Narazie nie, obecnie zamówić można kubki i z uwagi na 'problem' wyboru przedłużony zostaje termin składania zamówień na szaliki Lubelacy, do końca tego tygodnia.
PROSIMY O WZIĘCIE UDZIAŁU W ANKIECIE !!! WAŻNE !!!
PRZEDŁUŻAMY ZAMÓWIENIA NA SZALIKI DO KOŃCA TYGODNIA !!!
https://www.facebook.com/events/2651004 ... ream_ref=2
Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Naczelny obrońca Karola Barana.
A gdzie można zobaczyć te kubki?i w jakiej cenie?:)
Wszystko jest na profilu Speedway Euphoria na facebooku.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Egon
- Zawodowiec
Dobry dzień
Jako że gadżety stały się domeną SE wycofałem się nieco ale z potrzeby własnej i znajomych po raz kolejny organizuję akcję na koszulki Regio z koziołkiem i napisem na plecach
Koszt z tamtego roku to 85zł i wątpię żeby uległ zmianie.
Chętni niech zapisują się na listę, forma płatności taka jak zwykle więc płacimy z góry, zamawiamy, odbieramy
Egon 2 szt
...
Jako że gadżety stały się domeną SE wycofałem się nieco ale z potrzeby własnej i znajomych po raz kolejny organizuję akcję na koszulki Regio z koziołkiem i napisem na plecach
Koszt z tamtego roku to 85zł i wątpię żeby uległ zmianie.
Chętni niech zapisują się na listę, forma płatności taka jak zwykle więc płacimy z góry, zamawiamy, odbieramy
Egon 2 szt
...
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Dzisiaj przed ćwierćfinałem IMP od 16.30 po prawej stronie sektora VIP będzie można odbierać kubki. Możliwość odbioru będzie również przed niedzielnym meczem.
Czas na zmiany :]
nie macie na zbyciu 1 sztuki, nie pomyslalem wczesniej a teraz przydal by mi sie na prezent?
Przyznam szczerze, że nie wiem, ale chyba kilka szt. zostanie, przyjdź dzisiaj "pod budę".
Czas na zmiany :]