30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#26 Postautor: Morrison » 24 kwietnia 2006, o 15:26

Norris 14 ostatnio przywiózł w Anglii to i w Gorzowie coś przywiezie. Louis tez mógłby się pofatygować ale jak nie zechce to końca świata nie będzie, trzeba go tylko jeszcze gdzieś jescze raz sprawdzić przed Zieloną w Lublinie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#27 Postautor: $korzen$ » 24 kwietnia 2006, o 16:32

Dajcie spokoj z tymi Louisami i innymi Norrisami, jest sens ich sciagac i placic za to nie mala kase po to zeby obaj uzbierali lacznie z 12 pkt ? Ani jeden ani drugi nie gwarantuja wiecej niz Knapp czy Swist. Dajmy szanse Swistowi w Gorzowie, moze 4 tysiace gwizdow zmotywuje go do jazdy :wink: ? Ja bym postawil mu ultimatum, 10 pkt w Gorzowie albo zegnamy sie na jakis czas. Nie wiem na prawde co z Jeleniem, widac bylo z Gnieznem ze ma na prawde mocne maszyny. Jezeli dzisiaj mialbym wystawiac sklad ulozyl bym to tak :

Brhel
Jeleniewski
Rempala
Knapp
Swist
Michaluk(pavlic)
Tomicek

Sklad owszem, dosc ryzykowny ale mam przeczucie ze Swist pojedzie w Gorzowie tak jak od niego oczekujemy, nie licze na replay Focusa, ale niech zrobi te 10-12 pkt i chyba wszyscy bedziemy zadowoleni ?

Piotrbaz

#28 Postautor: Piotrbaz » 24 kwietnia 2006, o 16:49

sledzio pisze:Skoro Ostrów tam wygralo to my tez możemy 43:47 dla Tż tak optymistycznie.

nic dodac nic ująć :D AA.. jeszcze... Skoro Ostrów mógł 70:20 z GTŻ to my tez czemu nie :P

Zero analiz. Poprostu 56:34 :(:(:( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#29 Postautor: Portek » 24 kwietnia 2006, o 18:10

Piotrbaz pisze:Zero analiz. Poprostu 56:34 :(:(:( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :cry: :cry: :cry:

Zero wiary :evil:

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#30 Postautor: Dj_Korgi » 24 kwietnia 2006, o 18:43

Jeżeli wierzyć w wygraną to tylko minimalną bo gorzów u siebie jest mocny ( jak każda drużyna ) a w niedziele "prawie" pokonał Zieloną .
Mój skład :

1.Swist/Louis chociaż bardziej postawiłbym na Śwista - wychowanek Gorzowa może coś wreszcie zaskoczy :P
2.Rempala
3.Knapp
4.Norris
5.Brhel
6.Michaluk/Pavlic
7.Tomicek
8.Jeleniewski

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#31 Postautor: Morrison » 24 kwietnia 2006, o 18:56

dilucio pisze:Jurica will ride:
21.5. Zielona Gora ? Lublin
28.5. Lublin-Zielona Gora
25.6. Lublin- Gorzow
14.7. Lublin-Grudziadz
27.8. ?

Messing wraca podobno już na Zieloną u nas. To po cholere nam ten Pavlic, no chyba że Messing bedzie świerzo po kontuzji i nie bedzie nic pokazywał. Trzeba Pavlica ściągnąć z raz przed meczem z Zieloną i sprawdzić. Najlepiej na Gorzów, bo tylko tu możemy cokolwiek powalczyć w następnych 3 meczach. Nie może sobie chłopaczyna odpuścić jednego z tych żałosnych południowych turniejów gdzie nie ma z kim się scigać?

Dabram

#32 Postautor: Dabram » 24 kwietnia 2006, o 19:01

Dj_Korgi pisze:Jeżeli wierzyć w wygraną to tylko minimalną bo gorzów u siebie jest mocny ( jak każda drużyna ) a w niedziele "prawie" pokonał Zieloną .
Mój skład :

1.Swist/Louis chociaż bardziej postawiłbym na Śwista - wychowanek Gorzowa może coś wreszcie zaskoczy :P
2.Rempala
3.Knapp
4.Norris
5.Brhel
6.Michaluk/Pavlic
7.Tomicek
8.Jeleniewski

