Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Czas na zmiany :]
To chyba nie jest wzmocnienie. To zawodnik pokroju naszego Kakauki
Ja bym nie był tego taki pewien. Ponadto u nas Kakauko nie miał sprzętu więc, troche zamazuje to obraz jego możliwości. Poza tym Gathercole był przed rokiem 11. jeźdźcem Premiere League dla przykładu Rymel był 19, a Sweety 22. Ciężko stwierdzić czy będzie dobry, ale jak będzie miał fury to może być naprawdę niezłym punktem w ekipie Ostrowa.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
rozmawiałem z pewną poważną osoba i powiedział mi że jesli PK zdecydował by sie na jazdę w II lidze to w 95% przyszedł by do Lublina a nie do Ostrowa
a gwarantuje że ta osoba wie co mówi
a gwarantuje że ta osoba wie co mówi
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/11/24/idziorek-zmienil-klub/
Emil Idziorek w Ostrovii. Ale myślę, że nie jest to wzmocnienie, ponieważ Emil jest już seniorem i nie będzie miał raczej za dużo do powiedzenia, o ile będzie się łapał do składu meczowego.
Emil Idziorek w Ostrovii. Ale myślę, że nie jest to wzmocnienie, ponieważ Emil jest już seniorem i nie będzie miał raczej za dużo do powiedzenia, o ile będzie się łapał do składu meczowego.
I Love Speedway
a jak tam z kapuchą w Ovi ?są sponsorzy? bo kontraktować to sobie można
Kasa myślę, że jest. Bo bracia G. robią trochę różnicę w porównaniu z innymi klubami. No ale na ile im tej kasy wystarczy nie mam pojęcia. Nie sądzę żeby Ostrów kupował jak najwięcej zawodników tylko po to żeby nie kupili ich inni. I tak KMŻ awans !
I Love Speedway
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -dmp-za-9/
Hoho się porobiło. Kto by pomyślał, że Opole po tak fatalnym sezonie będzie miało tak ambitne plany. To może być bardzo wymagający rywal z tego względu, że na swoim torze byli mocni nawet wtedy gdy jeździli składem "węgla i papy". W tamtym sezonie kombinowali niezłą drużynę, ale to siadło, a teraz, zobaczymy. 3 kandydat do walki o awans.
Hoho się porobiło. Kto by pomyślał, że Opole po tak fatalnym sezonie będzie miało tak ambitne plany. To może być bardzo wymagający rywal z tego względu, że na swoim torze byli mocni nawet wtedy gdy jeździli składem "węgla i papy". W tamtym sezonie kombinowali niezłą drużynę, ale to siadło, a teraz, zobaczymy. 3 kandydat do walki o awans.
-
mariusz1987
- Junior
raczej druga ekipa walcząca o baraże, po awans tylko my!!! 
kibicLBN pisze:To może być bardzo wymagający rywal [...] 3 kandydat do walki o awans.
Nooo, tez mi sie wydaje ze moga byc grozni. O skladzie ani slowa, sponsor nieistotny - grunt ze programy beda kolorowe i w A4!
Nie chciałem być tysięczną osobą przypominającą, że Opole negocjuje z Barkerem, Woodwardem, Klingiem i innymi ciekawymi zawodnikami. I może nie jest to taka "napinka" z ich strony tylko może faktycznie chcą powalczyć o awans. Więc nie rozumiem twojej uwagi. Sporo osób myślało że chcieli zabłysnąć nazwiskami w mediach, a to chyba nie o to chodzi.
W zeszłym roku też ich skład wyglądał nieźle na papierze przed sezonem. Też mi się wydaje, że mają małe szanse na taką przyszłość jaką sobie wymarzyli bo o żadnym sponsorze nie słychać, ale kto wie. Pojadą pewnie na kredyt, ale to typowe dla II ligi.
W zeszłym roku też ich skład wyglądał nieźle na papierze przed sezonem. Też mi się wydaje, że mają małe szanse na taką przyszłość jaką sobie wymarzyli bo o żadnym sponsorze nie słychać, ale kto wie. Pojadą pewnie na kredyt, ale to typowe dla II ligi.
kibicLBN pisze: I może nie jest to taka "napinka" z ich strony tylko może faktycznie chcą powalczyć o awans.
Byc moze, ja ich nie lekcewaze ani sie nie smieje z nich. Po prostu ktos puscil "do druku"
debilny tekst w kontekscie napinki z naglowka.
z kim by nie podpisali to i tak w Opolu standardowo w dupe :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Krótko,technicznie i bardzo twardo, w sumie normalka. Nie ma co się napinać.
-
kaaamisiak
Więcej spotkań będzie...
Zagrożeniem dużym nie są, bo też się złapią na KSM, więc dobrych zagranicznych zawodników bardzo nie pościągają, a co za tym idzie - pojadą głównie swoimi, którzy rewelacyjni nie są.
Popraw mnie ktoś, jeśli źle mówię ;]
Popraw mnie ktoś, jeśli źle mówię ;]
-
mariusz1987
- Junior
Liga Ukraińska, przyjedzie paru kamikaze poniszczą nam dmuchawca i tyle będzie emocji 
Hayden pisze:Ale wyjazd blizszy niz na zachod Polski
I można przywieźć souveniry
Tu ich pogonimy, a na wyjezdzie podejrzewam, ze ciezko bedzie z nimi wygrac 
Czyli jest szansa na 6 drużyn w II lidze
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -ostrovii/
no to Borodullin w Ostrovii. Widać, że idą na ilość a nie jakość, chociaż szczerze mówiąc to ten Borodullin pozytywnie mnie zaskoczył w tamtym sezonie. Niby jechał mało, ale myślę, że gdyby jechał w większości spotkań to jego średnia wynosiła by ok. 1,7 - 1,9.
no to Borodullin w Ostrovii. Widać, że idą na ilość a nie jakość, chociaż szczerze mówiąc to ten Borodullin pozytywnie mnie zaskoczył w tamtym sezonie. Niby jechał mało, ale myślę, że gdyby jechał w większości spotkań to jego średnia wynosiła by ok. 1,7 - 1,9.
I Love Speedway
A co skłania Cie do takiego stwierdzenia że wykręciłby
1,9 ? Widziałeś tego zawodnika w akcji chociaż kilka razy w życiu? Śledzisz jego dokonań poza granicami kraju? A to i tak było by za mało by przewidywać takie rzeczy.....
kibicLBN pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/11/26/mocarstwowe-plany-dzialaczy-kolejarza-opole-walka-o-dmp-za-9/
Zdecydowanie.
Szczególnie, że:
Ci trzej zawodnicy sami są w stanie wygrać meczPriorytetem jest ustanowienie business clubu, utworzenie sportowej spółki akcyjnej oraz dalsza modernizacja obiektu.
A DMP 2019 to lepsze niż IMŚJ 2006
Chyba nigdy nie byles w Opolu :/
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji