Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - Majcher Speedway Rybnik 03.10.2010
To wynik Majchera z Poznania - 30 pkt:
1. Nicolai Klindt - 1 (1,0,u,-)
2. Joonas Kylmaekorpi - 8+1 (3,3,1,1*,0,0)
3. Daniel Nermark - 7 (1,2,2,1,1)
4. Ronnie Jamroży - 0 (d,0,-,0)
5. Andriej Karpow - 5+1 (2,w,0,2,1*)
6. Sławomir Pyszny - 4+2 (1,1*,-,1,1*)
7. Rafał Fleger - 5 (0,1,2,2)
Każdy wie, że Poznań jest "ciut" mocniejszy od KMŻ-ta. Dlatego trzeba liczyć, że Nermark i Joonas zrobią po 2-4 pk więcej. To już 36 pkt. Reszt niech poprawi o 1 pkt i już mam 4 z przodu... W Poznaniu 9 pkt zrobili juniorzy - wydaje mi się, że w Lublnie nie powinno być tak dobrze, ale Klindt czy Jamroży nie zrobią odpowienio 1 i 0. Karpov - może się mylę, ale on chyba najsłabszym z seniorów będzie w niedzielę.
1. Nicolai Klindt - 1 (1,0,u,-)
2. Joonas Kylmaekorpi - 8+1 (3,3,1,1*,0,0)
3. Daniel Nermark - 7 (1,2,2,1,1)
4. Ronnie Jamroży - 0 (d,0,-,0)
5. Andriej Karpow - 5+1 (2,w,0,2,1*)
6. Sławomir Pyszny - 4+2 (1,1*,-,1,1*)
7. Rafał Fleger - 5 (0,1,2,2)
Każdy wie, że Poznań jest "ciut" mocniejszy od KMŻ-ta. Dlatego trzeba liczyć, że Nermark i Joonas zrobią po 2-4 pk więcej. To już 36 pkt. Reszt niech poprawi o 1 pkt i już mam 4 z przodu... W Poznaniu 9 pkt zrobili juniorzy - wydaje mi się, że w Lublnie nie powinno być tak dobrze, ale Klindt czy Jamroży nie zrobią odpowienio 1 i 0. Karpov - może się mylę, ale on chyba najsłabszym z seniorów będzie w niedzielę.
A ja mysle,ze mecz meczowi nie rowny i Joonas moze zrobic 8 pkt (tak jak w Poznaniu), ale rownie dobrze 6 czy 12. I tyczy sie to kazdego zawodnika, bo dywagacje w stylu "ten zrobi tyle, tamten tyle" sa wrozeniem z fusow...
Czas na zmiany :]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... rudziadza/
W obsadzie jest Tomasz Piszcz. Czyli moze byc problem z ew. z/z ...
W obsadzie jest Tomasz Piszcz. Czyli moze byc problem z ew. z/z ...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Nie widzę problemu.
Jutro pójdzie do lekarza i w jego stanie zdrowia
dostanie L-4 na 9 dni i Z/Z możliwe
Jutro pójdzie do lekarza i w jego stanie zdrowia
dostanie L-4 na 9 dni i Z/Z możliwe
Ale to jakiś inny Piszcz - z KMŻ Redstar Lublin... 
-
Smirnek_
- Senior
To co jednego dnia będzie startował w turnieju w Grudziądzu i będzie stosowane za niego Z/Z w meczu ligowym? Wydaje mi się, że to nie przejdzie.
Z tego, co wiem, to zwolnienie musi być na 9 dni, ale może być wystawione w dniu meczu i po prostu przez następny tydzień nie może jechać. Ale pewny nie jestem.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Jeśli przed Łodzią dostał odpowiednio wcześniej zwolnienie to może śmiało jechać. Po tym turnieju uzna, że odnowiła mu się kontuzja i tyle...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ale ten turniej jest w dniu meczu z Rybnikiem. Widze, ze niektorzy maja problem z interpretacja faktow.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Niedoczytane...
O jakiej interpretacji tam coś skrobałeś?
O jakiej interpretacji tam coś skrobałeś?
Apocalips pisze:Ale ten turniej jest w dniu meczu z Rybnikiem. Widze, ze niektorzy maja problem z interpretacja faktow.
A to przepraszam.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Gdyby turniej był w sobotę albo w poniedziałek - OK, zwłaszcza, że nie jechał z Łodzią więc zwolnienie mogłoby sie konczyc w sobote albo niedzielę, czy jak by tam pasowało, po prostu wsteczną datę by się wystawiło, ale w dniu meczu to juz lipa. Bo co Piszcz jest o 14 niezdolny do jazdy w Lublinie,a o 15 w Grudziądzu juz tak? Zwolnienie co do godziny?

Tak być nie może, chyba, że mamy nowego seniora w kadrze, który jedzie za Piszcza...
Tak być nie może, chyba, że mamy nowego seniora w kadrze, który jedzie za Piszcza...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
albo Piszcz za stosowną rekompensatę ze strony klubu nie jedzie w Grudziądzu
i przynosi L-4.
Sprytne, wzmocnił sobie pozycję negocjacyjną.
i przynosi L-4.
Sprytne, wzmocnił sobie pozycję negocjacyjną.
-
Smirnek_
- Senior
Jeśli nie mamy nikogo nowego to Piszcz i tak w tym Grudziądzu nie pojedzie. Albo ZZ albo pojedzie w meczu.
Ktoś się bał o pozycje LW naszego sponsora po wypowiedziach naszego prezesa.Dzisiaj Bogdanka na giełdzie osiągnęła historyczne szczyty,więc kasy napewno im nie brakuje
.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
proponuje nie przychodzic tuz przed 14 w niedziele bo kibice Motoru maja wtedy zbiorke na wyjazd do Pruszkowa i "szykuja sie" na kibicow zuzla, czytalem forum :/
propopnuje głosne MOTOR TO MY z 5 razy pod Mosirem bo zuzlozjeby mecz maja o 14
nooo szykuja sie...
uwielbiam takie farmazony
shacku, daj mu odpoczac na tydzien moze
METHANOL ADVENTURE TEAM
A czy ktos się zastanawiał co będzie w sytuacji gdy jutrzejszy mecz Rybnika nie dojdzie do skótku?
Co jest przy aktualnej pogodzie możliwe,jutro ma padac na poludniu i krańcach wschodnich.
Co jest przy aktualnej pogodzie możliwe,jutro ma padac na poludniu i krańcach wschodnich.
-
Marcelspeedway
Bo Kibice Motoru cały czas trzymają sie nazwy Motor a my??Kiedyś śpiewano lkż tż i inne twory.I mają racje ze Motor to oni bo my zaczelismy utożsamiać sie z tą nazwą niedawno,a oni nawet gdy tułali się po 4 lidze. Lecz dla mnie klub żużlowy zawsze był jest i będzie Motorem Lublin.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
to niech teraz śpiewają "Szarowola to my" - będzie bardziej zgodne z prawdą.
Marcelspeedway pisze:Bo Kibice Motoru cały czas trzymają sie nazwy Motor a my??Kiedyś śpiewano lkż tż i inne twory.I mają racje ze Motor to oni bo my zaczelismy utożsamiać sie z tą nazwą niedawno,a oni nawet gdy tułali się po 4 lidze. Lecz dla mnie klub żużlowy zawsze był jest i będzie Motorem Lublin.
Pozdrawiam
Nooo jakieś 48 lat temu
-
Marcelspeedway
jerry78 pisze:to niech teraz śpiewają "Szarowola to my" - będzie bardziej zgodne z prawdą.
Rozmywamy temat lecz oni nadal i tak krzyczą Motor choć grają na licencji spartakusa a my gdy był tż czy lkż krzyczelismy te nazwy a nie Motor taka mała różnica choć dla mnie wielka.
Temat jest o meczu z Rybnikiem, a nie o nazwie klubu. Nieistotne jest to czy w niedzielę na trybunach bedzie słychac Motor, TŻ, LKŻ czy Lubelski Węgiel. Jest mi to obojętne, bylebyśmy wygrali. Proponuje wrócić do tematu.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
niestety wielka... kibice powinni zawsze uzywac historycznej nazwy. A nie jakis towarzystw i firm.
Runda musi być dokończona, Rybnik mecz odjechać musi. Jeśli jutro nie odjedzie to baraże zostaną przesunięte. W sobotę jest KPE, więc mecz odbyć się w tym terminie nie może. Może to lepiej dla nas?
Z drugiej strony. Przesuniemy baraże o kilka dni powiedzmy. Mam obawy, czy warunki atmosferyczne pozwolą na rozegranie meczu. Jak się uda, aby mecz był w terminie to też będzie dobrze. Zrobić przewagę, a za tydzień w Rybniku 8 biegów i dziękuję dobranoc
PS. Oj szkoda zwracać na nich uwagę. Krzyknie X osób. Szaleństwo na trybunach. Za rok będą krzyczeć w niższej lidze. Razem z ukochaną Avią Świdnik
Z drugiej strony. Przesuniemy baraże o kilka dni powiedzmy. Mam obawy, czy warunki atmosferyczne pozwolą na rozegranie meczu. Jak się uda, aby mecz był w terminie to też będzie dobrze. Zrobić przewagę, a za tydzień w Rybniku 8 biegów i dziękuję dobranoc
PS. Oj szkoda zwracać na nich uwagę. Krzyknie X osób. Szaleństwo na trybunach. Za rok będą krzyczeć w niższej lidze. Razem z ukochaną Avią Świdnik
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.