Lokomotiv Dyneburg - Motor Lublin 19.08.2012 godz. 17
Re: Lokomotiv Dyneburg - Motor Lublin 19.08.2012 godz. 17
Na Łotwę jedziemy się bawić i zapraszam do pomocy każdego wiernego kibica z tego forum mam nadzieje,że się nie zawiodę i Was zobaczę najbardziej zależy mi na tych "najgłośniejszych" + Deri (pijacka gęba
)
Re: Lokomotiv Dyneburg - Motor Lublin 19.08.2012 godz.niewia
Torsen pisze:Bo temat Motoru mnie chwilowo znudził, zostawiam go na zimęsadychor pisze:zachowujecie sie co najmniej dziwnie. Przyszla ciezsza chwila i produkujecie sie (z Torsenem) na potege, a do wczoraj zastanawialem sie czy zyjecie.
Poza tym raczej nie było o czym pisać. A teraz jest - o pokłosiu chorej, antysportowej filozofii w sporcie.
Dobra, dobra przyznaj się lepiej, że zabrakło argumentów
Kilka dni dyskusji (niedokończonej) i nagle nie ma o czym pisać??
Co do dyskusji o antysportowej filozofii w sporcie zgadzam się z Tobą i Gelem
Na początku myślałem, że mnie przekonałeś, i w pewnym sensie niewątpliwie to zrobiłeś, ale jeszcze do Twojego posta się ustosunkuję.
sadychor pisze:Ekhm, polska liga to jeden wielki debet + chora presja.
Czym się różni chora presja od zdrowej?
Panowie nie mam dobrych wieści do Daugavpils jedziemy ............. bez presji na wynik !! !! !!
istred pisze:sadychor pisze:Ekhm, polska liga to jeden wielki debet + chora presja.
Czym się różni chora presja od zdrowej?
Może Romanka zapytaj albo Kurmańskiego...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Życzysz mi żebym udał się na tamten świat? 
Bynajmniej 
Tak tylko rzuciłem przykład co z ludźmi robi polska liga...
Tak tylko rzuciłem przykład co z ludźmi robi polska liga...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Kurczę, ale przecież nie każdy musi być sportowcem, tyle jest innych zawodów na "S".
Nie pochwalam, broń Boże, gnojenia ludzi i to w żadnych okolicznościach, ale młody decydujący się na karierę sportową musi mieć świadomość, na co się wystawia. Że odbiorcami jego "show" będą ludzie różnej maści, w tym i prymitywne chamy, gotowe obrzucić człowieka gównem nawet bez powodu, a co dopiero wtedy, gdy nie spełnia on jakichś ich oczekiwań. Więc jest to niewątpliwie ciężki kawałek chleba. Ale przynajmniej z masłem. Jak to bywa, coś za coś.
Nie pochwalam, broń Boże, gnojenia ludzi i to w żadnych okolicznościach, ale młody decydujący się na karierę sportową musi mieć świadomość, na co się wystawia. Że odbiorcami jego "show" będą ludzie różnej maści, w tym i prymitywne chamy, gotowe obrzucić człowieka gównem nawet bez powodu, a co dopiero wtedy, gdy nie spełnia on jakichś ich oczekiwań. Więc jest to niewątpliwie ciężki kawałek chleba. Ale przynajmniej z masłem. Jak to bywa, coś za coś.
To wiadomo. Chodziło mi o to, że ambitny zawodnik powinien sam na sobie wywierać presję wygrywania (i zarabiania pieniędzy, co się z tym wiąże). I to jest zdrowa presja. Ci mniej ambitni wykruszą się w sposób naturalny. Natomiast to co potrafią czasem odwalać nasi (polscy znaczy) działacze czy kibice to już jest ta niezdrowa presja, a jak się ona może skończyć to właśnie podałem wyżej.
Czyli rozumiem, że zdrowa presja to jest tak jaką zawodnik sam wywiera na sobie, a niezdrowa to ta wywierana przez działaczy i kibiców?
No nie jest to takie proste. Ale to nie ten temat 
GeloSMT pisze:Panowie nie mam dobrych wieści do Daugavpils jedziemy ............. bez presji na wynik !! !! !!
jakoś mnie to nie dziwi. W Dauga umie jechać tylko Miśkowiak. Reszta zawsze może powiedzieć - jechałem bez presji, wyszło jak zawsze. Tylko w czym my jesteśmy gorsi od Grudziądza, który pojechał tam nawet nie z presją - tylko z nożem na gardle? Dlaczego my tak nie podchodzimy do sprawy?
Bo cel minimum został osiągnięty.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Acha.. rozumiem zatem, ze czegos takiego jak "Cel Maksimum" to w naszym klubie juz nie ma?
ech - jakoś przestało to mieć dzisiaj znaczenie. to tylko sport.
Widzisz Gelu ile trzeba abyś zrozumiał,że to tylko sport ???
Jakby nie było będzie jak ma być co do samego Pana Mariusza to widać tu zakończył swoją misję a potrzebny jest tam wysoko.
Zatem nie wytwarzajmy bezsensownej presji bo Ona min.prowadzi do tak tragicznych finałów
Jakby nie było będzie jak ma być co do samego Pana Mariusza to widać tu zakończył swoją misję a potrzebny jest tam wysoko.
Zatem nie wytwarzajmy bezsensownej presji bo Ona min.prowadzi do tak tragicznych finałów
sorry - ale nie widzę związku i zestawienie mało istotnego tematu presji w sporcie ze śmiercią Mariusza jest z Twojej strony mówiąc delikatnie niesmaczne, żeby nie powiedzieć dosadniej. A jakoś nie mam ochoty na polemiki, wiec pozwolisz, że tym razem się nie odniosę. Nie to miejsce i czas.
Proponuję z uwagi na śmierć Mariusza i pamięć o nim, nie komentować wątku najbliższego meczu do czasu pogrzebu.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
No chyba żartujesz.
Do Dauga po zwycięstwo
Do Dauga po zwycięstwo
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mimo wszystko należy oddać szacunek i hołd Panu Mariuszowi ale to nie zmienia faktu,że jedziemy już za kilka dni do Dauga i trzeba o tym myśleć chodź "to tylko sport"
Sam powtarzasz co pare postow ze plan wykonany. O czym wiec jeszcze myslisz?
W niedzielę o godzinie 18:00 czasu polskiego odbędzie się mecz XIII rundy Drużynowych Mistrzostw I ligi pomiędzy Lokomotivem Daugavpils a Lubelskim Węglem KMŻ. Poniżej prezentujemy awizowane składy na ten pojedynek.
Awizowane składy:
Lubelski Węgiel KMŻ:
1. Robert Miśkowiak
2. Daniel Jeleniewski
3. Paweł Miesiąc
4. Karol Baran
5. Dawid Stachyra
6. Mateusz Borowicz
SK Lokomotiv Daugavpils:
9. Mikael Max
10. Jewgienij Karawackis
11. Kjastas Puodżuks
12. Wiaczesław Giruckis
13. Roman Poważnyj
14. Iwan Pleszakow
15. Andrzej Lebiediew
Awizowane składy:
Lubelski Węgiel KMŻ:
1. Robert Miśkowiak
2. Daniel Jeleniewski
3. Paweł Miesiąc
4. Karol Baran
5. Dawid Stachyra
6. Mateusz Borowicz
SK Lokomotiv Daugavpils:
9. Mikael Max
10. Jewgienij Karawackis
11. Kjastas Puodżuks
12. Wiaczesław Giruckis
13. Roman Poważnyj
14. Iwan Pleszakow
15. Andrzej Lebiediew
-
mariusz1987
- Junior
będzie zmiana za Miesiąca albo Barana??tych dwóch na twardym torze w jednej parze to samobój 
Miesiąc na 100% pojedzie w Dauga.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN