Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Będzie w tym sezonie akcja t-shirtowa? Jakoś temat przycichł, a to fajny pomysł był. I może hasło "Wszyscy na żółto" nie byłoby słowami rzuconymi na wiatr, gdyby były żółte koszulki z Koziołkiem 
Będą
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Egon, w jaki sposób mógłbym w najbliższym czasie odebrać szaliki? Mogę podjechać w dowolne miejsce. Daj znać.
- Egon
- Zawodowiec
Możesz odebrać na meczu.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
tiger19885
Witam
sam chętnie kupiłbym koszulkę polo w kolorze żółtym lub czarnym
czy gdzieś taką dostanę.... ?? pozdrawiam 
Witam kiedy będzie można zamówić koszulkę i szalik bo byłbym chętny kupić 2 komplety. 
Egon, chciałbym odebrać jutro na meczu szaliki. gdzie ciebie szukać?
witam,
też chciałabym szalik i koszulkę z moją ksywką. u kogo zamawiać?
Też sie zgłaszam
Chciałbym, podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat możliwości zakupienia jakichkolwiek gadżetów klubowych i czy to szalik czy koszulka, kubeczek czy długopis nic takiego nie ma na stadionie. Może warto zwrócić na to uwagę osobom trzecim aby ktoś tym tematem się zajął.
Wczoraj siedział obok mnie fan żużla z Poznania który jeździ po Polsce i kupuje pamiątkowe szaliki z różnych klubów, do kolekcji brakuje mu trzech w tym z Lublina a Tu ZONK - nic takiego nie można kupić..... wstyd mi było że klub nie prowadzi żadnej sprzedaży.... Może warto pójść w tą stronę aby jakieś takie gadżety były dostępne podczas meczów.
Wczoraj siedział obok mnie fan żużla z Poznania który jeździ po Polsce i kupuje pamiątkowe szaliki z różnych klubów, do kolekcji brakuje mu trzech w tym z Lublina a Tu ZONK - nic takiego nie można kupić..... wstyd mi było że klub nie prowadzi żadnej sprzedaży.... Może warto pójść w tą stronę aby jakieś takie gadżety były dostępne podczas meczów.
Też z nim o tym rozmawiałem, i ciekawą ma pasję. Z tego co mi powiedział to nie był jeszcze na 2 stadionach w Polsce na meczu ligowym. Jak dostanie wolne to powiedział, że się pojawi na 12 października u nas.
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego
BettyBoom pisze:witam,
Koszulkami i szalikami zajmuje się kolega Egon. Musicie śledzić ten wątek bo z tego co wiem to jeszcze w tym roku ma być akcja koszulkowo szalikowa
witam kolegę Egona. mam pytańko wiesz może kto ma na sprzedaż gadżety lubelskiego węgla kmż.? chodzi mi o koszulki lub bardziej o szalik.?? bo byłbym na 100 % zainteresowany zamówieniem i kupnem . pozdrawiam Rafał , inni forumowicze również mogą się dołączyć do dyskusji...
Słuchajcie. Parę miesięcy temu przeprowadziłem się do Bielska i jako pożegnalny prezent dostałem coś takiego:
https://plus.google.com/u/0/105218145166529587858/posts/i73Lpd27L2h
Pościel jest uszyta ręcznie przez moje znajome. Z rewelacyjnym pomysłem - od strony zewnętrznej (wizerunkowej) materiał jest elegancki, a od strony ciała jest przyjemny, cieplutki.
Prezent oczywiście nie jest do oddania ani sprzedania za żadną cenę, ale pogadałem ostatnio z tą znajomą i przekonałem ją, że gdyby odzew był pozytywny to mogła by poszyć takie pościele.
Do pewnego momentu byłem dumny, że jestem jedyny, który ma taką rzecz, ale z drugiej strony nie ma co się napinać, skoro można się podzielić radochą posiadania takiego gadżetu ukochanego klubu.
Stąd moje pytanie co o tym myślicie?
Pewnie pierwsze pytanie będzie o cenę. O kasie jeszcze z nią nie gadałem. Chcę się najpierw zorientować czy będą chętni.
https://plus.google.com/u/0/105218145166529587858/posts/i73Lpd27L2h
Pościel jest uszyta ręcznie przez moje znajome. Z rewelacyjnym pomysłem - od strony zewnętrznej (wizerunkowej) materiał jest elegancki, a od strony ciała jest przyjemny, cieplutki.
Prezent oczywiście nie jest do oddania ani sprzedania za żadną cenę, ale pogadałem ostatnio z tą znajomą i przekonałem ją, że gdyby odzew był pozytywny to mogła by poszyć takie pościele.
Do pewnego momentu byłem dumny, że jestem jedyny, który ma taką rzecz, ale z drugiej strony nie ma co się napinać, skoro można się podzielić radochą posiadania takiego gadżetu ukochanego klubu.
Stąd moje pytanie co o tym myślicie?
Pewnie pierwsze pytanie będzie o cenę. O kasie jeszcze z nią nie gadałem. Chcę się najpierw zorientować czy będą chętni.
Ja byłbym chętny, pokój mam na żółto niebiesko to i pościel do kompletu się przyda 
Biorę każdą ilość ! Rewelka.
Też bym się pisał!
ja też, fajnie to wyglada bialy pasek nawet moglby byc wiekszy 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ciekawe czy żona byłaby zadowolona?

Najprostsza droga spytać 
Odzew jest. Niebawem będę pisał konkretniej w kwestiach finansowo-organizacyjnych akcji.
Odzew jest. Niebawem będę pisał konkretniej w kwestiach finansowo-organizacyjnych akcji.
oczywiście byłbym również chętny za pościelą. niesamowity pomysł. pozdrawiam 
Ja też jestem chętny
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec