30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
K@rol
Kontakt:

#27 Postautor: K@rol » 17 maja 2004, o 18:28

No wiecie poprostu juz mam cisnienie na ten wyjazd i nie moge sie doczekac 8) I kolejne pytanko. Jak u Was wyglada sprawa z zakupieniem jakiegos zarelka na stadionie i czy dostepny jest browarek :D
MOCNI PO ZWYCIĘSTWIE - WIERNI PO PORAŻCE

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#28 Postautor: DonKamizi » 17 maja 2004, o 18:55

Co do jedzonka to na stadionie jest stoisko z grillem i tam mozna troszk ę się posilić.Jest też bar ale tam na jedzenie nie liczcie :twisted: :twisted: Ale piwko w barze zakupicie niestety tylko przed meczem, jakieś 2 do 1.5 (w porywach do 1 h)godziny przed meczem :twisted: :twisted: Na meczu pozostaje zaopatrzenie własne (Cpn przy samym stadionie lub zapasy z baru).Możecie próbować przemycać na bramie (na własne ryzyko :D) nasza ochrona czasami nie dowidzi :shock: :shock:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#29 Postautor: grzesieck » 17 maja 2004, o 19:52

K@rol pisze:Czy moglby ktos napisac gdzie znajduje sie klatka dla gosci na zalaczonym obrazku :?:
http://www.tzlublin.com/stadion/panorama.jpg
I czy na tym stadionie rozgrywane sa takze mecze piłki nożnej :?:

Co do sektoru gosci to nie jest to do konca sprecyzowane bo Grudziadz siedzial na wejsciu w drugi łuk a Ostrow na srodku pierwszego wirazu...i to sa chyba jedyne dwie mozliwosci...wejscie w pierwszy luk odpada bo tam zawsze tlum...tak samo przeciwlegla prosta...Zobaczycie gdzie bedzie duzo wolnego miejsca i tam siadziecie:) A co do wnoszenia alkoholu to mysle ze bez problemu, mi zawzse tylko plecak pyraja...w majty jeszcze nie zagladali :lol: wiec pewnie Wam tez nie beda...chyba ze kibicow gosci jakos dokladniej kontroluja:)

A co do samego meczu to jestem jakos dziwnie spokojny o wynik...sam nie wiem czemu ale jestem na 99% pewien ze wygramy...a co do wyniku to mysle ze bedzie to cos kolo 50:40, ewentualnie troszke nizej...Karlsson 14, Piszcz 11, Sledz 9, Knapp 8, Frankow 5, juniorzy łacznie 3 pkt:)

Pozdrawiam!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
istred
Trener

#30 Postautor: istred » 17 maja 2004, o 20:33

Jestem optymista co do meczu. Wydaje mi sie ze nawet bez juniorow jestesmy w stanie wygrac, chociaz przydalby sie przynajmniej jeden. Karlsson jest w stanie przywiezc 12-15pkt. Piszcz wydaje sie byc obecnie krajowym liderem i jest w stanie przywiezc 10, podobnie Sledz. Frankow i Knapp 7-8 i wynik jest okolo remisu... Jak pojada Stachyra albo Jeleniewski to licze ze zdobedzie 3-5pkt.
W/w scenariusz uwazam za dosc realistyczny, a przeciez moze ktorys z zawodnikow pojechac bardzo dobrze (licze na Frankowa lub Jelenia) i moze byc jeszcze lepiej. Co do zawodnikow z Gdanska to nie obawialbym sie ich tak bardzo. Przypomnijmy sobie jak pojechal Jedrzejak, ktory jest jesli nie najlepszym to napewno w pierwszej 3 najlepszych krajowych zawodnikow 1 ligi.
Nie ulega watpliwosci, ze 30 maja obejrzymy na prawde znakomite widowisko. Licze ze na byc moze mecz sezonu (przynajmniej zasadniczego) przyjdzie sporo ponad 10 tys widzow i bedzie dobry doping.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#31 Postautor: Apocalips » 17 maja 2004, o 21:03

... Licze ze na byc moze mecz sezonu (przynajmniej zasadniczego) przyjdzie sporo ponad 10 tys widzow i bedzie dobry doping....

Ohoho ponad 10tys. to może i by przyszło jakbyśmy w Gdańsku wygrali :) 7-8 tys. to jest max :!:

Pozdrawiam :twisted:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Shack
Administrator

#32 Postautor: Shack » 17 maja 2004, o 21:09

Apocalips pisze:
... Licze ze na byc moze mecz sezonu (przynajmniej zasadniczego) przyjdzie sporo ponad 10 tys widzow i bedzie dobry doping....

Ohoho ponad 10tys. to może i by przyszło jakbyśmy w Gdańsku wygrali :) 7-8 tys. to jest max :!:

Pozdrawiam :twisted:

a niby dlaczego ??? jak w gdansku oglądac szymka i wrone przyszło 12 tyś ? trzeba zrobić dobra akcje promocyjna.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#33 Postautor: Apocalips » 17 maja 2004, o 21:31

To już inna strona medalu, lecz wielu piknikowych kibiców przychodzi na mecz jak są wyniki.
Fakt, faktem, że jakaś dobra akcja promocyjna napewno przyciągnęłaby więcej osób, ale dobre/świetne wyniki drużyny przyciągają jeszcze bardziej.
Wystarczy wziaść przykład z Wrocławia czy Gdańska. Liderzy obu lig - kibiców ponad 10tys. W tamtym sezonie drużynom nie zabardzo się wiodło, frekwencja była o wiele niższa. Piknikowego kibica przyciągają wyniki i taka jest prawda....

Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
istred
Trener

#34 Postautor: istred » 17 maja 2004, o 22:21

10 tys spokojnie moze przyjsc. Trzeba tylko dobra akcje promocyjna zrobic. Sporo artykulow w prasie z podkresleniem ze bedzie bardzo dobry mecz, ze z liderem itd.
A co do piknikow, to i oni mniej wiecej sie orientuja; moze nie sa super-na biezaco, ale sadze ze wiekszosc wiedziala, ze jedziemy do Gdanska "na pozarcie". Poza tym regularnie przychodzi okolo 8tys, a moze i wiecej (ponoc oficjalna liczba kibicow jest zanizana zeby placic mniejszy podatek czy jakos tak) wiec na mecz z liderem, z ktorym wszyscy wiedza, ze powalczymy moze przyjsc troche wiecej.
Duzo tez zalezy od panow redaktorow z kuriera i dziennika wschodniego. Ton w jakim napisza o meczu tez bedzie mial niemaly wplyw na liczbe widzow. Mam nadzieje, ze podkresla jak ten mecz jest wazny i ze wszyscy licza na zwycieztwo.

Awatar użytkownika
ozzyman

#36 Postautor: ozzyman » 17 maja 2004, o 23:47

Panowie frekwencja też ważna, bo wiadomo większa kasa.Ale najważniejsze będzie zwycięstwo drużyny w tym meczu i wszyscy w klubie łącznie z zawodnikami, działaczami i trenerem muszą zrobić wszystko aby stało się ono faktem.To bez wątpienia mecz rundy zasadniczej na naszym torze i wygrana otwiera nam realną szansę na drugie miejsce przed play off. Gdańsk może przegrać jeszcze chyba tylko w Gorzowie.

dziki

a

#37 Postautor: dziki » 18 maja 2004, o 07:08

ja sobie w koncu przyjde na mecz z ciekawosci.nie lubie tej nazwy ale moze wygraja .meczyk bedzie na szczycie.i nie ma co sie sugerowac wynikiem wyjazdowym.nieoficjalnie mowi sie ze sa problemy z kasa.........juz

Czarek
Trener

#38 Postautor: Czarek » 18 maja 2004, o 07:51

istred pisze:10 tys spokojnie moze przyjsc. Trzeba tylko dobra akcje promocyjna zrobic. Sporo artykulow w prasie z podkresleniem ze bedzie bardzo dobry mecz, ze z liderem itd.
A co do piknikow, to i oni mniej wiecej sie orientuja; moze nie sa super-na biezaco, ale sadze ze wiekszosc wiedziala, ze jedziemy do Gdanska "na pozarcie". Poza tym regularnie przychodzi okolo 8tys, a moze i wiecej (ponoc oficjalna liczba kibicow jest zanizana zeby placic mniejszy podatek czy jakos tak) wiec na mecz z liderem, z ktorym wszyscy wiedza, ze powalczymy moze przyjsc troche wiecej.
Duzo tez zalezy od panow redaktorow z kuriera i dziennika wschodniego. Ton w jakim napisza o meczu tez bedzie mial niemaly wplyw na liczbe widzow. Mam nadzieje, ze podkresla jak ten mecz jest wazny i ze wszyscy licza na zwycieztwo.

Nie ma szans, żeby przyszło 10 tys. bo niby gdzie mają usiąść. Przy kratach, przez które nic nie widać i na które pewni inteligentni ludzie wieszają flagi przez co i dlatych siedzacych wyżej widoczność jest kiepska? A może na dole obok wirażu, żeby dostać szprycę od jadącego na końcu Wrony? Ludzie chcą mieć warunki za tą forsę i dlatego duża część odpuści sobie ten mecz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#39 Postautor: Ja-Jacek » 18 maja 2004, o 09:08

No to szykuje nam się superkolejka 30.05. Zarówno Wasz mecz z Lotosem jak i GTŻ-u z Gorzowem zadecydują w dużej mierze o szansach w 1 czwórce...Wy wygrać chcecie, choć nie musicie...My już mamy nóż na gardle i u siebie musimy wygrać wszystko do końca, aby w ostatecznym rozrachunku wyprzedzić Ostrów i Rzeszów...
Pzdr i powodzenia
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#40 Postautor: KubuÅ› » 18 maja 2004, o 09:41

Ja mysle ze na ten mecz bedzie z 10 tys widzow. A co do wyniku to powinnismy wygrac, ale napewno bez junioro bedzie trudno i mam nadzieje ze pojadzie przynajmniej jeden podstawowy.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#41 Postautor: Jinxsior » 18 maja 2004, o 12:02

Ja osobiscie widze nasza wygrana w ciemnych barwach, nie ma sie co oszukiwac odstajemy sprzetowo strasznie a wydaje mi sie ze wlasnie ten element bedzie mial najwieksze znaczenie, bo woli walki i ambicji nie zabraknie ani jednym ani drugim.Dla tego po pieknej walce i z honorem ulegniemy 48:42.

Wcale nie bede na nich zly. :twisted: :twisted:

Shack
Administrator

#42 Postautor: Shack » 18 maja 2004, o 12:42

nie bądzcie tacy pewni ze przegramy, przy torze tak przygotowanym jak z Ostrowem 50:40 jesteśmy w stanie zrobić nawet bez Jelenia. Podobno Gdańsk czuje się taki pewny, albo nie wierzy, że moze wygrać ;) i zapowiada przyjazd bez obcokrajowca.

Ja pomimo tego że widziałem niedzielny mecz dalej jestem zdania, że w Gdańsku są tylko dwaj wybitni zawodnicy Chrzanowski i Kościecha. Inna sprawa, że wybitnych zawodników u nas nie ma wcale :). Mimo wszystko, dwoma zawodnikami meczu nie wygrają, a z reszta Piszcz, Sledz, Knapp i Franek nie powinni mieć problemów.

Awatar użytkownika
nem

#43 Postautor: nem » 18 maja 2004, o 13:14

Witam,

Czy moze wiadomo juz o ktorej rozpocznie sie mecz w Lublinie...
Czy ktorys z forumowiczow wybierajacy sie na GP do Wroclawia posiada moze 2 miejsca( chodzi mi o powrot do Lublina).

Pozdrawiam,
nem

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#44 Postautor: Maxx » 18 maja 2004, o 13:23

Dla mnie sprawa jest jasna, Gdańsk w Lublinie musi przegrać i przegra.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#45 Postautor: Gelo » 18 maja 2004, o 14:49

Ja jestem optymistą. Na takim torze jaki był z Ostrowem wszystko jest możliwe. Dziurki powinny zniwelować różnice sprzętowe.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#47 Postautor: Jinxsior » 18 maja 2004, o 15:09

No jesli tak mowicie towarzyszu to musi to byc prawda.Szkoda tylko ze tak co mecz te nasze gwiazdy musza sobie poprawiac osiolki i jakos efektow nie widac.I oby nie bylo tak ze tym torem to SOBIE podetniemy nozke nie raz juz tak bylo.I przypomne ze ci mniej wybitni zawodnicy w gdansku maja lepsze motorki od naszych liderow.Chrzanowski Kosciecha czemu tylko po 10 pkt maja zrobic a Karger? Chyba fruwamy w oblokach.

No ale coz skoro mamy wygrac niech tak bedzie.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#49 Postautor: Jinxsior » 18 maja 2004, o 15:30

No i juz mnie uspokoiles,teraz ide na mecz pelen optymizmu.Skoro mowisz ze wszystko bedzie git to bedzie.Jestem jeszcze ciekawy czy te spekulacje dotycza skladu z Jeleniem i Stachyra czy bez??