Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#2651 Postautor: Lublin_Fan » 7 grudnia 2005, o 08:55

Skład tz SIPMA lublin 2006:

Knapp
Rempała
Schields
Piszcz
Franków
Pietraszko
Polak
Michaluk

WALCZYMY O AWANS. PODKREŚLAM: WALCZYMY O AWANS. Nasz kochany prezes Kępa tak powiedział. Mamy 1,5 mln i walczymy o awans. Głowy do góry :lol: :lol: :lol:

Żenujący sponsor, żenująca agonia, żenujące zapewnienia. Odpycha mnie od Sipmy bardziej niż od polityki :twisted:

Pozdr.

Susic
Junior

#2653 Postautor: Susic » 7 grudnia 2005, o 09:14

A ja nie wierzę w skład Ostrowa:

Max
Karlsson
Ferjan
Jędrzejak
Węgrzyk
Risager
Moeller
Szczepaniak

myśle, że co najwyzej bedzie taki:

Max
Karlsson
Jędrzejak
Węgrzyk
Szczepaniak
Brucheiser
Liberski

Gdzieś, przeczytałem, że chyba dziś jest spotkanie prezesów klubów i tam bedą omawiać kwestię ósmego zawodnika w składzie. Pewnie poruszą też problem juniorzy-obcokrajowcy (nr 6 i 7). Przypominam, że już wcześniej była mowa o nieformalnej umowie o maksymalnie dwóch obcokrajowcach w składzie.

Wierzę, że:
1. regulamin (z nieformalnymi ustaleniami), będzie pozwalał na wystawienie w składzie max. dwóch straniero pod numerami 1-5.
2. utrzymany zostanie obowiązek wystawiania juniorów Polaków pod nr 6 i 7 - inaczej ten przepis bedzie bez sensu (obowiazek szkolenia zagranicznych juniorów?)
3. jeśli chodzi o zawodnika z nr 8 - jestem za Polakiem (obojetnie czy do lat 23 czy dowolny)

Powstrzymajmy jeszcze chwilę gorące głowy - poczekajmy na końcowe ustalenia regulaminowe. W piatek (9.12.2005) zbiera sie Prezydium ZG PZM - tam będą zatwierdzać regulaminy.

Pozdrowienia
Susic

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt: