LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
Re: LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11
Śmiało stawiam 54:36.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Od typowania wynikow jest typer, w tematach meczowych zazwyczaj prowadzilismy merotoryczna dyskusje, a nie strzelanie wynikow z kosmosu i moze do tego powrocmy..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
go! pisze:каскад, зто она, как у нас например MARCHEW
すまん けども 分かりません WIDELEC
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
niespokojny pisze:A ja stawiam na 61-29. Od Pily ktora zawitala do nas w ubieglym sezonie to oni raczej mocniejsi nie sa. Ukrainscy juniorzy jak zrobia wiecej niz 1 pkt to bedzie kompromitacja naszego zespolu. Walka o sklad sie dopiero zaczyna, wiec mysle ze zaden z naszych nie odpusci zadnego biegu.
Wszystko się zgadza, ale pierwsze meczę często przynoszą niespodzianki, bo zawodnicy nie są rozjeżdżeni, dobrze spasowani, a przeciwnik przyjedzie, trafi w ustawienia i może narobić strachu. Oprócz Śwista i Tomka Rempały nie można również lekceważyć Stanleya, bo pojęcie o dobrym ściganiu to on ma, a w poprzednim sezonie na wyjazdach trzepał niezłe punkty. Co prawda u nas było trochę gorzej, no ale teraz różnie to może być. Początek sezonu, rywal dosprzętowany w nowe silniki, każdy będzie chciał się pokazać. Myślę, że zwycięstwo do 34 , to byłby na początek bezpieczny wynik i znośny dla widowiska.
- kmzlublinfan
- Senior
Co do niespodzianek to był przykład ostatnio w Rawiczu, gdzie miejscowy Kolejarz uległ podobno słabej Wandzie Kraków 42:48.
Po sparingu i trenujących zawodnikach można śmiało postawić, że nasz skład na ten mecz będzie wyglądał tak:
9. Puszakowski
10. Suchecki
11. Proctor
12. Piszcz
13. Baran
14. Łukaszewski
15. Aspgren
9. Puszakowski
10. Suchecki
11. Proctor
12. Piszcz
13. Baran
14. Łukaszewski
15. Aspgren
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Początek meczu zaplanowano na godzinę 15:00.
Re: LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
Piszcz mnie troche niepokoi, wiem ,że on ma już swoje lata, ale chłopak ma potencjał żeby jeździć tak jak Baran. Nie wiem co się z chłopakiem stało. Pamiętam jak na inauguracji z Rybnikiem w 2003, chłopak na ostatnim łuku wziął Węgrzyka. Teraz Węgrzyk dalej bryluje a Tomek....
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Że tak tylko spytam - gdzie Węgrzyk bryluje?
Hehe, dobre. Węgrzyk to chyba bryluje w piciu piwa w Rybnikckim szynku.
No jak na drugą ligę to dobry napieracz. Generalnie chodzio mi o porównanie go do Tomka.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Węgrzyk to brylował jak Ostrów walczył o ekstraligę, bo była kasa i miał szybkie fury pod tyłkiem. To jest typ startowca, który po przegranym starcie niewiele zdziała. Jak Rybnik nie wypłacał kasy i nie inwestował w sprzęt, to skończył się napieracz Węgrzyk.
- kmzlublinfan
- Senior
Po tym co się działo w Krośnie to mam nadzieję, że nasz klub rozjedzie Równe niczym walec. Podtrzymuje to co wcześniej czyli 55:35 to najmniej.
na podstawie tego półsparingu nie mozna wyciagac zadnych daleko idących wniosków. Poza tym, że bez 3 podstawowych Krosna bylismy od nich lepsi. Na Kaskad powinno spokojnie wystarczyc - prawdziwy test w Krakowie
Ja po tym co zobaczyłem to mogę powiedzieć, że z Pontusa będzie pociecha. Na motocyklu wyglądał najpewniej z całej naszej ósemki a do tego był bardzo szybki. Widać, że mu zależy na startach w Polsce. W końcu nie bez powodu siedział u nas w kraju 2 tygodnie. Zapowiada się ciekawa walka o msc juniorskie 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
tzn - byles w Krosnie? Ja tam sie bardzo cieszę - chłopak najbardziej dyspozycyjny, no i Szwed - a jak wiadomo Szwedom i Australijczykom lepiej sie wiedze w Polsce niż Angolom.
