Finał DMP: Motor Lublin - Sparta Wrocław 52:38 [99:81], 07.10.2024
Re: Finał DMP: Motor Lublin - Sparta Wrocław 52:38 [99:81], 07.10.2024
Albo zrobił by show jak w Częstochowie 2021, tudzież w rewanżu półfinałowym 2021 w Lublinie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No przecież większość kibiców narzeka że finał był nudny :) A z Griszą zawsze nic nie wiadomo
Haron90 pisze:Kto nie tęskni za Grigorijem Łagutą żużlowcem
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Myślę, że Grisza ze swoim "profesjonalizmem" pożegnałby się z klubem wcześniej czy później nawet ze względów czysto sportowych.
Na marginesie, wczoraj w Magazynie Jacek wspomniał, że tylko jednego zawodnika nie udało się ułożyć, ale nie ma go już w klubie. W pierwszym momencie pomyślałem - Michelsen (sugerowałem się poprzednim magazynem gdy było o tym, że MM to nawet cześć nie mówi), ale chyba jednak bardziej chodziło o Drabika.
Na marginesie, wczoraj w Magazynie Jacek wspomniał, że tylko jednego zawodnika nie udało się ułożyć, ale nie ma go już w klubie. W pierwszym momencie pomyślałem - Michelsen (sugerowałem się poprzednim magazynem gdy było o tym, że MM to nawet cześć nie mówi), ale chyba jednak bardziej chodziło o Drabika.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Ej - ja tylko wrzuciłem link, że Grisza umieścił plakat z Motorem. Nie zaczynajcie wojenek bo i tak finalnie każdy zostanie przy swoim zdaniu. Cieszmy się majstrem.
Mistrzem. Majstrem to sie mogą cieszyć(a właściwie to wspominać) w oświeconej Polsce A ;)
Ja gut polnische meister ;)
4 finały 3 złota i to z rzędu , kto by pomyślał . Początki nie były różowe trzeba przyznać fachowcy i profesjonalna prasa żużlowa nas nie rozpieszczała , nie dawała żadnych szans ....a jednak .
Ostafiński z Galewskim biorą się za łby. Motor nie powinien był się pchać do Ekstraligi. Nie nadawał się
- Co się stanie z Motorem, jak co tydzień będzie dostawał łomot. Awans może cofnąć go w rozwoju o lata świetlne - mówi Ostafiński. - Jak telewizja sprzeda produkt - odpowiada Galewski. - My zawsze możemy wyłączyć telewizor - ripostuje Ostafiński.
źródło SF
musiałem Dajek to przypomnieć ha ha .
Ostafiński z Galewskim biorą się za łby. Motor nie powinien był się pchać do Ekstraligi. Nie nadawał się
- Co się stanie z Motorem, jak co tydzień będzie dostawał łomot. Awans może cofnąć go w rozwoju o lata świetlne - mówi Ostafiński. - Jak telewizja sprzeda produkt - odpowiada Galewski. - My zawsze możemy wyłączyć telewizor - ripostuje Ostafiński.
źródło SF
musiałem Dajek to przypomnieć ha ha .
Karamba pisze:
Nasz klub to powinien wypuścić koszulki z tym tekstem na plecach a z przodu z grafiką z 3 złotymi medalami.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Karamba pisze:
Nasz klub to powinien wypuścić koszulki z tym tekstem na plecach a z przodu z grafiką z 3 złotymi medalami.
Świetny pomysł!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Warto? Bo nie wiem czy marnować 20 min życia na coś, co widziałem już w kulisach eligi ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
dannie pisze:Warto? Bo nie wiem czy marnować 20 min życia na coś, co widziałem już w kulisach eligi ;)
14,5 dokładnie
Tak z połowa tych kulis to chyba to samo co było na filmiku Eligi.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
no właśnie miałem wrażenie że dużą część już widziałem, ale na kanale klubowym żadnego innego filmu z finału nie było ;)