Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Re: Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Uwazam, ze mimo zadowalajacego wyniku na Lotwie zwyciestwo z Rzeszowem bedzie arcytrudne. Trzeba porzadnie potrenowac (w tym rowniez Watt co podobno jest jednak wykluczone) i zrobic jakis calkiem inny tor niz dotychczas. Na tym co jezdzilismy w zeszlym roku nie wygramy, Kuciapa z Ljungiem odrazu polapia sie o co chodzi i beda trzymac wynik. To samo Miesiac. Fenomenalnie z Lodzia pojechal tez Kenni Larsen (co z reszta jakis czas temu przewidywalem) i pewnie cos dolozy. Do tego dochodzi Nicholls. ktory zazwyczaj prezentuje sie w Lublinie przyzwoicie. Nie bardzo widze zawodnika, ktory mialby im przegrac mecz. Uwazam, ze bedzie bardzo ciezko. Trzeba porzadnie potrenowac, poczarowac troche z torem... ale niestety wydaje mi sie, ze te 3-4 pkt juniorow sa koniecznie zwlaszcza ze Lampart poki co niestety zgodnie z moimi prognozami. Wierze w naszych ale rozum mowi, ze niestety mecz bedzie do tylu. Seniorzy musieliby pojechac na maxa a jakos nie widze Lamparta, ktory nastuka 10-11pkt. Cam bez treningu tez zazwyczaj pierwsze 2 biegi w Lublinie mega meczarnia. No ale obym sie mylil.
- MikeMistrz
- Senior
W składzie seniorskim Rzeszów stoi trochę lepiej od nas - nie mają dziury w składzie w postaci Lamparta. Jak chodzi o juniorów to szkoda pisać. Mówiąc w skrócie oni mają 7 zawodników, my 4. Musiałby nastąpić jakiś cud żebyśmy to wygrali, przecież u nich oprócz seniorów jeszcze Sówka machnie dwucyfrówkę prawdopodobnie. Mnie szczególnie irytuje Madej, miał okazję jeździć przez cały poprzedni sezon i widać że nie poprawił się ani na jotę. Chyba trzeba się pogodzić z faktem że jest kompletnym beztalenciem i szukać nowego juniora.
Sowka tez dwucyfrowke? Cholera, to niezly pogrom sie szykuje jak tak wszystkie Jozefy maja jechac na 10+, 30-60?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Kurde, no nawet Łukaszewski i Kostro się mocno poprawiali po przywożeniu w pierwszym pełnym sezonie samych zer. U Madeja zerowy progres. Szkoda gadać. Mimo to stać nas na zwycięstwo ale oczywiście będzie megatrudno. W każdym biegu, każdy zawodnik musi być na maksa skupiony bo głupio pogubione punkty seniorskie chociażby w jednym biegu mogą sprawić że będzie po herbacie. Oczywiście zakładam że Leopard trafi ze sprzętem i dorzuci jakieś 6-7 oczek.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Rowniez uwazam, ze bedzie ciezko, ale akurat co do Sowki to mam zdanie takie, ze to wiecej lansu i spinki niz realnych punktow - cos jak Lampart u nas
Z ta przewaga, ze Sowka wciaz jest juniorem...
Z treningami przy takiej aurze tez nie bedzie lekko...
Z treningami przy takiej aurze tez nie bedzie lekko...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie przesadzajcie z tym Madejem, pojechał raptem jeden mecz, na niełatwym terenie w Daugavpils - moim zdaniem w Lublinie może parę punktów uciułać.
Czas na zmiany :]
sting126 pisze:moim zdaniem w Lublinie może parę punktów uciułać.
Chyba przez cały sezon
Wystarczyło popatrzeć na treningach na Beśko czy Dąbrowskiego i wszystko jasne o Madeju.
Mam podobne zdanie na temat Madeja, jak większość z Was, dlatego zestawiłem parę juniorów Damian Dąbrowski - Dawid Matura, a jak będzie to już decyzja trenera, bo finansowo to są podobne kwoty.
A to od kiedy można jeździć dwoma gośćmi w jednym meczu ligowym? Bo z tego co się orientuję to tylko Madej jest wypożyczony
Madej to ma "kontrakt" 
tapatalked
tapatalked
Może ktoś się orientuje ilu fanów Stali zamierza przybyć na Zygmuntowskie. Trzeba ich chyba godnie przywitać...
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
10394219483
a co to za różnica ilu ? My sie swoim podwórkiem zająć musimy a nie przyjezdnymi.
Kolega się martwi ile obsłudze stadionu zejdzie ze sprzątaniem słonecznika 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A to chyba że,sorry ze zabrałem głos w dyskusji.
Fantys pisze:10394219483![]()
Według najnowszych informacji 1000000500100900 :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tyle ludzi zasypie nam cały stadion słonecznikiem,a skad meesha czerpiesz info ? bo ja od gościa z KMO na 100%.
Gecko pisze:A to od kiedy można jeździć dwoma gośćmi w jednym meczu ligowym? Bo z tego co się orientuję to tylko Madej jest wypożyczony
Masz rację, nie może być przecież dwóch gości w składzie, czyli pewnie Arek pojedzie jednak, bez względu na słabą formę.
Na szkolenie własnych młodych zawodników wreszcie trzeba postawić solidnie, przecież był Bober gotowy do jazdy, wystarczyło trochę pogadać i odpowiedzialnie do tematu podejść. Ile można takie kombinacje czynić i szukać rozpaczliwie gościa do jazdy na 5 minut przed meczem prawie...
Jeśli facet od początku kariery, po przejechaniu pełnego sezonu po trzy biegi na mecz jest w słabej formie to to już nie jest słaba forma tylko brak talentu.
Ktoś już rzucił propozycję żeby obok Madeja na gościa wziąć Oskara Bobera i ja byłbym za tym. Nie jest to jeszcze geniusz żużla ale całe życie trenował na tym torze i coś o nim wie, a gorszy od Matury/Fortuny czy Dąbrowskiego raczej nie jest.
Ktoś już rzucił propozycję żeby obok Madeja na gościa wziąć Oskara Bobera i ja byłbym za tym. Nie jest to jeszcze geniusz żużla ale całe życie trenował na tym torze i coś o nim wie, a gorszy od Matury/Fortuny czy Dąbrowskiego raczej nie jest.
Naprawdę uważacie, że Grudziądz zakontraktował Oskara, żeby teraz wypożyczyć go do Lublina? 
^^^Dlaczego nie?Wszystko zależy od tego jak bedą jeździć pozostali juniorzy z Grudziądza...
Szkoda ze nie może być gosciem,to ułatwiło by sprawę.
Szkoda ze nie może być gosciem,to ułatwiło by sprawę.
- niespokojny
- Trener
Borowicz zdrowieje, więc on albo Koza będzie siedział na ławie. Tylko czy nas jakiś Kraków nie uprzedzi, czy zarządzający w tym klubie są w stanie stanąć na wysokości zadania? Oni chcieliby chyba żeby junior jeszcze im płacił za to że dostaje możliwość startów.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Moze zanim zaczniecie sypac takimi tekstami po I meczu ligowym warto najpierw zorientowac sie, jakim sprzetem dysponuje Madej? Treningow tez bardzo malo, tor w Daugavpils dla mlokosow to podobno koszmar... takze zluzujcie poslady. Chlopak na pewno stara sie jechac na maksa... a to, ze nie mamy w klubie Pieszczka czy Zmarzlika to juz wina wasatego i jego kmiecia.
Cz@rek pisze:Szkoda ze nie może być gosciem,to ułatwiło by sprawę.
Racja, zapomniałem
niespokojny pisze:Borowicz zdrowieje, więc on albo Koza będzie siedział na ławie.
Z tego co wczoraj czytałem to ma pęknięte trzy kręgi szyjne więc z miesiąc pewnie jeszcze nie pojeździ, a przez ten czas musi się dużo wydarzyć...
Czas na zmiany :]