Może Klaudia Szmaj?
ROW Rybnik-MOTOR Lublin 15.06.2014 godz. 17.00
- niespokojny
- Trener
Re: ROW Rybnik-MOTOR Lublin 15.06.2014 godz.
Juniorzy w Daugavpilis zdobyli 1 pkt i udało się zremisować. Swoją drogą duży wstyd, że nie zdobyli nawet jednej trójki. Innym ekipom udało się powyrywać jakiś nieznanych grajków jak Piosicki, Polis którzy twardo jechali z Miśkowiakiem. A u nas bryndza. Został jakiś ciekawy junior do ogarnięcia poza dwójką z Tarnowa Borowicz-Koza?
Może Klaudia Szmaj?
Może Klaudia Szmaj?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja spróbowałbym jako gościa Bartosza Smektałę z Leszna, na początku czerwca w Grudziądzu był drugi w Turnieju Zaplecza Kadry Juniorów - wyprzedzając min. Nowaka, Pieszczka czy Worynę przegrywając tylko z Polisem - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/444866/oskar-polis-wygral-2-turniej-zaplecza-kadry-juniorow
Poza tym fajnie prezentował się z sparingu w Ostrowie na meczu z GKM - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/441635/mdm-komputery-zks-ostrovia-ostrow-gkm-grudziadz-3951-wynik
Poza tym fajnie prezentował się z sparingu w Ostrowie na meczu z GKM - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/441635/mdm-komputery-zks-ostrovia-ostrow-gkm-grudziadz-3951-wynik
Komunikat GKSŻ:
Potwierdzenie zawodnika:
KS Unia Leszno
Bartosz SMEKTAŁA - rocznik 1998, KSM:2,50
(Do 22.08.2014r. może brać udział tylko w zawodach z udziałem zawodników młodzieżowych).
Podobno wielki talent. Za rok może walczyć z Piosickim o miejsce w składzie, bo Tofikowi kończy się wiek juniora.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Musimy kogos zatrudnic na zasadzie goscia moze Zgardzinskiego?? z tymi juniorami to mamy 5 biegow max 3:3
Nie ma obecnie nikogo(dostępnego dla nas) kto GWARANTOWAŁBY jakieś punkty w Rybniku,gdzie juniorami są Woryna i pewnie Polis.
Nasi juniorzy za to często lepiej radzą sobie na wyjeździe niz w Lublinie,oni ciągle potrzebują dużo pracy i jazdy w zawodach.
Nawet przy mniejszym talencie a ciężką pracą można dużo osiągnąc -jest wiele takich przykładów.
Na najblizszy mecz ja bym nie zmieniał nic w naszym składzie.
Nasi juniorzy za to często lepiej radzą sobie na wyjeździe niz w Lublinie,oni ciągle potrzebują dużo pracy i jazdy w zawodach.
Nawet przy mniejszym talencie a ciężką pracą można dużo osiągnąc -jest wiele takich przykładów.
Na najblizszy mecz ja bym nie zmieniał nic w naszym składzie.
max3 pisze:Musimy kogos zatrudnic na zasadzie goscia moze Zgardzinskiego?? z tymi juniorami to mamy 5 biegow max 3:3
Zgardzinski nie moze byc gosciem. Jakis fiej ustalil regulamin tak, ze kadra juniorow jest znana przed sezonem (znajduje sie w niej Zgardzinski) i zmarnowal chlopakowi caly sezon. No chyba, zeby go wykupic z Falubazu?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lepiej jakby ZG stawiała na Zgardzińskiego, a oddała nam na gościa Adamczewskiego, który z kolei może być gościem. Wtedy ZG miała by formalnie obu juniorów u siebie i obaj by jeździli.
Mialem okazje kilka razy byc na meczu naszej druzyny w Rybniku i zawsze cieeeeeeezko nam sie tam jechalo. No ale generalnie tak samo bylo z Grudziadzem wiec moze...
a tak serio to bonus mi osobiscie w zupelnosci wystarczy. A jak wygramy to zrobi sie baaaaaaardzo ciekawie.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
$korzen$ pisze: A jak wygramy to zrobi sie baaaaaaardzo ciekawie.
Perspektywa wejścia do czwórki, a później jeden dwumecz od co najmniej barażu o extraligę
$korzen$ pisze:[...] A jak wygramy to [...]
to sie schlamy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A jak zremisujemy ? 
Ja wiem! Ja wiem!!! :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
.... to pośniemy... 
Fakt faktem, ze placzow i zali bylo mnostwo w tej rundzie, a tu nagle jestesmy po 7 meczach na 3. miejscu w tabeli, z calkiem ciekawymi punktami zdobytymi na Rzeszowie i Grudziadzu, z jedna wg zuzel.info "wtopa" z liderem ;]
Ale spoleczenstwu nie dogodzisz ;]
Ale spoleczenstwu nie dogodzisz ;]
Cooper ja uważam że wtopa to była w tej przeklętej Łodzi, miałem nadzieję że sam tor im meczu nie wygra - ale wygrał i to nie pierwszy raz (nie mówię o samych pojedynkach z nami, ale też innych zespołach). Bo ze Startem przegrać to żaden wstyd w tym sezonie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Miałem okazję oglądać tydzień temu mecz Rybnik-Łódź , w tych zawodach decydował głównie start , nie pamiętam zbyt wielu mijanek , zatem na takim twardym rybnickim torze start będzie miał duże znaczenie , skoro nasi wygrywali starty w Grudziądzu to i może w Rybniku nie będzie źle , fakt że punkty naszym juniorom można już wpisać (1) no chyba że na jakimś defekcie zdobedą drugi
jeśli nasi seniorzy pojadą równo to wynik w okolicach remisu się szykuje.
-
jacek1985a1
W porozumieniu z TVP SA i na prośby klubów ustalono, że godziny rezerwowych meczów telewizyjnych rund: 8 (15.06.2014), 9 (22.06.2014) i 10 (29.06.2014) mogą być ustalone dowolnie przez Kluby. To może o 19
?
Obsada sędziowska:
DM I Liga
8 runda: 15 czerwca 2014 (niedziela)
ŻKS ROW Rybnik - KMŻ Lublin g.17.00
Sędzia: Leszek Demski
Komisarz toru: Aleksander Janas
Obsada sędziowska:
DM I Liga
8 runda: 15 czerwca 2014 (niedziela)
ŻKS ROW Rybnik - KMŻ Lublin g.17.00
Sędzia: Leszek Demski
Komisarz toru: Aleksander Janas
Moim zdaniem Lodz bedzie walczyc o 2. miejsce (chyba, ze cos sie Witkowi znowu odmieni), maja bardzo dobry sklad - my akurat mielismy fart, ze im sie ten sklad rozsypal, no ale tego nie wykorzystalismy. Natomiast zanosi sie na to, ze w Lodzi wszyscy zbiora becki, wiec nie ma sie co wyrozniac 
Rzeszow ze Slaczka tez przegra
?
tym bardziej
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
A ktoś sprawdził pogodę na mecz....
Szumina w Rybniku!
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/44626 ... -z-rybnika
No to srogi łomot Nas czeka w niedzielę.
Szombierski, Harris i juniorzy wygrają niedzielny mecz.
No to srogi łomot Nas czeka w niedzielę.
Szombierski, Harris i juniorzy wygrają niedzielny mecz.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jeśli w ogóle mecz się odbędzie, to i tak chyba można być spokojnym o bonus. Nawet biorąc pod uwagę dziury na juniorce i jakiś ewentualny niewypał u seniorów, no nie wychodzi mi, że możemy tam nie zdobyć 38 punktów
A Szombierski to taki I-ligowy Okoniewski. Samych trójek zdobywać nie powinien 
- niespokojny
- Trener
No moim zdaniem Okoniewski to wyższa półka niż Szombierski. Szkoda że Falubazy nie jadą w sobotę. Przydałby się dobry junior. Bonus to absolutne minimum i myślę, że nawet bez juniorów powinno się to udać. W końcu są jeszcze taktyki.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych