Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Cooper pisze:co z pogoda, bo podobno bardzo kiepsko?
zobacz sam http://www.krosno.pl/?node=128&par=1
-
sledzio
Dziękuje wszystkim za przyjazd do Krosna i za wspaniały kulturalny doping. Dzisiaj my się cieszymy, ale postawa "Koziołków" wg. mnie była bardzo dobra i u siebie będziecie na pewno faworytem. Jednocześnie przepraszam za wyzwiska w stronę Pietraszki ze strony kibiców KSŻ-u, ale no cóż emocje chyba były większe niż rozum. Zapraszam ponownie do Krosna i jeszcze raz dziękuje. Mam nadzieje, że zawitamy do Was w 14 rundzie rozgrywek i na mecz finałowy o awans do Eksrtaligi
Dzięki!
Dzięki!
Wstałem w końcu więc chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom naszej wczorajszej wycieczki za miło spędzony wspólnie czas (w jedną stronę bardziej miło, w drugą troszkę mniej
). Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na następnych wyjazdach
Dobrze, że można się tu wypowiedzieć bez używania gardła, bo to mam dzisiaj w kiepściutkim stanie
PS. Czy mówiłem już, że SĘDZIA CH...
Dobrze, że można się tu wypowiedzieć bez używania gardła, bo to mam dzisiaj w kiepściutkim stanie
PS. Czy mówiłem już, że SĘDZIA CH...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dla zainteresowanych kilka cytatow
"My tu gadu gadu, a Jensen kotlety wp......"
"Krzysio Beben to sie zakisi w tym Krosnie jak Hampel we Wroclawiu"
"Mysle ze Krzysio Beben jest takim typowym inwidualista, na kolege z pary nigdy nie zaczeka"
"Krzysio Beben jest takim Filantropem"
"Beben to taki ligowy Rzemieslnik, kuje zelazo puki gorace"
w tym miejscu pozdro dla Kaara i Dobromira
"My tu gadu gadu, a Jensen kotlety wp......"
"Krzysio Beben to sie zakisi w tym Krosnie jak Hampel we Wroclawiu"
"Mysle ze Krzysio Beben jest takim typowym inwidualista, na kolege z pary nigdy nie zaczeka"
"Krzysio Beben jest takim Filantropem"
"Beben to taki ligowy Rzemieslnik, kuje zelazo puki gorace"
w tym miejscu pozdro dla Kaara i Dobromira