Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
poszłyby :)
to kupowanie biletów to patologia jest, jak komuś będzie coś zbywać to chętnie odkupię
to kupowanie biletów to patologia jest, jak komuś będzie coś zbywać to chętnie odkupię
Ktos z Wa tez mial takie cos ze "Z powodu nadmiernego obciazenia strony aktywowany zostal asystent wyszukiwania biletow" czy cos w tym stylu? I czy ten asystent cos komus wynalazl? Bo mnie wydymal ;)
Miałem tak dwa tygodnie temu. Asystent nic nie pomógł.
Ja nie mogłem nic kupić. Byłem równo o 20 i dupa. Na mecz ze Stalą, spokojnie kupiłem, zapłaciłem i wszedłem jeszcze raz i kupiłem drugi. Dziś nawet przez chwilę nie miałem biletu, nie dało się dodać nic do koszyka. Patologia te nasze bilety :)
Chętnie odkupię bilet :)
Chętnie odkupię bilet :)
Speedway pisze:Ktos z Wa tez mial takie cos ze "Z powodu nadmiernego obciazenia strony aktywowany zostal asystent wyszukiwania biletow" czy cos w tym stylu? I czy ten asystent cos komus wynalazl? Bo mnie wydymal ;)
W aplikacji takie coś mi się aktywowało przy próbie kupna na poprzedni mecz.
Oczywiście, mieliło 5 minut i nic nie znalazło...
od 1988 tylko SPEEDWAY
Mi jeszcze pokazywało, że z uwagi na to że mam już bilety w koszyku zamówienie nie może zostać zrealizowane.
Oczywiście nie miałem żadnych biletów w koszyku.
Ma miejsce jakaś sprzedaż biletów w okienku ?
Ma miejsce jakaś sprzedaż biletów w okienku ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
DrPaiHiWo pisze:Mi jeszcze pokazywało, że z uwagi na to że mam już bilety w koszyku zamówienie nie może zostać zrealizowane.
miałem tak samo
To ja mam taką propozycję aby zrobić bilety po 200 i az takiego problemu nie powinno być...
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
TreleMorele
- Senior
jacur78 pisze:To ja mam taką propozycję aby zrobić bilety po 200 i az takiego problemu nie powinno być...
po 500zl i będzie dla każdego .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Nie chodzi o to po ile są bilety.
Nie mam problemu z tym, że ich nie dostałem.
Chodzi mi o to, że jest trochę niepoważna forma zamawiania biletów.
Robisz zakup, masz w koszyku, wyrzuca cie z koszyka, pokazuje że już nie ma biletów, odświeżasz, pokazuje że są, zamawiasz, pokazuje że z uwagi na to że masz już w koszyku to kolejnych nie kupisz, odświeżasz, znowu że nie ma, znowu odświeżasz, znowu są, zamawiasz, pokazuje że weryfikuje czy są i czekaj 5 minut, czekasz, pokazuje że jednak nie ma, odświeżasz, pokazuje że są, zamawiasz, pokazuje że masz już w koszyku i w związku z tym nie kupisz, no więc odświeżasz itd itd.
Sprzedają jeszcze bilety przy wejściach ?
Nie mam problemu z tym, że ich nie dostałem.
Chodzi mi o to, że jest trochę niepoważna forma zamawiania biletów.
Robisz zakup, masz w koszyku, wyrzuca cie z koszyka, pokazuje że już nie ma biletów, odświeżasz, pokazuje że są, zamawiasz, pokazuje że z uwagi na to że masz już w koszyku to kolejnych nie kupisz, odświeżasz, znowu że nie ma, znowu odświeżasz, znowu są, zamawiasz, pokazuje że weryfikuje czy są i czekaj 5 minut, czekasz, pokazuje że jednak nie ma, odświeżasz, pokazuje że są, zamawiasz, pokazuje że masz już w koszyku i w związku z tym nie kupisz, no więc odświeżasz itd itd.
Sprzedają jeszcze bilety przy wejściach ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
TreleMorele
- Senior
Nie
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
TreleMorele pisze:jacur78 pisze:To ja mam taką propozycję aby zrobić bilety po 200 i az takiego problemu nie powinno być...
po 500zl i będzie dla każdego .
