rAdEk23 pisze:Daniel ładnie mówiąc pojechał bardzo słabo i gorzej nie pojedzie bo się chyba nie da.
No tak gorzej sie nie da, ale moze tez nie zanotowac progresu i np w Gnieznie jak pojedzie zanotowac 0,0,0,0
rAdEk23 pisze:Daniel ładnie mówiąc pojechał bardzo słabo i gorzej nie pojedzie bo się chyba nie da.
Z drugiej strony szykować się na e-ligę bez kasy?? Wydawać pieniądze na gwiazdy bez stabilnego podłoża finansowego?
harry pisze:Według mnie pojawia się rzadko spotykana szansa na powalczenie. Jak Gniezno znajdzie mamonę to trudno i tak były tam zaplanowane baty, ale jak nie znajdzie to mobilizacją musi stuprocentowa.
meesha pisze:Z drugiej strony szykować się na e-ligę bez kasy?? Wydawać pieniądze na gwiazdy bez stabilnego podłoża finansowego?
Może z daleka gorzej widaćAle przecież w naszej lidze to normalka od lat. A później zdziwienie, że "lycencji nie dały te złe giekaesżety"...
Koper pisze:Polonia Piła nie otrzymała licencji na start w I lidze, a warunkiem otrzymania licencji przez Victorię Piła na start w II lidze było spłacenie zadłużenia jakie miała Polonia i ten warunek został spełniony.
GIGI pisze:Obyś Harry miał rację. Z drugiej strony szykować się na e-ligę bez kasy?? Wydawać pieniądze na gwiazdy bez stabilnego podłoża finansowego? Jakoś mi się to nie widzi. No ale pozyjemy, zobaczymy
harry pisze:Według mnie pojawia się rzadko spotykana szansa na powalczenie.
GeloG89 pisze:Ja bym zapytał czy były przeprowadzone te zapowiedziane kontrole sprzętu? Wg mnie Łukaszewski nie ma na czym jechać co pokazał i na eliminacjach. Może trzeba jednak trochę wspomóc juniorów sprzętem i ustawić im motorki bo ciężko się na to patrzy jak jada daleko z tyłu czekając na defekt przeciwnika.