Jarosław Hampel
Re: Jarosław Hampel
Dzięki za info! Również nabyłem :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jakieś typy odnośnie obsady? Zmarzlik, Kubera, może Cierniak od nas? Kołodziej? Janowski? Z kim tam Jarek jeszcze dobrze żył?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nielsen, Franków, Kowalski, Dobrucki.
- niespokojny
- Trener
Koniecznie Kuba Jamróg z widelecem.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ciekawe czy Lebiediewa zaprosił ;)
Lebiediew ma baraż w Gorzowie, więc ma wymówkę ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Na razie wiemy tylko, kto na pewno nie pojedzie.
Uczestnicy 73. Turnieju o Łańcuch Herbowy miasta Ostrowa Wielkopolskiego:
Mikkel Michelsen (Dania / PRES Grupa Deweloperska Toruń)
Brady Kurtz (Australia / Betard Sparta Wrocław)
Artiom Łaguta (Polska / Betard Sparta Wrocław)
Daniel Bewley (Wielka Brytania / Betard Sparta Wrocław)
Patryk Dudek (Polska / PRES Grupa Deweloperska Toruń)
Robert Lambert (Wielka Brytania / PRES Grupa Deweloperska Toruń)
Max Fricke (Australia / Bayersystem GKM Grudziądz)
Gleb Czugunow (Polska / Innpro ROW Rybnik)
Jason Doyle (Australia / Krono-Plast Włókniarz Częstochowa)
Fredrik Lindgren (Szwecja / Orlen Oil Motor Lublin)
Chris Holder (Australia / Innpro ROW Rybnik)
Jakub Krawczyk (Polska / Betard Sparta Wrocław)
Michael Jepsen Jensen (Dania / Bayersystem GKM Grudziądz)
Mads Hansen (Dania / Krono-Plast Włókniarz Częstochowa)
Tobiasz Musielak (Polska / Cellfast Wilki Krosno)
Grzegorz Walasek (Polska / Moonfin Malesa Ostrów)
Początek zawodów: 5 października (niedziela), godz. 12:00
Powinna się myślę lista startowa pojawić najpóźniej jutro. Tak czy siak na ostatni akcent sezonu się wybieram i chętnie zobaczę to pożegnanie Hampela, żużlowca który jest duża postacią w Polskim żużlu i kończy karierę będąc gościem ciągle na poziomie ekstraligowym. Dla nas też trochę punktów zrobił i był to zaszczyt że mogliśmy go mieć w drużynie w Lublinie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Oby tylko Janusze dopisały bo szkoda by było żegnać Jarka przy 200 osobach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Aha no to cudownie....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Myślę, że stadion pożegnał Jarka przy ogłoszeniu decyzji o końcu kariery. Nie sprawdzałem po ile bilety, ale to chyba mało ważne.
Zrobiłby pożegnanie normalnie w Pile to mógłby liczyć na komplet. U nas przy takiej jesiennej aurze przy niedzieli na więcej niż 2 tys ludzi bym nie liczył.
Zrobiłby pożegnanie normalnie w Pile to mógłby liczyć na komplet. U nas przy takiej jesiennej aurze przy niedzieli na więcej niż 2 tys ludzi bym nie liczył.
- niespokojny
- Trener
Chętnie bym zobaczył Worynę i Vaculika.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Vacul chyba ma już plany na niedzielę wieczór i ciężko będzie się z nich wykręcić :) Jakiś baraż jedzie czy coś :)
Ge(L)o pisze:Myślę, że stadion pożegnał Jarka przy ogłoszeniu decyzji o końcu kariery. Nie sprawdzałem po ile bilety, ale to chyba mało ważne.
Bilety stosunkowo tanie bo 42 zł za normalny i 21 za ulgowy. Frekwencja też wydaje mi się że nie będzie za bogata, wręcz odwrotnie. Ale to nie Hampel robi pożegnanie, tylko Kuba mu zaproponował zorganizowanie turnieju więc się zgodził, czemu miałby odmówić.
