Chris Louis

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#26 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2006, o 20:19

Gelu, bez przesady. Cale forum pieje z zachwytu

Czy to znaczy, że forum ma rację?
Ale czy rzeczywiscie moglo byc lepiej?? Wg mnie, nie lepiej a porownywalne mogloby byc gdyby kontrakt podpisal Chrzanowski albo Wiltshire.

Wg mnie Todd byłby pewniejszy - dlatego patrze na Chrisa z dystansem - ciesze sie, ale nie pieję z zachwytu - za co przepraszam.
Mamy lidera z prawdziwego zdarzenia.

Bez przesady - Chris to juz dawno przebrzmiała sprawa. Był dobry ale 8 lat temu. Teraz - nikt nie wie jak pojedzie - daj Boze żeby był liderem - ale pewności mieć nie można. Jeszcze raz powtórze - życze mu jak najlepiej ale nie upatruję w nim zawodnika rozdającego karty w I lidze. Obym sie mylił.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: bkapusta » 26 stycznia 2006, o 20:20

Nazir pisze:
bkapusta pisze:Boze drogi powinniscie wkoncu wyrosnac z czpeiania sie cudzych literowek.

Dlaczego??
Nie uważasz, ze to troche kiszka popelniać literówki przy nazwiskach zawodników z drużyny, której jest się sympatykiem?

Uwazam, ze kiszka by byla by nieznajomosc tych nazwiks przy jednoczesnym udawaniu wiernego kibica. Natomiast to jest poprostu zwykla literowka, wynikajaca z posiepchu/nieuwagi [czasami jeszcze literowki bywaja wina zlej klawiatury komputerowej]. Naprawde mozemy chyba sobie pozwolic na czysto merytoryczna dyskusje a nie takie obnizajace poziom forum czepialstwo. tymbardziej, ze jest to poprostu wypadek losowy a nie jakas niewiedza czy celowe dzialanie.

Dajcie troche na luz, odrobina wyrozumialosci i kultury nikomu nie zaszkodzi :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#28 Postautor: Nazir » 26 stycznia 2006, o 20:24

Dajcie troche na luz, odrobina wyrozumialosci i kultury nikomu nie zaszkodzi Smile

__Zgadzam sie w 100%_______________

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#29 Postautor: czaszka » 26 stycznia 2006, o 20:33

Myślę że większość widziała, a jak nie to tu macie link do upadku Louisa kilka lat temu w Częstochowie. Makabra :?

http://rapidshare.de/files/11683784/louis.avi.html

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt: