żart
Treningi
Re: Treningi
a ten Korbin to nie przypadkiem zapchajdziura pożyczona z Lotosu ?
z lotosu tak ale nie jest pozyczony i nie moze bo juz jechal w lidze
-
madziqx3lbn
[quote="K.A.M.I.L."]Hahaha to jest trening przed bardzo ważnym pierwszym meczem w play-off ??? Na treningu obecni Jacek i Tomasz Rempałowie oraz rekreacyjnie Andriej Kobrin z Wybrzeża Gdańsk. Skąd się wziął u nas na treningu młody Ukrainiec ? Wypożyczyć go się na pewno nie da ponieważ odjechał już przynajmniej jeden bieg w ekipie z Gdańska. Chyba, że jechał do domu na Ukrainę to postanowił pokręcić kółka na lubelskim torze. Wyszedłem po pierwszej serii spod taśmy bo najzwyczajniej w świecie się zdenerwowałem 
Ale ładnie jeździł..Mogliby go wypożyczyć na mecz z Krosnem. Tak zamiast Piszcza.
A ten anglik co tak ładnie dzisiaj zasuwał to był Lee Complin ??
Ale ładnie jeździł..Mogliby go wypożyczyć na mecz z Krosnem. Tak zamiast Piszcza.
A ten anglik co tak ładnie dzisiaj zasuwał to był Lee Complin ??
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Jaki Anglik ????

Tomek Rempała pseudo "Anglik"??? 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
hahahahahah

nie no - jezeli chodzi o Tomaszów to juz mamy jednego anglika - z krwi i kosci.
jak ktos bedzie wiedzial to napewno podzieli sie ta wiadomoscia z innymi kibicami...takze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc
Jutro się coś zapowiada?
Kibice pisze:Jutro się coś zapowiada?
tak trening przed gp
Dzisiaj o 17 jest trening? Jeżeli jest to moge wpaść tak na 30 minut i rozdac kilka szali...
Dzisiaj o jest trening?
Że jest to wiadomo, ale o której godzinie?
i jak dzisiejszy trening? trenował ktoś? jak tak to z jakim efektem
na jutro jest przewidziany jakis tren?;]
na jutro jest przewidziany jakis tren?;]
lubos, tomek r. rafal i jeleń. Bylem do 18 i do tej godziny lubos caly czas z tyłu, w pierwszym podejsciu rafał objezdzał tomka r. pozniej jak startowali we 4 z jeleniem to daniel wszystko wygrywal drugi był tomek trzeci rafal i lubos na koncu. Nuda jednym slowem chodz wydawało mi sie ze dosc duzo ludzi było na treningu moze to dobrze wróży na niedziele. A i rafał chyba zrobił silnik, przynajmniej dalo sie uslyszec o tym z rozmów osób w okolo. pozdro.
Pozdrawiam
potem przyjechał karol baran. Jelen dał pojezdzic Tomickowi na swoim motorze szlo mu nawet niezle a potem Jelen wzial motor tomicka i mu go poustawiał. Nastepnie Karol jezdzil sam, a pozniej scigal sie z Lubosem.
1 wyscig Tomicek,Baran
2 wyscig Baran,Tomicek
3.wyscig Baran,Tomicek
1 wyscig Tomicek,Baran
2 wyscig Baran,Tomicek
3.wyscig Baran,Tomicek
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Stereeo pisze:potem przyjechał karol baran. Jelen dał pojezdzic Tomickowi na swoim motorze szlo mu nawet niezle a potem Jelen wzial motor tomicka i mu go poustawiał. Nastepnie Karol jezdzil sam, a pozniej scigal sie z Lubosem.
Jak profesor z Lublina.