- Łoptymista
- Trener
czy tanie? 42 za kupienie kota w worku to calkiem sporo.
Zeby nadal nie było info o obsadzie to lekka wiocha
Zeby nadal nie było info o obsadzie to lekka wiocha
Lepszym pomysłem byłby jakiś termin wiosenny, pogoda lepsza i kibice na głodzie żużla, coś mi się wydaje, że to nie będzie spektakularne pożegnanie...
Bilety nie są wcale tanie, pora (godzina) zawodów jest zła, obsady brak, generalnie wieje lipą trochę.
Ja bym takie zawody zrobił w formie pikniku w ciągu dnia, w bardziej otwartej formie, a nie o 18 w pięciu stopniach, no ale może się nie znam :)
Ja bym takie zawody zrobił w formie pikniku w ciągu dnia, w bardziej otwartej formie, a nie o 18 w pięciu stopniach, no ale może się nie znam :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ramian1 pisze:Lepszym pomysłem byłby jakiś termin wiosenny, pogoda lepsza i kibice na głodzie żużla, coś mi się wydaje, że to nie będzie spektakularne pożegnanie...
Na wiosnę to jeśli za chwilę mają robić jakieś prace na stadionie to nie zdziwię się jeśli będą u nas jakieś poślizgi z organizacją imprez. Jarek zapewne jeszcze będzie chciał wystartować więc po co mu ponownie czekać z tym do wiosny. Idealnego terminu nie będzie a wiosna też bywa różna, to zaraz może trzeba powiedzieć że organizacja turnieju nie ma sensu ;-).
Większość zawodników już na wakacjach, reszta ma son albo baraż. Może Zmarzlik przyjedzie z grzeczności po sonie, ale poza tym nie wiem kto miałby jechać w takim turnieju.
Edit. Jeszcze Łańcuch Herbowy w Ostrowie z niezłą obsadą.
Edit. Jeszcze Łańcuch Herbowy w Ostrowie z niezłą obsadą.
Ostatnio zmieniony 30 września 2025, o 11:34 przez Ge(L)o, łącznie zmieniany 1 raz.
Dużą niewygodą będzie temperatura. Wystarczy wspomnieć październikową imprezę na Z5 - po zakończeniu sezonu 23’
Wtedy było 6 stopni i nie pomagało skakanie w miejscu, czapki kupione na stadionie, kaptury i rękawiczki.
Radzę ubrać się jak na mroźny zimowy wieczór.
Wtedy było 6 stopni i nie pomagało skakanie w miejscu, czapki kupione na stadionie, kaptury i rękawiczki.
Radzę ubrać się jak na mroźny zimowy wieczór.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Kto pamieta jak pizgalo na turnieju Leigh Adams i jego goscie w pazdzierniku 1994? Kalesony mialem a i tak chyba nie wysiedzialem do konca.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Trzeba sie bylo od środka nagrzewac zamiast gile wycierac gówniarzu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie wiem, czy rzeczywiście nie lepszym pomysłem była wcześniejsza godzina, 15-16. Pewnie chcą zrobić to przy sztucznym świetle, ale ryzyko jednak podejmują spore. Na tym podsumowaniu w 2023 było chyba 5-6 tysięcy ludzi, wynik więcej niż przyzwoity. Gdyby udało się to powtórzyć to spoko, ale jak przyjdzie tysiąc-dwa, to będzie trochę kompromitacja.
Klub ma wgląd w to, jak się bilety sprzedaja, miejmy nadzieję, że będą jakos reagować na wypadek, gdyby miała być jakaś wtopa.
Klub ma wgląd w to, jak się bilety sprzedaja, miejmy nadzieję, że będą jakos reagować na wypadek, gdyby miała być jakaś wtopa.
Jak mógłby zareagować? Zmienić cenę, godzinę? Odwołać?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]