Adrian Rymel
- niespokojny
- Trener
Re: Adrian Rymel
To niewielkie to wzmocnienie... Sytuacja tak jak z Piszczem. Nie wiadomo czy w pozostalych meczach pojedzie. Powinnismy zakontraktowac jeszcze 2 bardzo dobrych obco z wolnymi terminami co niedziele. I albo Piacho albo bardzo dobry zagraniczny... Rymel to teraz na Pile i pozniej na playoff..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
gizmo pisze:BR pisze:dzisiaj Lublin, jutro mecz Berwick Bandits, niedziela znowu Lublin?
jezeli ma odzielne motory na kazdą ligę a tak pewnie jest to ja nie widzę logistycznego problemu aby takie rozwiązanie weszło w życie. Bilety do Angli tanie jak barszcz a i lot krótki.
człowiek nie maszyna, potrzebuje snu
sam latam dosyć często więc uwierz, że jest to męczące
lot może krótki ale same odprawy i dojazdy to 3/4 całej podróży
- Łoptymista
- Trener
niewielkie? bez przesady. a kogos sie spodziewal toniego rickardssona
facet umie jezdic. mam nadzije, ze w niedziele udowodni to kolejny raz
facet umie jezdic. mam nadzije, ze w niedziele udowodni to kolejny raz
- niespokojny
- Trener
O jejej. Łopty, niewielkie w sensie ze malo razy bedzie mogl wystapic. Nie w sensie ze jest slaby. Przeczytaj linka zapodanego przez kmzfana i wypowiedz Sprawki, a bedziesz wiedzial o co mi chodzi.
Nie ma co dywagować. Lepszy Rymel niż Zieliński czy Borodaj. I tyle w temacie. Zarząd spełnił swoją powinność i czekamy na mecz, bo tam rozwiane zostana wszelkie wątpliwości.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
BR pisze:gizmo pisze:BR pisze:dzisiaj Lublin, jutro mecz Berwick Bandits, niedziela znowu Lublin?
jezeli ma odzielne motory na kazdą ligę a tak pewnie jest to ja nie widzę logistycznego problemu aby takie rozwiązanie weszło w życie. Bilety do Angli tanie jak barszcz a i lot krótki.
człowiek nie maszyna, potrzebuje snu
sam latam dosyć często więc uwierz, że jest to męczące
lot może krótki ale same odprawy i dojazdy to 3/4 całej podróży
ja rozumiem ze jest to meczace ale wykonalne. Zresztą pozniej moze kilka dni odpoczywac. BTW problem sie rozwiazal bo na lsport napisali, że na treningu dzisiaj go nie będzie i przyjedzie dopiero na mecz.
Pozdrawiam
Mamy profesora II ligowych torow, gdzie ta oczekiwana przezemnie euforia
?
-
Smirnek_
- Senior
Z nudow postanowilem wkleic na forum wyniki Rymela z zeszlego roku:
Mecze w Miszkolcu:
Krosno 12 (3,2,1,3,3)
Rawicz 11+1 (wsu,3,2*,3,3)
Opole 15 (3,3,3,3,3)
Lublin 10 (2,3,3,t,2)
Łódź 5 (2,3,0,0)
Wyjazdy:
Opole 11 (3,0,3,2,3)
Rawicz 13 (3,3,3,3,1)
Lublin 15+1 (3,3,3,3,2*,1)
Łódź 8 (0,3,1,1,3,0)
Jak widac na 2 lige jest to niezly napieracz
Mecze w Miszkolcu:
Krosno 12 (3,2,1,3,3)
Rawicz 11+1 (wsu,3,2*,3,3)
Opole 15 (3,3,3,3,3)
Lublin 10 (2,3,3,t,2)
Łódź 5 (2,3,0,0)
Wyjazdy:
Opole 11 (3,0,3,2,3)
Rawicz 13 (3,3,3,3,1)
Lublin 15+1 (3,3,3,3,2*,1)
Łódź 8 (0,3,1,1,3,0)
Jak widac na 2 lige jest to niezly napieracz
To ja do kompletu wrzucam jego statystki z ostatnich sezonów:
2006 Krosno I liga - 1,86
2007 Grudziądz I liga - 1,25
2008 Miszkolc II liga - 2,186
2009 Miszkolc II liga - 2,196
Na pewno jest to dla nas wzmocnienie, a dokładniej załatanie dziury po Piszczu.
Rymel na pewno będzie nas mógł wzmacniać w niektórych meczach, ale jako że priorytetem jest Anglia, to moim zdaniem trzeba go traktować jako bardzo mocnego rezerwowego, który może wskoczyć do składu na jakiś mecz, ale nie można go tratować jako filar drużyny.
2006 Krosno I liga - 1,86
2007 Grudziądz I liga - 1,25
2008 Miszkolc II liga - 2,186
2009 Miszkolc II liga - 2,196
Na pewno jest to dla nas wzmocnienie, a dokładniej załatanie dziury po Piszczu.