Jeszcze lepiej :). Każdy wybierze sobie 1 mecz w sezonie i wszystkich się obdzieli:)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Kupie bilet
zombie pisze:Kupie bilet
Nie sądzę
radonis pisze:zombie pisze:Kupie bilet
Nie sądzę
:D
-
mechanizator
- Junior
Rząd planuje kolejne poluzowanie obostrzeń i prawdopodobnie od 24 Lipca na stadionach będzie mogło usiąść nie 25% a 50% pojemności obiektu.
mechanizator pisze:Rząd planuje kolejne poluzowanie obostrzeń i prawdopodobnie od 24 Lipca na stadionach będzie mogło usiąść nie 25% a 50% pojemności obiektu.
Więc bilety nie będą się rozchodzić w 10, tylko 20 sekund
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Widzimy, że na obiektach sportowych, z wyjątkiem pierwszych meczów, zasady sanitarne są dość dobrze przestrzegane i egzekwowane. Ta odpowiedzialność po stronie organizatorów jak i kibiców pozwala na zwiększenie limitu dostępnych miejsc dla fanów sportu - powiedział wiceminister zdrowia Janusz Cieszyński, cytowany przez polsatnews.pl.
To dzieki nam, kibicom! ;)
A jeszcze ostatnio Ostaf straszyl ze taki burdel na trybunach ze znow zredukuja do zera. Widac nastapila radykalna poprawa :)
Wiadomo co z biletami na mecz ze Sparta?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Wiadomo co z biletami na mecz ze Sparta?
Nie do końca wiadomo
https://www.dziennikwschodni.pl/sport/z ... 71238.html
-
TreleMorele
- Senior
na Eventim pisze ze wkrotce wiec pewnie o 20.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
TreleMorele pisze:na Eventim pisze ze wkrotce wiec pewnie o 20.
Zakładam, że jutro o 20. Gdyby wystartowało dziś, to by klub wcześniej poinformował.
W nawiązaniu do obowiązującego rozporządzenia, sprzedaż biletów na najbliższy mecz Motor Lublin- Betard Sparta Wrocław będzie odbywała się wyłącznie internetowo, za pośrednictwem operatora Eventim.pl i rozpocznie się w piątek, 31 lipca o godz. 20.00. Jedna osoba będzie mogła zakupić maksymalnie 2 bilety. Informujemy również, że w sprzedaży znajdą się jedynie bilety normalne – w cenie 50 PLN, bez możliwości wyboru biletu ulgowego oraz dziecięcego. W związku z epidemią mamy jedynie 4 miejsca dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich – takie osoby proszone są o kontakt mailowy na adres: niepelnosprawni@eventim.pl celem uzyskania potwierdzenia wejścia na mecz – informujemy, że będą brane pod uwagę maile wysłane od 31 lipca od godziny 20.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Saeyl pisze:W nawiązaniu do obowiązującego rozporządzenia, sprzedaż biletów na najbliższy mecz Motor Lublin- Betard Sparta Wrocław będzie odbywała się wyłącznie internetowo, za pośrednictwem operatora Eventim.pl i rozpocznie się w piątek, 31 lipca o godz. 20.00. Jedna osoba będzie mogła zakupić maksymalnie 2 bilety. Informujemy również, że w sprzedaży znajdą się jedynie bilety normalne – w cenie 50 PLN, bez możliwości wyboru biletu ulgowego oraz dziecięcego. W związku z epidemią mamy jedynie 4 miejsca dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich – takie osoby proszone są o kontakt mailowy na adres: niepelnosprawni@eventim.pl celem uzyskania potwierdzenia wejścia na mecz – informujemy, że będą brane pod uwagę maile wysłane od 31 lipca od godziny 20.
Z tymi "4 miejscami dla wózków" to niezły kit. Za każdym razem w tym sezonie w czasie pandemii są zawsze zajęte dwa miejsca. Prawdopodobnie dlatego, że to było 25% całego balkoniku. Zapewne o tym klub nie wiedział, a Eventim tak i dlatego zawsze rozsyłał dwa bilety dla niepełnosprawnych, zamiast zapowiadanych przez klub czterech. Teraz przy 50% prawdopodobnie dopiero wejdą 4 wózki.