Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
-
Smirnek_
- Senior
Re: Play-off 1 runda TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz 12.08.2007
No to właśnie nie ma sensu ściągać jakiegokolwiek obcokrajowca na mecz w Lublinie. Powinniśmy Grudziądz pokonać w składzie krajowym. Co innego w Grudziądzu. Tam już by się przydał Hansen i jakiś senior z zagranicy, ale na seniora nie liczę.
-
Speedway Fan
- Senior
A jakie to postępy u niego widać ?W odpowiedzi na to, rzeczywiście lepiej Maćka oglądać, bo postęp u niego też mimo wszystko widać
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1653&kom=1 Tutaj mamy listę za kogo może być robione z/z.
- tezetomaniak
- Trener
piszczyk nie moze byc Z/Z ...
Oto zawodnicy Tż Lublin, którzy moga być zastępowani...
Darius Śledź 2,237
Daniel Jeleniewski 2,167
Dawid Stachyra 2,000
sportowefakty.pl

Oto zawodnicy Tż Lublin, którzy moga być zastępowani...
Darius Śledź 2,237
Daniel Jeleniewski 2,167
Dawid Stachyra 2,000
sportowefakty.pl
Ostatnio zmieniony 8 sierpnia 2007, o 14:56 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Smirnek_ pisze:No to właśnie nie ma sensu ściągać jakiegokolwiek obcokrajowca na mecz w Lublinie. Powinniśmy Grudziądz pokonać w składzie krajowym. Co innego w Grudziądzu. Tam już by się przydał Hansen i jakiś senior z zagranicy, ale na seniora nie liczę.
sądze że trzeba ryzykować i zaprosić Hansena i Nieminena do Grudziądza i próbować tam wygrać i zakończyć sezon, koszt ich przyjazdu pewnie będzie mniejszy niż "odjeżdżanie" jeszcze kolejnych pięciu spotkań
hmm, o tym, ze licza sie tylko kolejki 8-14 to nie wiedzialem...
Swoja droga to ladne srednie ma ta trojka... sa prawie identyczne jak srednie wykrecone przez najlepsza trojke z Ostrowa... a gdzie Ostrow, a gdzie my
Swoja droga to ladne srednie ma ta trojka... sa prawie identyczne jak srednie wykrecone przez najlepsza trojke z Ostrowa... a gdzie Ostrow, a gdzie my
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Taki Staszek jeśli np. ma 2 silniki (lepszy i gorszy) to który weźmie do Lublina? Lepszy? A na czym wystąpi przed własną publicznością? Vide popis Seby w Gdańsku
Z pewnoscia wezmie i jeden.. i drugi
rzadko, aczkolwiek zdarza sie
Zobaczymy czy dzis w Rybniku wystartuje Piszczu, no i z jakim skutkiem. Jest jeszcze taka mozliwosc, ze w najblizsza niedziele pojedziemy skladem, ktorym najczesciej wsytepowalismy czyli Jelen,Truminski,Stachyra,Piszcz,Sledz,Klimek,Michaluk
Natomiast do Grudziadza za najslabszego seniora pojedzie, jezeli bedzie taka mozliwosc jedna z naszych zagranicznych gwiazd
trening czyni mistrza.
bslub pisze:Smirnek_ pisze:No to właśnie nie ma sensu ściągać jakiegokolwiek obcokrajowca na mecz w Lublinie. Powinniśmy Grudziądz pokonać w składzie krajowym. Co innego w Grudziądzu. Tam już by się przydał Hansen i jakiś senior z zagranicy, ale na seniora nie liczę.
sądze że trzeba ryzykować i zaprosić Hansena i Nieminena do Grudziądza i próbować tam wygrać i zakończyć sezon, koszt ich przyjazdu pewnie będzie mniejszy niż "odjeżdżanie" jeszcze kolejnych pięciu spotkań
Z tym że pewności 100% nie ma że z nimi w składzie wygramy więc pogrążyć finansowo można sie bardziej
fakt pewności nie ma ale jak przegramy to czeka nas pięć, sześć meczy i co bez kosztów da się to odjechać? "krajowi" zawodnicy za punktówkę kasy nie wezmą i to za pięć meczy!!!
sądze ze warto zaryzykować izaprosić Nieminena i Hansena lub Kusa
sądze ze warto zaryzykować izaprosić Nieminena i Hansena lub Kusa
Wątpie żeby Kus lub Hansen objechali Mroczke lub Brzozowskiego na ich własnym terenie.Ja bym zaczekał z tymi obco bo nie wiadomo czy będzie sens ich zapraszania na mecz
mi sie wydaje, ze jakbysmy zaprosili Kennetha to by pokazal na co go stac i wykrecilby jakies 6-8pkt 
Też tak uważam, ale sądze ze niema sensu sciągnać żadnego obcokrajowca na niedziele.
Powód?
I tak wygramy mecz, a jeszcze za sciagniecie obco trzeba będzie płacić
niech sie Maciek objeździ bo robi coraz większe postępy...
Powód?
I tak wygramy mecz, a jeszcze za sciagniecie obco trzeba będzie płacić
fafel16 pisze:mi sie wydaje, ze jakbysmy zaprosili Kennetha to by pokazal na co go stac i wykrecilby jakies 6-8pkt
Fajnie, że Ci się wydaje, ale mam tylko jedno pytanie i proszę o odpowiedź. Kiedy i na kim Kenneth zrobił w polskiej lidze 6-8 punktów?
- tezetomaniak
- Trener
Nie ma co.. w niedziele trzeba jechac tym co było i bedzie dobrze, a w rewanzu jak pojedziemy bez juniora zagranicznego i Nieminena to nie mamy czego tam szukać.. Sam Jelen i Śledź plus pare punktów Dawida nie sprawią ze mecz zostanie wygrany z Grudziądzem.. oni tam rozłozyli o wiele silniejsze teamy niz nasz...
Z Nieminenem czy innym obco seniorem jest ryzyko, ale.... cos trzeba zrobic
Z Nieminenem czy innym obco seniorem jest ryzyko, ale.... cos trzeba zrobic
- tezetomaniak
- Trener
Pokemon pisze:A Maciek zrobił postępy! Jakie? Dojeżdża do mety i szybciej pokonuje okrążenia
no
Pokemon pisze:Jest okazja! A nie szukajcie na siłę oszczędności za Klub, bo klub juz oszczędził- na ani jeden mecz przy Alejach Zygmuntowskich nie zaprosili obco-seniora![]()
Oszczędził??Po ostatnich zawodach na Zygmuntowskich ciężko powiedzieć że coś zaoszczędził bo ludzi było niewiele a pieniędzy do wypłaty nie mało
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dla mnie oszczedzanie kojarzy sie z jednym: mam spory przypływ gotówki i zamiast ją wydawać to wpłacam na konto w banku itp. , ale jak nie mam przypływu gotowki na tyle duzego ze moge cos odłożyc to nie ma mowy o oszczedzaniu.
Podobnie widze sytuacje w naszym klubie...
Podobnie widze sytuacje w naszym klubie...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:fafel16 pisze:mi sie wydaje, ze jakbysmy zaprosili Kennetha to by pokazal na co go stac i wykrecilby jakies 6-8pkt
Fajnie, że Ci się wydaje, ale mam tylko jedno pytanie i proszę o odpowiedź. Kiedy i na kim Kenneth zrobił w polskiej lidze 6-8 punktów?
nie wykrecil nigdy,ale mam takie przeczucie ze teraz by sie pokazal z dobrej strony
warto go sciagnac ale na mecz w grudziadzu 
tezetomaniak pisze:Pokemon pisze:A Maciek zrobił postępy! Jakie? Dojeżdża do mety i szybciej pokonuje okrążenia
noza pare lat juz moze bedzie sie nawet trzymał blisko trzeciego zawodnika !
W ostatnim meczu trzymał się Staszka