Witam.
Zejdźcie chłopy na ziemię odnośnie Pavlica.Ma zakontraktowane konkretne mecze i nie ma tam Gorzowa.Siostrzyczka Darija wam już przecież odpisała.I to właśnie jest pies pogrzebany bo juniorzy nas położą totalnie.Tomicek nie da rady z lepszym przeciwnikiem co pokazał w ostatnią niedzielę.Michaluk tym bardziej.
Co do seniorów to uważam, że nie ma co zbytnio eksperymentować i trzeba wystawić ten skład co w niedzielę.Z Piotrkiem Świstem na czele bo nawet ze swoim kiepskim sprzętem pojedzie na byłym swoim torze bardzo dobrze.Jestem o tym przekonany.Z Anglikami jest jeszcze większa niewiadoma pomimo iż też jeżdżą na krótkich torach.Ale jakoś nawet w Anglii ich wyniki do mnie absolutnie nie przemawiają.Tak więc w Gorzowie stawiam na Śwista,Brhela,Jelenia i Jacka Rępałę,Oni pociągną wynik i wierzę, że będzie to wynik korzystny dla nas.Tegoroczna liga jest nieobliczalna na co mieliśmy już parę przykładów.I głowa do góry!!!Wiara czyni cuda ! :idea:

rob7
Senior

#33 Postautor: rob7 » 24 kwietnia 2006, o 19:01

... dla lubiących statystyki, występy w Gorzowie z ub.sezonu
Brhel (3,2,3,0,3) 11
Knapp(1,1 na swoim juniorze, 2,2) 6
Jeleniewski (d?,0,1,2,d?,d?,1) 4
to nie jest tor dla Knappa czy Jelenia więc Norris musi być a z wymienionej dwójki bedzie jechał lepszy, dobrze jednak jak byłby też Louis no i koniecznie Pavlic

Dabram

#34 Postautor: Dabram » 24 kwietnia 2006, o 19:14

rob7 pisze:... dla lubiących statystyki, występy w Gorzowie z ub.sezonu
Brhel (3,2,3,0,3) 11
Knapp(1,1 na swoim juniorze, 2,2) 6
Jeleniewski (d?,0,1,2,d?,d?,1) 4
to nie jest tor dla Knappa czy Jelenia więc Norris musi być a z wymienionej dwójki bedzie jechał lepszy, dobrze jednak jak byłby też Louis no i koniecznie Pavlic

Ta statystyka nic nie mówi i nie odzwierciedla realiów.W zeszłym roku na początku sezonu też wywieźliśmy na butach Pulpeta Jensena a on na koniec sezonu zdobył Mistrzowstwo Europy. :? Jeszcze raz powtarzam - na dzień dzisiejszy Angole są wysoce niepewni i niestabilni.A co najważniejsze są nieotrenowani na polskich torach.I na tak ważne mecze nie powinni być wystawiani.Odnośnie Pavlica to pisałem w poprzednim poście.Jest jeszcze maleńka szansa na jego ściągnięcie tylko trzeba wysłać paru przystojniaków z Lublina do Dariji zaopatrzonych w wdzięk osobisty i z dobrą gatką po Chorwacku :wink:

max3
Zawodowiec

#35 Postautor: max3 » 24 kwietnia 2006, o 19:14

Sklad na Ostrow:
1.P.Swist
2.Norris
3.J.Rempala
4.G.Knapp
5.Brhel moze jednak da sie go namowic
6.Koniecznie Pavliva koniecznie!!!!!!!!
7.Michaluk
8.Jeleniewski
Moimm zdaniem jest szansa powalczyc Ostow zapewnie bedzie tez w okrojonym skladzie.

Dabram

#36 Postautor: Dabram » 24 kwietnia 2006, o 19:16

max3 pisze:Sklad na Ostrow:
1.P.Swist
2.Norris
3.J.Rempala
4.G.Knapp
7.Michaluk
8.Jeleniewski
Moimm zdaniem jest szansa powalczyc Ostow zapewnie bedzie tez w okrojonym skladzie.

