Nasi rywale w sezonie 2013
Re: Nasi rywale w sezonie 2013
A co będzie jak my polegniemy na Łotwie, a Łódź wygra u siebie z Grudziądzem ? Zostaje jeszcze Ostrów do prześcignięcia w razie czego.
- niespokojny
- Trener
Nic nie bedzie. Ważne żebyśmy u siebie reszte wygrali, przede wszystkim z Lokomotivem, Ostrowem i Łodzią.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Re: Odp: Nasi rywale w sezonie 2013
niespokojny pisze:Nic nie bedzie. Ważne żebyśmy u siebie reszte wygrali, przede wszystkim z Lokomotivem, Ostrowem i Łodzią.
widzicie w tym jakis problem ?
tapatalked
Sledzio pisze:A co będzie jak my polegniemy na Łotwie, a Łódź wygra u siebie z Grudziądzem ? Zostaje jeszcze Ostrów do prześcignięcia w razie czego.
Patrz na porazki u siebie. Im wiecej tym 2 liga blizej.
A masz pewnosc, ze nie utopimy z Gdanskiem i zrobimy wszystkie bonusy nie liczac Gdanska i Grudziadza? Ja sie zaczynam bardzo martwic. A dlugopisy z nozem na gardle znowu zaczna gonic u siebie wszystkich do 35 
- tezetomaniak
- Trener
Chyba nam się zmienił rywal w walce o utrzymanie. 9 czerwca szykuje się gruby mecz.
Wystarczylo wygrac w cholernej Lodzi
A tak bedzie mega nerwowka i zebysmy nie zostali frajerami roku tak jak w 2007
No i Jelen po dzwonie chyba wraca do swojej normy.
tezetomaniak pisze:Chyba nam się zmienił rywal w walce o utrzymanie. 9 czerwca szykuje się gruby mecz.
Ale Ostrów też jeszcze nic wielkiego nie ugrał. I wygląda na to że z Długopisami i z Ostrowem powalczymy o utrzymanie i jednocześnie o czwórkę.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Ech. Kildemand. Gdzie jest Rabiosa?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
$korzen$ pisze:A masz pewnosc, ze nie utopimy z Gdanskiem i zrobimy wszystkie bonusy nie liczac Gdanska i Grudziadza? Ja sie zaczynam bardzo martwic. A dlugopisy z nozem na gardle znowu zaczna gonic u siebie wszystkich do 35
Nie mam pewnosci, ale taki musi byc cel. Mega trudny do zrealizowania nie powinien byc, bo w Gdansku i Lodzi malo przegralismy, Dlugopisow trzeba u nas rozjechac jak rok temu. Zostaje Ostrow z ich latwym torem, wiec u nas pogonic i jechac minimum po 1 pt tam.
Wazne, zeby kase zawodnicy dostawali na czas i mieli za co silniki robic, bo czerwiec szykuje sie pracowity.
harry pisze:Ech. Kildemand. Gdzie jest Rabiosa?
Od kiedy grzesieck w styczniu zbanował Rabiose to o nim/niej ni widu ni słychu. Może był to ban na zawsze?
Przepraszam bardzo, ale pierwszym ktory optowal za Kildemandem bylem ja
I to na dluuuugo przed poczatkiem sezonu i Rabiosa.
Petera zapewne już nie zobaczymy w barwach Węgla,
na bank ktoś z E-ligi go po sezonie z Orła wyjmie
(tak jak Sundstroema, PK robi lepsze wyniki i bardziej efektownie).
Szkoda że nie jeździ w Lublinie, ale nie wiem za kogo by mógł.
Woodward jeździ tu 3 sezon i ma swoich zwolenników,
a polityka klubu zakłada głównie polski skład.
z Pawła szkoda rezygnować bo też robi show,
Daniel być musi bo sponsorzy itd itd.
Kildemand może drogi nie jest ale za grosze też nie jeździ,
tym bardziej że Skrzydlewski go lubi, ceni i na pewno podniósł sporo ubiegłoroczny kontrakt.
Gość ma super oldschoolowy styl, wejścia w łuki sam miód !
Ostatnio w duńskich IM też pokazął jakim jest kozakiem.
Na przyszłość jednak trzeba sięgać po takich grajków którzy są w zasięgu i
bardzo rzucają się w oczy (ale do kogo ja to.. żużlowiec musi być cierpliwy jeśli chce tu podpisać).
Wyniki innych drużyn nie powinny zbytnio KMŻ martwić.
Zakładając że
Orzeł zrobi bonus na Ostrowie
Loko na Ostrowie
Lublin na Orle
nadal jest jeszcze spore pole manewru żeby odjechać tym ekipom
największa szansa na pokonanie Wybrzeża z tych drużyn (i to 2+1),
na Ostrowie 3 pkt to minimum,
Loko ma najgorzej bo szykuje się 0 na Orle a 0 na Orle to nie na GKM.
Całe szczęście że spadają 2 drużyny bo gdyby 1 to ta liga by nie miała sensu.
Szkoda że nie 3
Z E-ligi lecą 3 i niesamowita walka się wywiązała..
na bank ktoś z E-ligi go po sezonie z Orła wyjmie
(tak jak Sundstroema, PK robi lepsze wyniki i bardziej efektownie).
Szkoda że nie jeździ w Lublinie, ale nie wiem za kogo by mógł.
Woodward jeździ tu 3 sezon i ma swoich zwolenników,
a polityka klubu zakłada głównie polski skład.
z Pawła szkoda rezygnować bo też robi show,
Daniel być musi bo sponsorzy itd itd.
Kildemand może drogi nie jest ale za grosze też nie jeździ,
tym bardziej że Skrzydlewski go lubi, ceni i na pewno podniósł sporo ubiegłoroczny kontrakt.
Gość ma super oldschoolowy styl, wejścia w łuki sam miód !
Ostatnio w duńskich IM też pokazął jakim jest kozakiem.
Na przyszłość jednak trzeba sięgać po takich grajków którzy są w zasięgu i
bardzo rzucają się w oczy (ale do kogo ja to.. żużlowiec musi być cierpliwy jeśli chce tu podpisać).
Wyniki innych drużyn nie powinny zbytnio KMŻ martwić.
Zakładając że
Orzeł zrobi bonus na Ostrowie
Loko na Ostrowie
Lublin na Orle
nadal jest jeszcze spore pole manewru żeby odjechać tym ekipom
największa szansa na pokonanie Wybrzeża z tych drużyn (i to 2+1),
na Ostrowie 3 pkt to minimum,
Loko ma najgorzej bo szykuje się 0 na Orle a 0 na Orle to nie na GKM.
Całe szczęście że spadają 2 drużyny bo gdyby 1 to ta liga by nie miała sensu.
Szkoda że nie 3
Re: Odp: Nasi rywale w sezonie 2013
mundzio pisze:niespokojny pisze:Nic nie bedzie. Ważne żebyśmy u siebie reszte wygrali, przede wszystkim z Lokomotivem, Ostrowem i Łodzią.
widzicie w tym jakis problem ?
Owszem, mysle ze nie wygramy wszystkich trzech.
To o co tu chodzi? Jedziemy do Gdańska i bez Pinokia (zakup nowego silnika nos powiększył mu się o dwie długości) wykręcamy fajny wynik a z nim w Grudziądzu, ale bez Cama dostajemy wpierd....l Czy winien jest Rusek? czy Grudziądz taki silny? Myślę , że GKM to lepsza drużyna niż Wybrzeże a ich przegrana na własnym torze to wypadek przy pracy. Podobny wynik w Loko zrobił wczoraj Orzeł co zrobił Gdańsk który nie nominował Jonasona. Mi Grudziądz podoba się bardziej, ale mecz prawdy 2 czerwca w Gdańsku. My na razie w czarnej dupie.
- tezetomaniak
- Trener
Ekstraliga dla Grudziądza taki ...j ! 
Jak Karpov przestanie na wyjazdach spasowywac sie przez pierwsze 3 biegi, to roooznie moze byc. Ja bym GKM-u nie przekreslal.
Tak jak Kolega wyżej wspomniał, mecz prawdy w Gdańsku w przyszłą niedzielę. Tyle, że chyba nigdy tam nie wygraliśmy...
Dopiero sezon się rozkręca, Wy możecie zdobyć jeszcze 3 pkt na Wybrzeżu, więc wszystko możliwe.
Wracając do naszego meczu z ub. niedzieli, to bardzo ładna postawa waszych kibiców i chyba równie ładnie zostało to przyjęte przez grudziądzką publiczność (troszkę wazelinki z mojej strony
)
Dopiero sezon się rozkręca, Wy możecie zdobyć jeszcze 3 pkt na Wybrzeżu, więc wszystko możliwe.
Wracając do naszego meczu z ub. niedzieli, to bardzo ładna postawa waszych kibiców i chyba równie ładnie zostało to przyjęte przez grudziądzką publiczność (troszkę wazelinki z mojej strony
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
No i proszę Lokomotiv wygrywa w Łodzi i jeszcze wydziera bonus w dwumeczu 

No i proszę, nasz spadek coraz bardziej realny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Czarek pisze:No i proszę, nasz spadek coraz bardziej realny.
A dlaczego według Ciebie po dzisiejszym meczu w łodzi nasz spadek realny??????
Według mnie jest jeszcze większa szansa na utrzymanie po dzisiejszym wyniku niż jakby Łódz wygrała i zgarneła bonus. Bo przy dobrych wiatrach walniemy wszystkie mecze w rundzie zasadniczej u siebie 2+1 więc utrzymanie powinno być pewne
Sebek pisze:Bo przy dobrych wiatrach walniemy wszystkie mecze w rundzie zasadniczej u siebie 2+1 więc utrzymanie powinno być pewne
Bo nie wierzę w te dobre wiatry. Nie zdziwiłbym się gdybyśmy przegrali u siebie wszystkie mecze, oprócz tego z Rawiczem. Jesteśmy w Lublinie. Oby nie było już żadnych kontuzji, zwłaszcza Łukaszewskiego, ale pojawią się pewnie tradycyjne problemy w stylu braku płatności i znowu odbije się to na wynikach.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway-Mati pisze:No i proszę Lokomotiv wygrywa w Łodzi i jeszcze wydziera bonus w dwumeczu
Czarek pisze:No i proszę, nasz spadek coraz bardziej realny.
Skoro nie wierzysz Czarku w te dobre wiatry to czemu urealnienie spadku uzależniłeś od dzisiejszego wyniku w Łodzi?