewny, ze zdobywalby troche punktow, a Kacper mialby przynajmniej od kogo sie uczyc.
heh chodzilo mi o juniora, ktory moglby Kacprowi w czymkolwiek pomoc, bo w chwili obecnej mimo, ze Kacper ma licencje najkrocej z naszych juniorow to i tak uwazam ze umie z nich najwięcej. Na pewno rozpoczecie kazdego meczu od stanu 1:5 nie zwieksza morali w druzynie, a 3:3 zawsze wyglądałoby inaczej 
No morali na pewno nie zwiększapapi pisze:Na pewno rozpoczecie kazdego meczu od stanu 1:5 nie zwieksza morali w druzynie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no jakby przyjezdzali na 3:3. Tka by nie było
Ale tak jak mówiłem Stachyra prezntuje się solidnie tylko dlatego, że ma dobry (dla niego za dobry) sprzęt. Dajcie Kacprowi taki motorek i mamy normalnie Hliba
A uczyć sie ma od kogo. Czegóż by go Dawidek nauczył
. Upadać?? Myślę, że lepie będzie jak będzie podpatrywał Focusa lub Daniela. Chyba, że Pączek zabierze go do McDonalda uczyc jesc WieśMaci
Jak dla mnie dobrze, że odeszły od nas Stachyry

sting126 pisze:Tak mowiac szczerze to moze i nienajgorzej,ze ta licencje odnowil... Jakos nie wydaje mi sie zeby wywalczyl sobie miejsce w skladzie e-ligowego zespolu wiec zawsze bedzie mozliwosc wypozyczenia go...
To byloby dla nas najlepsze rozwiÄ…zanie, ale bardzo wÄ…tpliwe
Ostatnio zmieniony 6 maja 2005, o 08:09 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
sting126 pisze:Tak mowiac szczerze to moze i nienajgorzej,ze ta licencje odnowil... Jakos nie wydaje mi sie zeby wywalczyl sobie miejsce w skladzie e-ligowego zespolu wiec zawsze bedzie mozliwosc wypozyczenia go...
Nie wydaję mi się, żeby Falubazy ściagały Roberta tylko po to, żeby grzał ławę. Jak dla mnie wskoczy na miejsce Stojana.
...że Kessler podpisał w ZG to nasze szczęście, on w Polsce nie zaistnieje, Anglia to inne tory, inne silniki, Hans A. i Iversen na wyspach w czołowce a w Polsce tak sobie...
może wreszcie w klubie ktoś zrozumie że prościej jest kupić sprzęt /40 000/ dla JM,
jest to równowartość 2 500 biletów... tym bardziej że JM ma kontrakt amatorski a więc sprzęt jest klubowy, trudno to zrozumieć
może wreszcie w klubie ktoś zrozumie że prościej jest kupić sprzęt /40 000/ dla JM,
jest to równowartość 2 500 biletów... tym bardziej że JM ma kontrakt amatorski a więc sprzęt jest klubowy, trudno to zrozumieć
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:Dajcie spokój już z Kesslerem. bo wydaje się że nie czytacie ze zrozumieniem.
on odmówił bo nie jest aktualnie zainteresowany. Nie podoła temu organizacyjne. Nie ma tyle motocykli-zeby sciagac się w Polsce musi miec 2 osobne fury w Polsce. I po trzecie boi się poziomu, że sobie nie poradzil oraz presji ktora w Polsce jest wszechobecna. Troche go propozycja z Lublina zaskoczyła dlatego poprosil o telefon za miesiac, półtora.
Ciekawie to brzmi co powiedzial Kessler w kontekscie tego ze zdecydowal sie na starty w...extraligowej Zielonej Gorze...