Był widziany Sitera w Lublinie bo nareszcie ktoś pomyślał i skończyły się czasy oszczędności bo liczy się wynik.
Jest jakieś małe prawdopodobieństwo że Lukas nie zdąży na mecz dlatego żeby nie było przypału siedzi na miejscu Sitera i w razie czego wskakuje do składu.
Ot i cała tajemnica.
Nie wyobrażam sobie żeby Lukas nie zdążył. To dla niego najłatwiej zarabiane pieniądze od wielu lat. Takich okazji nie wypuszcza się z rąk z byle powodu.
KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
Re: KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Nie wyobrażam sobie żeby Lukas nie zdążył.
A czy wogole wybiera sie do Lublina? zeby ew. sprobowac zdazyc?
Dyrekcja twierdzi że jak najbardziej

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jesli to prawda i nie wydarzy sie nic niespodziewanego to nie ma sie co martwic i Lukasa jutro zobaczymy w Lublinie
Kurczaki pieczone, zdecydujcie sie bo nie wiem czy dac +24 czy +14 w typerze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Kurczaki pieczone, zdecydujcie sie bo nie wiem czy dac +24 czy +14 w typerze.
Kto to wie
Gelo mial zawsze niezle teorie na temat Czechow, takze Gelu, zdarzy Lukas czy nie zdarzy
?
Swoja droga rowniez nie wyobrazam sobie sytuacji, ze Drymla nie bedzie. Jak na niego, to ma na torze (o czym wspominal harry) do zgarniecia bardzo latwe pieniadze. Bede bardzo mocno zdziwiony, jak nie bedzie dzisiaj chcial po nie siegnac.
Ostrow z Parkerem czy krajowka?
Swoja droga rowniez nie wyobrazam sobie sytuacji, ze Drymla nie bedzie. Jak na niego, to ma na torze (o czym wspominal harry) do zgarniecia bardzo latwe pieniadze. Bede bardzo mocno zdziwiony, jak nie bedzie dzisiaj chcial po nie siegnac.
Ostrow z Parkerem czy krajowka?
Czy pojedzie Dryml czy Sitera to i tak powinno być wysokie zwycięstwo.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Bez Lukasa obejrzycie duzo ciekawsze zawody.
Wygrana do w okolicach 65:25 nie bedzie ciakawa dla oka.
Mysle ze spokojnie moze jechac Sitera. Bonus zostanie w Lublinie tak czy inaczej.
Wygrana do w okolicach 65:25 nie bedzie ciakawa dla oka.
Mysle ze spokojnie moze jechac Sitera. Bonus zostanie w Lublinie tak czy inaczej.
No niby tak, ale co ja powiem ludziom, ktorych namowilem na speedway glownie osoba Drymla
? Mam im wciskac, ze sie przejezyczylem i chodzilo mi o Rymla ?
No i nie ukrywam, ze sam chetnie bym zobaczyl jak spisuje sie na naszym torze. Mysle, ze stali bywalcy, ktorzy z roznych przyczyn nie jezdza na wyjazdy rowniez beda mocno zawiedzeni jego brakiem.
Drymla na pewno nie będzie jedzie Sitera. Info od Piszczyka
To wiemy. Pytanie jest: Dlaczego nie będzie Drymla?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!