TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)
-
Holly
Ratunku dla lubelskiego żużla już nie ma ! w tym sezonie już nie ma szans na awans do ekstraligi , a skoro nie ma szans wywalczyć awansu to po co wogóle narażać swoje zdrowie ? Ten sezon skonczy sie jak zawsze czyli na niczym.Jestem pewnie że klub skończy sezon na dużym minusie co odbije sie na przygotowaniu do sezonu 2007.
Kępa zrezygnował ze stanowiska a po sezonie zrezygnuje sipma jako str sponsor bo ileż można łudzić sie z tym gów..
Nikt nie zasługuje ze pochwałe po tym co zobaczyłem jak do tej pory w tym sezonie.
Powodzenia wierni kibice w końcówce sezonu , mam nadzieje ze lubelscy zawodnicy dostarczą wam wielu wrażeń , czy to dobrych czy też tych gorszych.
Mam nadzieje że w niedalekiej przyszłości klub prowadził będzie kolega Gawrzyk , bo to jedyna osoba która może wyprowadzić lubelski żużel z tej nędzy , czego mu życze.
Trzeba postawić na osoby młode , perspektywiczne , głodne sukcesu a przede wszystkim na swojaków.
amen.
Kępa zrezygnował ze stanowiska a po sezonie zrezygnuje sipma jako str sponsor bo ileż można łudzić sie z tym gów..
Nikt nie zasługuje ze pochwałe po tym co zobaczyłem jak do tej pory w tym sezonie.
Powodzenia wierni kibice w końcówce sezonu , mam nadzieje ze lubelscy zawodnicy dostarczą wam wielu wrażeń , czy to dobrych czy też tych gorszych.
Mam nadzieje że w niedalekiej przyszłości klub prowadził będzie kolega Gawrzyk , bo to jedyna osoba która może wyprowadzić lubelski żużel z tej nędzy , czego mu życze.
Trzeba postawić na osoby młode , perspektywiczne , głodne sukcesu a przede wszystkim na swojaków.
amen.
Gawrzyk...
Czy Ty naprawde masz zamiar "przejąć stery" i poprowadzić klub?
Tak ogólnie, to wolę tę "pierwszoligową miernotę" (tak jak ktoś wyżej napisał) niż jeden sezon w e-lidze:wink:
Co do meczu z Gorzowem, oczywiście jest on do wygrania. Po bonunsa bedzie ciężko sięgnąć więc na wysoką wygraną nie licze.
Gorzowianie sÄ… bardzo mocni.
Szczególną uwagę trzeba zwrócić na juniorów. Głuchy, Brzozowski czy Dąbrowski pokazali w tym sezonie, że mogą wygrać z każdym.
Dlatego na mecz powinni zostać zaproszeni Messing i Tomicek.
pozdrawiam.
Czy Ty naprawde masz zamiar "przejąć stery" i poprowadzić klub?
Tak ogólnie, to wolę tę "pierwszoligową miernotę" (tak jak ktoś wyżej napisał) niż jeden sezon w e-lidze:wink:
Co do meczu z Gorzowem, oczywiście jest on do wygrania. Po bonunsa bedzie ciężko sięgnąć więc na wysoką wygraną nie licze.
Gorzowianie sÄ… bardzo mocni.
Szczególną uwagę trzeba zwrócić na juniorów. Głuchy, Brzozowski czy Dąbrowski pokazali w tym sezonie, że mogą wygrać z każdym.
Dlatego na mecz powinni zostać zaproszeni Messing i Tomicek.
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
-
tomunneck
-
Kaliberek
Głuchy to się akurat rozwalił dziś na 1/2 MPPK. Na razie brak szczegółów 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Panowie jestem z gorzowa wiec wam przyblize kilka szczegolo.Dzis nasza perelka Andrzej"Cichy" Gluchy w 1 swoim starcie trzasnal o bande i mimo , ze byl zdolny do dalszej jazdy to trener Chomski nie chcial narażać jego zdrowia.Wiec skonczylo sie to na drobnych potluczeniach , gdyz juz po upadku andrzej siedzial na trubynach.Joonas o wystepie w Szwecji czul lekko obojczyk , dlatego Stal go nie zaprosila na wystep.Natomiast David Ruud upadl w 1 starcie w Szwecji i bolal go bark , dlatego nie pojechal.Klub nie stosowal ZZ , gdyz wyzej wymienieni zawodnicy Kylmakoerpi i Ruud maja zamiar na dnmiach startowac w lidze Szwedzkiej i Angielskiej.Do Lublina przyjedziemy na pewno w najmocniejszym sjkladzie czyli :
1.David Ruud
2.Piotr Paluch
3.Niklas Klingberg
4.Jarek Lukaszewski/Michal Rajkowski
5.Joonas Kylmakoerpi
6.Kamil Brzozowski
7.Andrzej Gluchy
8.Michal Rajkowski/Slawek Dabrowski
Pozdrawiam
1.David Ruud
2.Piotr Paluch
3.Niklas Klingberg
5.Joonas Kylmakoerpi
6.Kamil Brzozowski
7.Andrzej Gluchy
Pozdrawiam
-
VWmaniak
mazinho pisze:PDo Lublina przyjedziemy na pewno w najmocniejszym sjkladzie czyli :
1.David Ruud
2.Piotr Paluch
3.Niklas Klingberg
5.Joonas Kylmakoerpi
6.Kamil Brzozowski
7.Andrzej Gluchy
Pozdrawiam
No to kto idzie na dożynanie emerytów, niedobitków??
Niedzielni kibice przyszliby może na Jonasa,
jakby mecz nie był do jednej bramki i w takim terminie (piłka nożna).
Także Kasa niech się pogodzi z odpowiednią frekwencją.
-
wacha z buczolandii
-
tomunneck
-
wacha z buczolandii
-
Speedway Fan
- Senior
-
cienki bolek