Łoptymista pisze:Mnie martwi nasza forma, bo niby sporo wygrywamy, ale tego trybu maszyny co to wszystko mieli już nie widać.
No wyglądamy trochę jak "spasione koty", ale mam nadzieję, że sztab zrobi swoje :)
Łoptymista pisze:Mnie martwi nasza forma, bo niby sporo wygrywamy, ale tego trybu maszyny co to wszystko mieli już nie widać.
Perez pisze:Te galaktyki się kończą z przyjazdem do Torunia. Może poza Wiktorem.
Perez pisze:Te galaktyki się kończą z przyjazdem do Torunia. Może poza Wiktorem.
luCas pisze:tutaj sztab powinien stanac na glowie
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
rumburaquee pisze:Perez pisze:Te galaktyki się kończą z przyjazdem do Torunia. Może poza Wiktorem.
Bo tam jest " czarna dziura"
blajar pisze:no i dochodzi loteria pogodowa. W Toruniu raczej będą mieli tak, jak chcą, u nas na rewanżu może być różnie.
Gelo pisze:Bartek, Jack i Fred nie muszą trenować, bo są najeżdżeni na wszelkiej maści torach. Reszta - jak najbardziej.
Perez pisze:Toruń trenował w Ostrowie i chyba pomogło a my musimy w Łodzi bo gdzie?
Łaguta już nie mówił że testowali? :) z jednej strony się cieszę że ten kacap dostał sportowo za swoją pychę. Z drugiej ten nieszczęsny Toruń...
asid73 pisze:Cegielski w magazynie mówił, że Wiktor na 100% w finałach pojedzie.
Bańbor też dobrze ostatnio wygląda i tutaj nasza przewaga jest wyraźna.