Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#251 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 00:26

Gelo pisze:Największy przejaw debilizmu to oklaski po komunikacie że dawid wiecej nie pojawi się na torze.

Prawdopodobnie na kazdym stadionie zareagowano by podobnie na taka wiadomosc .. to normalne :D
Pozdrawiam

Michael

#252 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:30

Wiadomo kibice dziela sie na dobrych i zlych.W Rzeszowie jest taka dziwna atmosfera.No jeszce przyplatal sie jeszcze jakis ped.. .Zgrabnie wywijal tylkiem.hehe.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#253 Postautor: mcprzemek » 26 lipca 2004, o 00:31

sztandar pisze:
Większość kibiców z Rzeszowa to debile, a pokazali to jak Miesiąc dostał ogromne brawa po tym jak wsadził Dawida w płot.

To ciekawe bo ci sami debile bili mu brawo kiedy zjeżdżał w karetce do parkingu ... Bez przesady ja nie zaóważyłem żeby ktoś się z tego cieszył nie przesadzaj

Kibice, którzy siedzieli w sektorze obok naszego cieszyli się z tego, co zrobił Miesiąc i nagrodzili go brawami, a braw dla Dawida z tego sektora nie słyszałem, widocznie poprostu największe "buractwo" siadło blisko nas.

Awatar użytkownika
sztandar

#254 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 00:32

Prawdopodobnie na kazdym stadionie zareagowano by podobnie na taka wiadomosc .. to normalne

Ja się wcale nie cieszyłem i mam nadzieje że Dawid szybko się wykuruje.

A pozatym nie wiążcie niektórych buraków którzy przyjeżdzają na mecze z podrzeszowskich wsi z normalnymi kibicami z Rzeszowa.

W Lublinie mało takich na meczach ??

A co do meczu to naprawde jestem pod wrażeniem jazdy TŻ nie spodziewałem siętak dobrej postawy brakuje wam jednej dobrej pary (Frankow i Śledź katastrofa) A najbardziej zaskoczył mnie Mordel wprawdzie tylko jeden bieg mu wyszedl ale ....

Kibice, którzy siedzieli w sektorze obok naszego cieszyli się z tego, co zrobił Miesiąc i nagrodzili go brawami, a braw dla Dawida z tego sektora nie słyszałem, widocznie poprostu największe "buractwo" siadło blisko nas.

Być może tak było ale nie nazywaj prosze wszystkich kibiców z Rzeszowa debilami oka ??

Michael

#255 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:34

...ale trener niech dalej stawia na Jurka to ekstraliga nasza.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#256 Postautor: Lublin_Fan » 26 lipca 2004, o 00:37

Michael pisze:...ale trener niech dalej stawia na Jurka to ekstraliga nasza.

Wina trenera, że Śledź i franków położyli nam kolejny mecz??? Mam sie śmiać czy płakać?

Pozdr.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#257 Postautor: mcprzemek » 26 lipca 2004, o 00:38

Jeśli by miał, na kogo to byś Jurka nie oglądał chyba, że na trybunach.

Shack
Administrator

#258 Postautor: Shack » 26 lipca 2004, o 00:39

a na kogo ma postawic jak Seba nie ma zadnego przyzwoitego motocykla ?? a Jurek dodatkowo załatwił drugi od Staszka, ktiry notabene mu pomagał w parkingu

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#259 Postautor: arek200 » 26 lipca 2004, o 00:42

Michael pisze:Szczyt chamstwa i beszczelnosci.O policji lepiej nie wspominac.W tym Rzeszowie biora nas za jakis bandytow.

Mnie też ten wjazd rozwalił. przyczepili się mimo że totalnie nic się nie działo, spokój, wszyscy bezpieczni. Za to jak ten gej wkurzał ludzi to ochrona się przyglądała co takiego robi. dopiro któryś już od niechcenie zdarł mu koszulkę,ale tylko dlatego że ten się za bardzo zbliżył i nie trzeba było wstawać. Gratulujemy ochrony, geja ikibiców szczęśliwych z powodu kontuzji Dawida. Niestety ale to wpłynie na obraz wszystkich rzeszowskich kibiców

Awatar użytkownika
mcprzemek