Po co nam Dryml, skoro zawali ważny mecz, np. pojedzie spotkanie z Grudziądzem na poziomie Andrieya tylko za większe pieniądze. Na Rawicz, Łódź czy Ostrów Kudriashov/Trojan/Baran w zupełności wystarczą, więc po co przepłacać
Lubelski klub w sezonie 2013
Re: Lubelski klub w sezonie 2013
W sumie sam sobie odpowiedziałeś
Po co nam Dryml, skoro zawali ważny mecz, np. pojedzie spotkanie z Grudziądzem na poziomie Andrieya tylko za większe pieniądze. Na Rawicz, Łódź czy Ostrów Kudriashov/Trojan/Baran w zupełności wystarczą, więc po co przepłacać

Nie do konca mnie zrozumiales, nie chodzilo mi o jego przydatnosc do naszego zespolu bo o jego przydatnosci i numerach wie prawie cala polska liga i nie przypadkiem Lukas nie znalazl juz 2 rok z kolei zatrudnienia w Polsce. Biorac jednak pod uwage sam talent, umiejetnosci, osiagniecia to stawianie go na jednej polce z Kudriaszovem czy Trojanem to przynajmniej dla mnie przegiecie. Lukas to byl i po czesci nadal jest kawal dobrego zawodnika, jednak koszmarna kontuzja a pozniej milosc do banknotow sprawily, ze dzisiaj jego kariera wyglada tak jak wyglada.
- MikeMistrz
- Senior
Za to Ty nie zrozumiałeś mnie. W przypadku o którym pisałem, ani Kudriaszowa, ani Trojanowskiego nie ma w składzie, więc nie ma mowy o stawianiu ich na równi z Drymlem. Z drugiej strony, skoro gość jechał padakę w Łodzi, to żaden z niego pewniak i w 1 lidze, gdzie nie ma aż tylu ogórków mógłby robić podobne punkty do tych dwóch. Lata świetności Drymla już się skończyły i teraz to taki zawodnik na średnią 2,0 w 2 lidze. Jeżeli Baran ogarnie formę, to nikt z wyżej wymienionej 3-ki nie może mu podskoczyć. (w chwili obecnej, nie patrzmy na jakieś odległe w czasie osiągnięcia, bo to nie ma sensu)
Nie dam sie wciagnac w ta dyskusje, dlaczego ?
Poniewaz naleze do tych ktorzy juz dawno nie wierza w ten mega-super-hiper talent Karola
Z Dejmanem mozesz o tym podyskutowac, ja sie w to nie dam wciagnac
Jednakze zeby nie zasmiecac powiem na koniec, ze jakbym mial pewnosc, ze Dryml nie sprzeda zadnego meczu w sezonie to wole jego niz kazdego z trojki Kudriaszov-Trojan-Baran.
A skąd się wzięło słowo "sprzeda" w Twoim poście.Wiesz coś bliżej to opowiedz,sam mu proces wytoczę .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- MikeMistrz
- Senior
Ja też nie wierzę w opowieści o talencie Barana, ale w zeszłym sezonie wykręcił średnią 1,6 (czy tam 1,7) i punktował zarówno w meczach u siebie, jak i na wyjeździe. Zakładam, że w tym roku stać go na to samo, natomiast Dryml to dla mnie leszcz na chwilę obecną i nie wiem czy on by zrobił średnią 1,5 w 1 lidze.
Nigdy wcześniej nie widziałem tak bardzo zaangażowanego Karola Barana jak teraz. Sam przyjeżdża potrenować, wykorzystuje każdą możliwość do jazdy. Nawet jak nie jedzie w meczu ligowym za każdym razem jest z chłopakami w parku maszyn, pomaga i motywuje, jest dobrym duchem zespołu. Podobno został rozliczony, to i pojawiły się 2 kompletne motocykle na zawodach. Jak dołączy do tego skuteczność w meczach ligowych i wróci ten stary, dobry Karol to będziemy mieć z niego pociechę. Ja trzymam za niego kciuki.
- niespokojny
- Trener
Może Kuciapa i Miesiąc go zawstydzili? Niech wraca, bo się założyłem ze to bedzie jego sezon zycia
. Poważnie. Ale zeby stwierdzic ze juz jest w formie, po jedym przecietnym wystepie to jest jeszcze za wczesnie. Oby nie zeszło z niego powietrze i dalej trenowal. Zawalil 2 pkt w Łodzi i żeby wywalczyć sobie ponownie miejsce powinien się wykazac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jerry78 pisze:Nigdy wcześniej nie widziałem tak bardzo zaangażowanego Karola Barana jak teraz. Sam przyjeżdża potrenować, wykorzystuje każdą możliwość do jazdy. Nawet jak nie jedzie w meczu ligowym za każdym razem jest z chłopakami w parku maszyn, pomaga i motywuje, jest dobrym duchem zespołu. Podobno został rozliczony, to i pojawiły się 2 kompletne motocykle na zawodach. Jak dołączy do tego skuteczność w meczach ligowych i wróci ten stary, dobry Karol to będziemy mieć z niego pociechę. Ja trzymam za niego kciuki.
