Finał DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów 53:37 (92:88)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Finał DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów 53:37 (92:88)
Tak sobie rozkminiam, nie mam żadnych piekarni ani znajomych królika. Tak z zachowania Mikkela wywnioskowałem, być może tylko euforia jego poniosła. Ale i tak jest pieknie!!!!
Jak Mikkel i Domin wyjeżdżali z ostatniego łuku w 14 biegu to po prostu odwróciłem się i przytuliłem do brata i obaj się popłakaliśmy. Tyle emocji puściło, tyle jadu wstrzykiwanego w Motor przez cały sezon przez prasę i kibiców z zachodu. Tyle lat dziadostwa, braku siana, pultania się między 1 a 2 ligą i nagle przychodzi Kuba Kępa i od początku wie co robić, żeby doprowadzić żużlowy Lublin do ekstazy. 6 sezon w lidze i już mamy złoto.
Czuję jakbym złapał króliczka.
Czuję jakbym złapał króliczka.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
grzesieck pisze:rumburaquee pisze:Coś pięknego!!!! Oj coś mi mówi że Mikkel zostanie u nas, znowu zaczął serduszkować;)
w Czewie podobno takie kwity podpisal ze bez szans :)
no ale odejscia nie potwierdzil dzisiaj ani MM, ani Kube Kepa, mimo ze obaj dostali o to pytanie
Kara podobno nie taka straszna … ;) jak zawsze Money talks - Tomato. Nie bez powodu Cieślak wspomniał o nerwach w „Hideoften” ;)
Re: Finał DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (39:51), 25.09., godz. 19:15
KradnęRaf pisze:Jesteśmy pieprzonym mistrzem Polski!
JESTEŚMY PIEPRZONYM MISTRZEM POLSKI!!!!!
Reszta jak ochłonę
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie wiem czy mnie wzrok w pijanym widzie nie omylił, ale się mi wydało, że na podium Kępa z jednym tylko Michelsenem piątki nie przybił. Ci co będą powtórki oglądac niech mnie poprawią.. Na pewno natomiast puchar oficjalnie podniósł Domin chociaż to nie on jest formalnie kapitanem.
Nie wygląda mi to na jakieś dalsze prowadzenie rozmów z Duńczykiem. Z mojej strony już mi przeszło.. neutralnie i bez ładunku emocjonalnego gratuluję wyższego kontraktu w Czewie i cieszę się że lokomotywą sukcesu w dwumeczu finałowym byli inni. Obiektywnie też dostrzegam że Michelsen w 100%ach walczył o profesjonalne wypełnienie kontraktu.
Często w sezonie mocno mnie denerwowały utyskiwania części szanownych kolegów na brak obiektywizmu ze strony tv w prezentowaniu naszej drużyny ..ale w finale i po nim myślałem że mnie rozniesie... Dobrze że nie kazali Kępie przepraszać że się ośmielił zbudować ekipę na mistrza. Komentarz i przekaz był na tyle stronniczy że dostrzegła to moja żona która dużo lżej ode mnie podchodzi do tego całego żużla... z resztą po meczu w Gorzowie jak poznała wynik stwierdziła tylko ... pfff po Rybniku odrobiliśmy więcej .. Kibic sukcesu :)
Nie wygląda mi to na jakieś dalsze prowadzenie rozmów z Duńczykiem. Z mojej strony już mi przeszło.. neutralnie i bez ładunku emocjonalnego gratuluję wyższego kontraktu w Czewie i cieszę się że lokomotywą sukcesu w dwumeczu finałowym byli inni. Obiektywnie też dostrzegam że Michelsen w 100%ach walczył o profesjonalne wypełnienie kontraktu.
Często w sezonie mocno mnie denerwowały utyskiwania części szanownych kolegów na brak obiektywizmu ze strony tv w prezentowaniu naszej drużyny ..ale w finale i po nim myślałem że mnie rozniesie... Dobrze że nie kazali Kępie przepraszać że się ośmielił zbudować ekipę na mistrza. Komentarz i przekaz był na tyle stronniczy że dostrzegła to moja żona która dużo lżej ode mnie podchodzi do tego całego żużla... z resztą po meczu w Gorzowie jak poznała wynik stwierdziła tylko ... pfff po Rybniku odrobiliśmy więcej .. Kibic sukcesu :)

1. Przybił
2. Puchar jako pierwszy podniósł Mikkel
Motor mocny
Po 14 biegu MM i Kuba zrobili „misia” z lekka rezerwa, ale jakiejś niechęci nie było … i sporo interakcji na lini MM i DK .. i poklepywanek
Talmai pisze:Perez pisze:Sympatyczny ten Szymek, może środowisko przejrzy na oczy w końcu.
Sympatyczny i inteligentny ale nie umie się ścigać na żużlu. Na nasze szczęście raz na jakiś czas to się przydaje.