Rymel na pewno będzie nas mógł wzmacniać w niektórych meczach, ale jako że priorytetem jest Anglia, to moim zdaniem trzeba go traktować jako bardzo mocnego rezerwowego, który może wskoczyć do składu na jakiś mecz, ale nie można go tratować jako filar drużyny.
po co to biadolenie. jak juz wczesniej ktos napisal Rymel ma sporo wolnych terminow takze bedzie jezdzil. osobiscie wole go od Drymla... w niedziele przewiduje min. 12pkt.
carpe diem!
Terminy terminami, ale dla nas najważniejszy jest obecnie mecz z Piłą. Plan minimum: zwycięstwo, maksimum: 3 punkty. Osobiście uważam, że bez Rymela nie dalibyśmy rady wywalczyć bonusa, a z Czechem nasze szansę idą w górę.
Czy Rymel był dzisiaj na treningu ? ;D
Czy Rymel był dzisiaj na treningu ? ;D
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
Pawello pisze:Czy Rymel był dzisiaj na treningu ? ;D
to wymysliles... facet ledwo co podpisal, na dodatek jutro jedzie mecz w Anglii, a Ty juz go na trening sciagasz... bez treningu zrobi 12pkt.
carpe diem!
Ktoś tam coś mówił, że ma być więc nic nie wymyśliłem. Prędzej mogłem coś przekręcić, bo powierzchownie czytałem ostatnie posty 
Z tą 12 to mam nadzieję, że masz racje ;pp
Z tą 12 to mam nadzieję, że masz racje ;pp
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
Ostatnio w Lublinie chyba 15 strzelił
więc mam nadzieję na powtórkę
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Na całkowicie innej nawierzchni. Już jutro, wszystko się wyjaśni, co on jest warty
Nie dramatyzujcie, na prawde bede mocno zaskoczony jak Rymel zrobi jutro mniej niz 11. Gosc jak na II ligowe tory powinnien byc porownywalnym napieraczem jak Karlsson w 2004. Akurat o niego jestem na prawde spokojny. Jak dojdzie Smolinski to moze nawet odzyskam wiare w awans tudziez te nieszczesne barazie 
$korzen$ pisze:Nie dramatyzujcie, na prawde bede mocno zaskoczony jak Rymel zrobi jutro mniej niz 11.
Racja nie warto dramatyzować, ale zrobić mniej niż jedenaście punktów wcale nie tak trudno. Wystarczy 1 defekt (tfu,tfu) i raz przyjedzie za Baranem i Steadem np. i masz max 10
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Smirnek_ pisze:Z nudow postanowilem wkleic na forum wyniki Rymela z zeszlego roku:
WYJAZDY:
Rawicz 13 (3,3,3,3,1)
Mile widziana powtórka w tym roku
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
A jak jest logistycznie przygotowany na Polskę?
Bus z Czech przyjedzie do Lublina, a jego ktoś z lotniska odbierze czy jak?
Coś trochę przesadza Sprawka na temat Rymela, przecież jak dobrze pójdzie to wystąpi w meczach na jednej ręce zliczyć:
http://www.mmlublin.pl/16402/2010/5/28/ ... gory=sport
Bus z Czech przyjedzie do Lublina, a jego ktoś z lotniska odbierze czy jak?
Coś trochę przesadza Sprawka na temat Rymela, przecież jak dobrze pójdzie to wystąpi w meczach na jednej ręce zliczyć:
http://www.mmlublin.pl/16402/2010/5/28/ ... gory=sport
No pewnie, że przesadza. Na pewno Kalle Katajisto byłby lepszym wzmocnieniem, a i logistycznie będzie lepiej przygotowany. W końcu gdzie Czechy, a gdzie Finlandia...
janek! A co nas to? kaca masz giganta że się tak czepiasz z rana czy się nie dopiłeś?
No chyba, że chcesz skoczyć do Wawy w niedzielę w południe i go przywieźć. To zgłoś się do dyra na pewno bedzie szczęśliwy.
Komentować zawodników będziemy po meczu. Teraz to bicie piany.
No chyba, że chcesz skoczyć do Wawy w niedzielę w południe i go przywieźć. To zgłoś się do dyra na pewno bedzie szczęśliwy.
Komentować zawodników będziemy po meczu. Teraz to bicie piany.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
jakbyś zgadł , pogoda na kaca przynajmniej dobra 
To sie pije taka wodke, zeby na drugi dzien nie meczylo.
Rymel w Lublinie, Pila poplynie
Rymel w Lublinie, Pila poplynie
- niespokojny
- Trener
" Wodka jest dla madrych ludzi, nie dla baranow. Barany pija wode z koryta i kwasnie mleko. Najwyzej sraczki dostana''
Cytat: Apel wojskowy.
Cytat: Apel wojskowy.