Powiem tak, ja tez trzymam kciuki... ale baaardzo sreeeeednio wierze w zajawke i robienie po 9-10 oczek w kazdym meczu. Po prostu nie robie sobie z Karolem zadnych nadziei. Wole sie ewentualnie pozytywnie zaskoczyc.
jerry78 pisze:Nigdy wcześniej nie widziałem tak bardzo zaangażowanego Karola Barana jak teraz. Sam przyjeżdża potrenować, wykorzystuje każdą możliwość do jazdy. Nawet jak nie jedzie w meczu ligowym za każdym razem jest z chłopakami w parku maszyn, pomaga i motywuje, jest dobrym duchem zespołu. Podobno został rozliczony, to i pojawiły się 2 kompletne motocykle na zawodach. Jak dołączy do tego skuteczność w meczach ligowych i wróci ten stary, dobry Karol to będziemy mieć z niego pociechę. Ja trzymam za niego kciuki.
Nie musi wracać Jerry bo ciągle jest
Nikt nie mówi,że Karol będzie robił po 9-10 pkt ale On sam bardzo tego chce , chce jeździć i robić to skutecznie mam nadzieje,że tak się stanie.
Ale na spotkanie z kibicami nie przyjechał, choć mówił, że będzie. No, no, no <grozi palcem> 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To jak już jesteśmy przy tym spotkaniu, to opowiedz coś więcej o tym, kto był z zawodników i co ciekawego mówili 
Nic ciekawego. Misiek wpadł, zjadł, zdjęcia z kibicami sobie porobił i pojechał
Żadnego innego zawodnika nie było.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, o 23:43 przez Mary, łącznie zmieniany 1 raz.
Z obecnie jeżdżących był tylko jeden - Robert Miśkowiak, którego zamknęliśmy w piwnicy do poniedziałku
Ale nie wiem co opowiadał, bo siedziałem gdzie indziej :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
$korzen$ pisze:
Powiem tak, ja tez trzymam kciuki... ale baaardzo sreeeeednio wierze w zajawke i robienie po 9-10 oczek w kazdym meczu. Po prostu nie robie sobie z Karolem zadnych nadziei. Wole sie ewentualnie pozytywnie zaskoczyc.
Może jako druga linia oczekuj pewnych 7-8pkt. , a jak będzie więcej to już będzie miła niespodzianka. Najgorzej jak się oczekuje za dużo.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
No ale przeciez miala byc w tym sezonie mega zajawka i przygotowanie sprzetowe jak nigdy dotad. Dodajac legendarny talent i znajomosc toru to dlaczego mam wymagac 7 pkt i piac z zachwytu ze Karol zrobil cos w stylu (3,2,1,1,0) ?
Od tego mamy Ruskiego czy Trojana. Generalnie nie wciagaj mnie dalej w ta dyskusje, nie raz i nie dziesiec pisalem wprost co mysle o Karolu. Lubilem goscia, nawet bardzo, ale od dwoch lat gra mi okrutnie na nerwach i za duzo razy mnie zawiodl, zebym pelnil tutaj role jego przydupasa jak niektorzy na tym forum obecni. Tyle w temacie.
Ale o co chodzi?
Baran zrobił na domowym torze 0,3,3,1,1. Rzutem na taśmę dostał się do półfinału IMP, a tu zaraz robi się z niego mistrza świata i okolic, który tym występem niby komuś miał nosa utrzeć
Fajnie, że idzie to wszystko w dobrym kierunku, ale naprawdę nie ma się czym podniecać.
Baran zrobił na domowym torze 0,3,3,1,1. Rzutem na taśmę dostał się do półfinału IMP, a tu zaraz robi się z niego mistrza świata i okolic, który tym występem niby komuś miał nosa utrzeć
Fajnie, że idzie to wszystko w dobrym kierunku, ale naprawdę nie ma się czym podniecać.
No dokładnie. Ja też uważam, że to nie jest jeszcze ten Karol, na którego czekamy, ale warto podkreślić jego starania, bo to widać. To jest zawodnik, który potrzebuje jazdy i powoli się rozkręca, więc trzeba mu dawać szanse. Jest już podobno decyzja, że taką szansę otrzyma w Gdańsku. I dobrze, Kudriaszow jechał 2 mecze (wyjazd i dom), to samo Trojanowski (wyjazd i dom), Karol ma najgorzej bo jedzie drugi wyjazd i to na trudnym terenie z mocnym przeciwnikiem. Przed nim ogromna szansa zagoszczenia w składzie na dłużej. Ma więc o co się starać.
Czyli Kudriaszow nie jedzie, jedzie Karol?
Jakoś Daniel jeszcze niemrawo dla mnie wyglądał, ale na betonie w Gdańsku powinien sobie poradzić.
Jakoś Daniel jeszcze niemrawo dla mnie wyglądał, ale na betonie w Gdańsku powinien sobie poradzić.
Ja to tak rozumiem, bo w zasadzie tylko o pozycję 2/10 toczy się walka pomiędzy Karolem, Rafałem i Andriejem. Na pozostałych to pewniacy. Daniel odczuwał jeszcze wczoraj skutki kontuzji, ale z dnia na dzień jest lepiej i w niedziele powinien dać radę, a w dodatku lubi gdański tor.
- tezetomaniak
- Trener
Wczorajszy dzwon na pewno pomógł w rehabilitacji.
tezetomaniak pisze:Wczorajszy dzwon na pewno pomógł w rehabilitacji.
Bez wątpienia. Szedł po nim taki uśmiechnięty, a potem wygrał bieg.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jest chory i nie pojedzie w Lesznie w barwach swojej drużyny... I niby co to ma wspólnego z jego jazdą u nas?

- tezetomaniak
- Trener
Nie punktuj czarka tak wcześnie w niedzielę. Czasami trzeba przeczytać jakieś zdanie 10 razy