To przykre że dyscyplina upadła tak nisko że ósmy najlepszy Polak nie umie się ścigać na żużlu
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Było coś o nas w magazynie?
Hayden pisze:1. Przybił
Czyli w pijanym widzie :)))

Mi nie przeszło. Chce Mikkela we Motorze i na ten moment mam wywalone, czy podawał sobie z kims rękę czy nie. Wybaczę wszystko, nawet Momota :)L(o)katy pisze:Z mojej strony już mi przeszło.. neutralnie i bez ładunku emocjonalnego gratuluję wyższego kontraktu w Czewie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jednocześnie Kępa chwilę wcześniej potwierdził Zmarzlika. Na pytanie o MM Kępa znacząco się uśmiechnął.grzesieck pisze:rumburaquee pisze:Coś pięknego!!!! Oj coś mi mówi że Mikkel zostanie u nas, znowu zaczął serduszkować;)
w Czewie podobno takie kwity podpisal ze bez szans :)
no ale odejscia nie potwierdzil dzisiaj ani MM, ani Kube Kepa, mimo ze obaj dostali o to pytanie
Powiedział też, że "w przyszłym roku będziemy jeszcze mocniejsi". Choć to zdanie padło akurat bez związku z pytaniem o MM.
L(o)katy pisze:Hayden pisze:1. Przybił
Czyli w pijanym widzie :)))
Stary, kto by to dziś rozliczał
Motor mocny
grzesieck pisze:ja pierdole nie wierze ❤️❤️❤️
Kiedyś napisałem Wielki Motor, to trochę się podśmiewałeś, nie? ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Co tam u Noskowicza? Pogrzeb? Ja już czekam na galę pge ekstraligi i te smutne twarze i wymuszone oklaski jak nagrody będą dostawali nasi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Noskowicz dostał po tyłku dwa razy. Gorzowiaki przynajmniej mogą się pocieszyć wtopą Falubazu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Mistrz! Mistrz! Motor Mistrz!
Wierzyłem, ze im się uda, jeżeli ktokolwiek miał odrobić z nawiązką to tylko Motor, i tylko na Z5!
Jestem tak bardzo dumny, szczęśliwy i nadal na myśl o 14 biegu płaczę. Na stadionie płakałem jak dziecko, tak samo jak w 2018...
Ileż tam było symbolicznych porównań, walka ze środowiskiem, prasą, 12 (14) punktów, 6 oczek w nominowanych do szczęścia...o kurde, do tej pory zapiera mi dech.
Wierzyłem, ze im się uda, jeżeli ktokolwiek miał odrobić z nawiązką to tylko Motor, i tylko na Z5!
Jestem tak bardzo dumny, szczęśliwy i nadal na myśl o 14 biegu płaczę. Na stadionie płakałem jak dziecko, tak samo jak w 2018...
Ileż tam było symbolicznych porównań, walka ze środowiskiem, prasą, 12 (14) punktów, 6 oczek w nominowanych do szczęścia...o kurde, do tej pory zapiera mi dech.
Panowie i Panie ale co my się będziemy zastanawiać kto komu w d..e wchodzi i co komu ściska.
Motor jest MISTRZEM.
Zawsze będziemy solą w oku, bo robimy swoje i nie oglądamy się na innych.
Zobaczycie w przyszlym sezonie Majewskiego jak będą mecze Wilków, przecież ten typ nawet nie ukrywa swojej stronniczości.
Motor jest MISTRZEM.
Zawsze będziemy solą w oku, bo robimy swoje i nie oglądamy się na innych.
Zobaczycie w przyszlym sezonie Majewskiego jak będą mecze Wilków, przecież ten typ nawet nie ukrywa swojej stronniczości.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Ja jeszcze nie mogę dojść do siebie. O gardle nawet nie wspomnę.
A przy okazji. Wspomoże ktoś linkiem do transmisji?
A przy okazji. Wspomoże ktoś linkiem do transmisji?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Przed 14 biegiem zbliżenie na gościa z Gorzowa - on już wiedział xD
Nagrać to!!!!!!! Zachować po wiek wieków aby nie zginęło!!!! :):)
MISTRZ 2022.
Teraz to już nawet ziemia mi miodem pachnie
MISTRZ 2022.
Teraz to już nawet ziemia mi miodem pachnie
Myślałem, że forum zapłonie a tu ledwie kilkanaście postów, chyba większość świętuje :) Z okołomeczowych spraw, studio bardzo neutralne nie ma co haha ich twarze po naszej wygranej bezcenne :D i skąd tyle stali na głównej? Dla naszych brakuje biletów, a tam spora grupa kibiców przyjezdnych. Sponsorzy?
Dzięki.
Niestety bez dźwięku.
Niestety bez dźwięku.
jarkur pisze:Niestety bez dźwięku.
Tylko przez chwilę na początku.