Przecie my w temacie Gorzowa!!!! :shock: No chyba, że się terminarz zmienił :lol:

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#37 Postautor: SpeeDFan » 24 kwietnia 2006, o 19:32

Myślę że powalczymy w Gorzowie i mam nadzieję że Świst pokaże klase wkońcu zna bardzo dobrze ten tor... Liczę tęż że poraz pierwszy pojawi się Pavlić i nie zawiedzie. Dobrze by było, gdyby na ten mecz przyjechł Louis i Norris...
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#38 Postautor: Dj_Korgi » 24 kwietnia 2006, o 19:52

max3 pisze:Sklad na Ostrow:
1.P.Swist
2.Norris
3.J.Rempala
4.G.Knapp
7.Michaluk
8.Jeleniewski
popatrz co Dabram napisał

szafirek

#39 Postautor: szafirek » 24 kwietnia 2006, o 19:57

bez angoli przegramy 52-38,swist-ostatnia szansa zamiast Knappa

godzilla

#40 Postautor: godzilla » 24 kwietnia 2006, o 20:02

Raczej pojedzie Knapp zamiast Śwista on jeździ lepiej od niego

szafirek

#41 Postautor: szafirek » 24 kwietnia 2006, o 20:05

to gdzie ma SWist pojechac jak nie w Gorzowie-jak zawali to DOWIDZENIA

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#42 Postautor: dilucio » 24 kwietnia 2006, o 20:53

godzilla pisze:Raczej pojedzie Knapp zamiast Śwista on jeździ lepiej od niego

raczej chyba jednak Åšwist a jestem nawet pewny ze na 100% w Gorzowie pojedzie Åšwist :!:

harry
Trener

#43 Postautor: harry » 24 kwietnia 2006, o 21:14

Ja nie za bardzo wiem o czym piszą ci znawcy, którzy nie chcą Śwista w Gorzowie. Pomijając już aspekt potężnej motywacji ( jeżeli to poniektórym coś mówi) to z rozeznania obecnych naszych możliwości kadrowych wynika jasno, że w składzie:
JAK NIE ÅšWIST TO POLAK.
Dotarło w końcu?
Oczywiście Knapp jedzie również.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#44 Postautor: Speedway » 24 kwietnia 2006, o 21:21

Dosyć tych domysłów czy Knapp czy Świst. Zapewne zobaczymy i jednego i drugiego a na dokładkę jeszcze Michaluka :twisted:

Mój skład:

1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Knapp
5. Rempała
6. Polak
7. Tomicek
8. Jeleniewski

Daniel może zmieniać słabe ogniwa a tych prawdobodobnie nie zabraknie

harry
Trener

#45 Postautor: harry » 24 kwietnia 2006, o 21:30

Speedway pisze:Dosyć tych domysłów czy Knapp czy Świst. Zapewne zobaczymy i jednego i drugiego a na dokładkę jeszcze Michaluka :twisted:

Mój skład:

1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Knapp
5. Rempała
6. Polak
7. Tomicek
8. Jeleniewski

Daniel może zmieniać słabe ogniwa a tych prawdobodobnie nie zabraknie
I nie za bardzo są inne możliwości :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#46 Postautor: maestro76 » 24 kwietnia 2006, o 22:36

stare zuzlowe porzekadlo mowi ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia 8)

pojedzmy takim jak z grudziadzem a na ostrow najslabszego zmienia norris
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gabor

#47 Postautor: Gabor » 24 kwietnia 2006, o 22:39

harry pisze:JAK NIE ÅšWIST TO POLAK.

A ja zawsze myślalem , że Świst to Polak :wink:

sledzio

#48 Postautor: sledzio » 24 kwietnia 2006, o 22:44

Piotrbaz pisze:
sledzio pisze:Skoro Ostrów tam wygralo to my tez możemy 43:47 dla Tż tak optymistycznie.

AA.. jeszcze... Skoro Ostrów mógł 70:20 z GTŻ to my tez czemu nie :P

A czy ja powiedziałem że my nie ? u siebie tez ich pocisniemy ostro tak do 20 a może i do 15 :P

max3
Zawodowiec

#49 Postautor: max3 » 24 kwietnia 2006, o 23:26

Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .Zapewne ten mecz bedzie na styku i kazdy punkcik bedzie sie liczyc.
1.P.Swist
2.Norris
3.Brhel
4.Knapp
5.Rempala
6Tomicek
7.Pavlica
8.D.Jeleniewski
Zastanawialbym sie nad Louisem tylko za kogo mialby jechac ,tor krotki przyczpeny raczej powinien powyzej 10 zrobic .Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.

harry
Trener

#50 Postautor: harry » 24 kwietnia 2006, o 23:30

max3 pisze:Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .

Prawie nie ma szans.
Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.

Prawie na 100% nie zorganizuje takiego sparingu. Gdzie i po co???