KSM Krosno - Motor Lublin 29.05.2011
Re: KSM Krosno - Motor Lublin 29.05.2011
a powiedz nam na jakiej podstawie odsunalbys od skladu Sucheckiego i w jego miejsce puscil Piszcza?
METHANOL ADVENTURE TEAM
DJPEPE pisze:Jest robione -przynajmniej - na forum. Zamyka się tematy, usuwa niewygodne posty, rozdaje bany...Sam to odczułem, gdy napisałem, że z taką polityką daleko nie zajedziemy, czas na zmiany, porażki nam grożą...itd. i... III miejsce w 2 lidze.
kto Ci taką krzywde robi ? co ?
Za tego samego Suchego, ktory wygral nam mecz w Opolu?
Nawet nie wiem na jakiej podstawie moznaby oczekiwac lepszego wyniku Piszcza niz Suchego dzisiaj.
Nawet nie wiem na jakiej podstawie moznaby oczekiwac lepszego wyniku Piszcza niz Suchego dzisiaj.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Kaka pisze:. (nie powinno byc żadnych wyjątków, kto sie nie stawi nie jedzie w meczu)..
no, to bys dopiero narobil...
we 3 bysmy jezdzili, no moze we 4 z Jendrejem
- kmzlublinfan
- Senior
Przypomnijcie sobie środowy pojedynek Piszcza z parą Marmy, która tego dnia była świetnie dysponowana. Puzon był tylko tłem dla trójki Piszcz, Lampart, Kuciapa.
przypomnij sobie gdzie byl Piszcz w piatek, w czasie gdy nasi seniorzy walczyli o miejsce w skladzie na treningu w Rzeszowie
ja mu pare glupich postow usunalem pol roku temu, wiec moze o mnie chodzi :]
Shack pisze:DJPEPE pisze:Jest robione -przynajmniej - na forum. Zamyka się tematy, usuwa niewygodne posty, rozdaje bany...Sam to odczułem, gdy napisałem, że z taką polityką daleko nie zajedziemy, czas na zmiany, porażki nam grożą...itd. i... III miejsce w 2 lidze.
ja mu pare glupich postow usunalem pol roku temu, wiec moze o mnie chodzi :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Acha i na podstawie JEDNEGO biegu wstawilbys Piszcza za Suchego? Wole Wilka, dzieki
.
Richie Faulkner:
Dlatego Puzon nie jechał w Krośnie.... ?
Piła rozbija Rawicz 57:33 , Pawliccy 30pkt a my faktycznie wstawiajmy do składu Piszcza zamiast myśleć o wzmocnieniach i prawdziwym trenerze. Dzięki temu 2 drużyny awansują i za rok będziemy znowu liderem 2 ligi 
i dlaczego Wilk puszcza 3 razy Łukaszewskiego, ktory wozi zera zamiast wystawic Aspgrena???????????!!!!!!!!!!!!!!!

METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
istred pisze:Dlatego Puzon nie jechał w Krośnie.... ?
bo sie nie załapał do składu.
Skonczcie z tym ustalaniem skladu po meczu, bo to forum sie szmaci z dnia na dzien. Sklad był DOBRY. Zawalili zawodnicy i to, że nie mamy drużyny,
Ostatnio zmieniony 29 maja 2011, o 20:25 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
- kmzlublinfan
- Senior
Zastanawiam się teraz, czy nie będzie tak samo w meczu z Piłą jak z Równem. Wzmocnienia i to w szybkim tempie.
yamahaR1 pisze:Piła rozbija Rawicz 57:33 , Pawliccy 30pkt a my faktycznie wstawiajmy do składu Piszcza zamiast myśleć o wzmocnieniach i prawdziwym trenerze. Dzięki temu 2 drużyny awansują i za rok będziemy znowu liderem 2 ligi
LUZU! Więcej luzu! Piła przegrała mecz U SIEBIE i w Opolu. Wygrali tylko w Krośnie i nie zanosi się na więcej (może poza Równem).
A, i jeszcze jedno ważne - dlatego w osobny poście.
Świetny doping, który bardzo dobrze było słychać w transmisji - GRATULACJE!
Świetny doping, który bardzo dobrze było słychać w transmisji - GRATULACJE!
- niespokojny
- Trener
Dziwie sie naszym zawodnikom, bo prawda jest taka ze w przyszlym sezonie najlepsi z II ligi beda jezdzic w I. Poszerzaja ekstralige to najlepsi zawodnicy I ligi przeniosa sie szczebel wyzej, tym samym robiac miejsce najlepszym z II ligi. Suchecki zawalil juz 3 mecz na 4. Lukaszewski kompletuje zera. Dlaczego Sprawka zalatwil tylko jednego goscia? Rawicz juz jechal 3! roznymi juniorami w roli goscia. A u nas czekaja - samo sie zrobi. Pawliccy dzisiaj duze komplety w Pile. Duze komplety w Krosnie. Po co Panie Sprawka bylo sie napinac, ze zbednie wydali pieniadze? U nas jak walna po komplecie to sie wcale nie zdziwie. Zgodze sie z Istredem ze my juz faworytem do awansu nie jestesmy. Oszem liczymy sie ale wyglada to zle. Ostrow a teraz takze Pila duzo lepiej sie prezentuja. Jezeli Pila u nas wygra to juz po sezonie
Wygralismy w Opolu bo Barker byl kontuzjowany, remis w Krosnie bo niejaki Noergaard byl kontuzjowany. W Krakowie pogrom. Ledwo wygralismy z Kaskadem u siebie. Tu trzeba jednak rewolucji, bo fart w Opolu nam zamydlil oczy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
grzesieck pisze:i dlaczego Wilk puszcza 3 razy Łukaszewskiego, ktory wozi zera zamiast wystawic Aspgrena???????????!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Bo polski junior musi odjechać 3 biegi w meczach DM II Ligi
"Sami Pawliccy meczu nie wygrają" 
Żebyśmy się o tym boleśnie nie przekonali.
Żebyśmy się o tym boleśnie nie przekonali.
niespokojny pisze: Pawliccy dzisiaj duze komplety w Pile. Duze komplety w Krosnie.
nieprawda
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
No prawie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
a KAZDY zawodnik jest tak nieobliczalny
Faktycznie - najwiekszy wrog nowych tlumikow w ligowym debiucie, na takowym przywozi 17 punktow w 6 startach.
Niesamowite. I nieprzewidywalne. Oby powtarzalne...
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
heh, tak poza tym czytam sobie forum Krosna, a tam wszyscy zadowoleni, że fajny mecz, że emocji i mijanki.
tak czytam i pukam się w głowę, z czego oni się cieszą, przecież nie wygrali, tylko zremisowali i to na własnym torze...
aaaaa no tak, przecież to nie zuzel.info
tak czytam i pukam się w głowę, z czego oni się cieszą, przecież nie wygrali, tylko zremisowali i to na własnym torze...
aaaaa no tak, przecież to nie zuzel.info
Shack pisze:DJPEPE pisze:Jest robione -przynajmniej - na forum. Zamyka się tematy, usuwa niewygodne posty, rozdaje bany...Sam to odczułem, gdy napisałem, że z taką polityką daleko nie zajedziemy, czas na zmiany, porażki nam grożą...itd. i... III miejsce w 2 lidze.
ja mu pare glupich postow usunalem pol roku temu, wiec moze o mnie chodzi :][/quote]
To już pół roku minęło od rozpoczęcia sezonu? Jak ten czas szybko leci...A kto dziś zamknął temat? Dlaczego? Głupie posty są tylko moje, skoro całe forum mniej więcej to samo pisze o treningach i trenerze? Przewidywałem porażki na wyjazdach i co, tak bardzo się pomyliłem?
A, rzeczywiście pół roku temu napisałem i powtórzę - III miejsce w 2 lidze, z takim składem [brak juniorów i prawdziwego lidera] i trenerem. AMEN.
ja też to pisze, to kto Cie krzywdzi ?
- Łoptymista
- Trener
widzialem to co na syfach i w zacinajtefałelu... ale to wystarczy, zeby widziec jak nasza obecna grupa trzymajaca wladze w klubie zuzlowym zazyna szanse lubelskiego zuzla nie tylko na rozwoj, ale tez przetrwanie. znowu oddalilismy sie od awansu, stracilismy punkt z najslabsza ekipa w lidze.
najbardziej wpienia mnie to, ze zrobilismy to na wlasne zyczenie. klub jest prowadzony w sposob nieudolny, partacki. przebimbalismy trzy tygdnie przerwy jakie dal nam los i kalendarz. sladowe ilosci treningow zrobily swoje. jadac do krosna nadal jechalismy praktycznie nic nie wiedzac o tym w jakiej formie sa nasi zawodnicy. Dzisiaj mielismy tak naprawde jednego asa - Barana, ktory podniosl sie poprzednich wtopach. Niestety Miesiac, Suchecki, ze o mlodziaku z Leszna nie wspomne jada do tylu.
Pytam sie sam siebie co jeszcze musi sie stac, zeby w tym klubie wreszcie ktos wzial to towarzystwo za gebe i pogonil do roboty?
czas na:

najbardziej wpienia mnie to, ze zrobilismy to na wlasne zyczenie. klub jest prowadzony w sposob nieudolny, partacki. przebimbalismy trzy tygdnie przerwy jakie dal nam los i kalendarz. sladowe ilosci treningow zrobily swoje. jadac do krosna nadal jechalismy praktycznie nic nie wiedzac o tym w jakiej formie sa nasi zawodnicy. Dzisiaj mielismy tak naprawde jednego asa - Barana, ktory podniosl sie poprzednich wtopach. Niestety Miesiac, Suchecki, ze o mlodziaku z Leszna nie wspomne jada do tylu.
Pytam sie sam siebie co jeszcze musi sie stac, zeby w tym klubie wreszcie ktos wzial to towarzystwo za gebe i pogonil do roboty?
czas na:

DJPEPE pisze:A kto dziś zamknął temat? Dlaczego?.
LOL
ja zamknalem temat i jestem przekonany, ze 90% forum uwaza, ze byla to dobra decyzja, niech sie niewyzyci gimnazjalisci oraz napinacze z Ostrowa produkuja na czacie w trakcie meczu, a nie na forum
METHANOL ADVENTURE TEAM