Pontus bardzo dobre wrażenie robił też na treningu, ale po takim treningu ciężko o konkrety. Nie mniej jednak jasne wydawało się że to nie ta sama półka co Edbergi i Hadki 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Witam panowie.
Może nie jestem za bardzo w temacie albo coś mi umknęło, ale czy jest jakaś informacja odnośnie Proctora. Bo na dzień dzisiejszy według komunikatu PZM, Tyron Proctor ma brak zgody na jazdę w naszej lidze. Jeśli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić, jednak jeśli to prawda to mam nadzieje ktoś robi coś w tym kierunku aby to zmienić.
Może nie jestem za bardzo w temacie albo coś mi umknęło, ale czy jest jakaś informacja odnośnie Proctora. Bo na dzień dzisiejszy według komunikatu PZM, Tyron Proctor ma brak zgody na jazdę w naszej lidze. Jeśli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić, jednak jeśli to prawda to mam nadzieje ktoś robi coś w tym kierunku aby to zmienić.
- niespokojny
- Trener
Jezeli Aspgren bedzie jechal to Piszcz tez...ktory na chwile obecna gorzej jezdzi od Idziorka.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gelo pisze:tzn - byles w Krosnie? Ja tam sie bardzo cieszę - chłopak najbardziej dyspozycyjny, no i Szwed - a jak wiadomo Szwedom i Australijczykom lepiej sie wiedze w Polsce niż Angolom.
A zdarzyło się być
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Jak dla mnie to jednak Proctor pewniej wyglądał niz Aspgren, szybciej reszcie odjeżdżał. No ale mniejsza z tym, obaj pokazali się z bardzo dobrej strony i obyśmy mieli powody do dalszych zachwytów bo dwa biegi w sparingu w Krośnie to nie powód do pisania peanów na ich cześć. Bardziej do myślenia dał mi występ Piszcza, który pokazał że z "formą" z jesieni absolutnie się nie rozstał
Tak, napisałem tego posta by pochwalić się, że również byłem na 8-biegowym sparingu w Krośnie
Tak, napisałem tego posta by pochwalić się, że również byłem na 8-biegowym sparingu w Krośnie
- niespokojny
- Trener
Piszczo jak na razie 0, t na swoim torze w Anglii. Wczesniej 1,0 z Krosnem i 0,0,0 w Anglii... Straszna padake jedzie ostatnio.
Przetestowalbym z ukraincami Steada i Proctora, zeby miec jakies porownanie.
Puszakowski
Stead
Suchecki
Proctor
Baran
Lukaszewski
GOSC - o ile takiego mamy
Przetestowalbym z ukraincami Steada i Proctora, zeby miec jakies porownanie.
Puszakowski
Stead
Suchecki
Proctor
Baran
Lukaszewski
GOSC - o ile takiego mamy
W takim razie co z Poncjuszem? Jezdzi chlopak na treningach i sparingach wiec widac, ze mu zalezy, do tego prezentuje sie nie gorzej niz reszta skladu i ma teraz pojsc w odstawke bo KSMem sie nie miesci?
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
To na tej zasadzie co Proctor. Proctor przyjechal potrenowal, pokazal sie z bardzo dobrej strony i ma jechac Piszcz bo australijczyk w KSMie sie nie miesci?
Jinxsior pisze:Witam panowie.
Podbijam pytanie, bo odpowiedź nie padła, a również mnie to interesuje.
EDIT: Cofam pytanie, zauważyłem, że dyskusja w tym temacie jest już w temacie o Tyronie.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2011, o 22:00 przez Kshyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocnyj!