Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jeśli dobrze zrozumiałem, to magazyn w stylu Eleven będzie emitowany na yt u Marcina Musiała co poniedziałek o 18.30. Fajnie!
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-nowa-po ... in-musial/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
pierwszy plus to obsada. Nie ma Feddka, Darżynkiewicza ani Lorka, czyli na starcie nikt nie zniechęca
kdsz pisze:Jeśli dobrze zrozumiałem, to magazyn w stylu Eleven będzie emitowany na yt u Marcina Musiała co poniedziałek o 18.30. Fajnie!
Wczoraj był pierwszy odcinek. Oprócz prowadzącego Marcina Musiała w programie wzięli udział Damian Gąska, Marcin Kuźbicki i Rafał Gurgurewicz. Obejrzałem fragmenty i klimat merytoryczno-zabawowy, czyli rzeczywiście taki trochę klimat z Eleven. Ale to tylko na plus. Bardzo duży potencjał na świetny program żużlowy. Kluczowe będzie to jak poradzą sobie z elementami, które zazwyczaj są słabą stroną tych programów, czyli brak praw telewizyjnych, przez co brakuje "wypełniaczy" pomiędzy gadającymi głowami, bez względu na to jak bardzo interesujące te głowy są. W pierwszym odcinku znalazły się krótkie rozmowy z Walaskiem i Przemysławem Pawlickim (towarzyszy mu Ratajczak, ale nic nie mówi). W przewidywaniach na najbliższy sezon typują goście typują, że Motor skończy na 3. miejscu (Gurgurewicz, Kuźbik, Musiał) lub na 4. (Gąska).
Studio w klimacie Kanału Sportowego i Kanału Zero, przez co może stwarzać mylne wrażenie, że program Marcina Musiała jest częścią tych projektów, a nie jest.
Link do magazynu: https://www.youtube.com/live/i8yXlDyDZr ... E4KcbUgd4J
- niespokojny
- Trener
PO z zeszłego roku trochę zaciemnia ludziom obraz. Ale to dobrze, my się dobrze czujemy jako atakujący z dalszej pozycji. Wg niespokojnego co najmniej finał.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Bukmacherzy podobnie to widzą (max półfinał).
- _piotrusss
- Kadrowicz
Na tym kanale będzie dostępna transmisja Memoriału Edwarda Jancarza: https://www.youtube.com/live/SYBqgDa2iJ ... QCc3a02OKp
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Pomijając te zawody to coś czuję że to Jack a nie Brady będzie się bił ze Zmarzlikiem o majstra.
Mati cos testuje? Ciezko to sie oglada jakos.
Raczej typowe zawody w okresie przygotowawczym. Sparing, turniej towarzyski to Cierniak co do zasady wozi ogony.
Co do Holdera, to senator ma rację hehe
ezbeg pisze:Raczej typowe zawody w okresie przygotowawczym. Sparing, turniej towarzyski to Cierniak co do zasady wozi ogony.
Holder niezle, nie wiem czy go w koncu oglosili oficjalnie?
Pollestad pokonał Zmarzlika. Przepowiednia Senatora spełnia się.
go! pisze:ezbeg pisze:Raczej typowe zawody w okresie przygotowawczym. Sparing, turniej towarzyski to Cierniak co do zasady wozi ogony.
Holder niezle, nie wiem czy go w koncu oglosili oficjalnie?
Holder jak i reszta drużyny jest zatwierdzona oficjalnie na 7 dni tylko, do końca marca ;)
Rozumiem że to dla Vacula pierwsze jazdy ale żeby jechać calą prostą z nogą na torze - nie wygląda to dobrze.
Czy ktoś ma kierunkowskaz na internetowe streamy żużlowe? Strumyki już takimi nie dysponują.
edit: ok, znalazłem coś. Ciekawe jak będzie w sezonie.
edit: ok, znalazłem coś. Ciekawe jak będzie w sezonie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Vacul wygląda jak zeszłoroczny? Niestety nie mogę oglądać zawodów.
Wygrał najważniejszy bieg, czyli z Kuberą i to się kluczy
.
edit: iiiii wjechał do finału
edit: iiiii wjechał do finału
Richie Faulkner:
KrzyczącyK1b1c pisze:Vacul wygląda jak zeszłoroczny? Niestety nie mogę oglądać zawodów.
Pierwsza część zawodów - nawet gorzej, druga część - niełapalny.
Vacul zmienił motocykl i inny zawodnik. Jeszcze wygra IMME.
Ps. Zmarzlik się skończył (z dystansem i żartem)
Ps2. Chyba powoli przenosimy swoją infrastrukturę do Łodzi. Maszyna działa jak u nas.
Ps. Zmarzlik się skończył (z dystansem i żartem)
Ps2. Chyba powoli przenosimy swoją infrastrukturę do Łodzi. Maszyna działa jak u nas.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2026, o 21:45 przez ezbeg, łącznie zmieniany 2 razy.
- tezetomaniak
- Trener
Juz sobie Vacul przypomnial co i jak :)
Mysle ze zamiana Holder - Vacul moze byc z pozytkiem dla jednego i drugiego klubu. Slowak tez dobrze broni po starcie, a na wyjezdzie moze dac nieco wiecej niz zeszloroczny Holder
Mysle ze zamiana Holder - Vacul moze byc z pozytkiem dla jednego i drugiego klubu. Slowak tez dobrze broni po starcie, a na wyjezdzie moze dac nieco wiecej niz zeszloroczny Holder
Vacul dobre wejście w sezon. Przynajmniej jeden motocykl ma konkurencyjny. Zobaczymy jak będzie dalej. Sezon długi.
Teraz faworytem do Mistrzostwa Świata pośród ekspertów wszelakich będzie Kurtz.
Do samych wyników, mając na uwadze poprzedni rok (podium Kubery i to jak stracił od pewnego momentu minionego sezonu umiejętność skutecznego punktowania, a z drugiej strony kiepskiego Dudka w IMME który później został IMP, IME i znacznie przyczynił się do DMP dla Apatora) podchodzę z dystansem. Powtórzę sezon długi. Wszystko możliwe.
Teraz faworytem do Mistrzostwa Świata pośród ekspertów wszelakich będzie Kurtz.
Do samych wyników, mając na uwadze poprzedni rok (podium Kubery i to jak stracił od pewnego momentu minionego sezonu umiejętność skutecznego punktowania, a z drugiej strony kiepskiego Dudka w IMME który później został IMP, IME i znacznie przyczynił się do DMP dla Apatora) podchodzę z dystansem. Powtórzę sezon długi. Wszystko możliwe.
Vacul sam przyznał, że pierwsze biegi jechał kwadratowo jakby pierwszy raz. Bo to był jego pierwszy raz :) Konsekwentnie uważam, że ten sezon może należeć do Jacka. Bartek jak to ma w zwyczaju traci do konkurencji momentem startowym. Dojazd już jest ok, na trasie szybki.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ale Kurtz niestety szybszy, w GP może być ciężko.
Z tym liderowaniem Kubery w Zielonej może być tak sobie...
Jeśli chodzi o występy Polaków to jak na razie swój poziom jedzie tylko Zmarzlik. Reszta rozczarowuje. To jest smutne. A Dominik to wygląda bardzo kiepsko.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'