Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Myślę, że to nie ma żadnego znaczenia i niczego nie zmieni. Więc wrzućcie na luz.
Gelo pisze:papi pisze:to nie ma znaczenia kto. Motocykle są klubowe z logo spółek SP, a materiał ma na celu atak polityczny. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca w żadną stronę
Akurat Stawiarski od wielu lat wspiera klub i jest absolutną antytezą politycznej wojny plemion.
Stawiarski to może WOŚP wspierać jak wrzuci do puszki. Tutaj wspiera Urząd Marszałkowski z naszej kasy.
Idąc tym tropem to Żuk wspiera dużo dłużej, ale jakoś z tego powodu nie występuje z Moniką Olejnik na torze.
Pan Marszałek ma duże parcie na promocje, każdy billboard Marszałkowskiego jest z jego twarzą - ja wiem, że jest kibicem sportu autentycznym, ale trochę to się zaczyna robić niesmaczne i przesadzone. O wpompowanych milionach złotych w PKOl już nie wspomnę, naprawdę super że Lubelskie sponsoruje kadrę olimpijską, pewnie znajomość z Piesiewiczem nie ma nic do tego.
Zgadzam się że nie jest to człowiek konfrontacji, parę razy z Żukiem coś tam ugadali dla miasta, niemniej zaczynam odnosić wrażenie, że po utracie władzy przez PiS pan marszałek bardzo uciekł w prawo i trochę czasem zaczyna to szkodzić niż pomagać (te nagrywki na torze to dobry przykład lansu, ale nie dla klubu).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A lukę VATowską to mógł propagandzista Kłeczek nagrać na torze w Bydgoszczy, na motorach Szymka - jemu chwilowo nie będą potrzebne :) no i podejrzany jest do przyczynienia się do tej luki. Wprawdzie to promil przy przekrętach harcerzy Morawieckiego, Bielana czy Telusa - ale "program" zahaczał o lukę VAT.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ja widzę Marka Suskiego jak pilotuje samolot na lotnisku w Radomiu. I Morawieckiego jak się ściga Izerą.
a ja Tuska dla którego 30% poparcia to 30% realizacji obietnic
Przyznam się, że w żadne obietnice "centralnych" nie wierzę, ale na nowy stadion to się k...rwa naprawdę nabrałem...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dwa znaki rozpoznawcze w jednym - cóż szkodzi obiecać i piniendzy nie ma i nie będzie.
- niespokojny
- Trener
A pieniędzy nie ma bo? Oderwali rodzinkę od Funduszu Sprawiedliwości, czy kazali zwracać środki na pseudo-fundacje? A może wille skonfiskowali?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie zaczynajmy dyskusji politycznej tylko dlatego, że Stawiarski sobie pojeździł na motocyklu w Republice, please ;] Na pewno zrobił to z miłości do sportu. Kto wie, może nawet na stadion się dorzuci, skoro urząd taki bogaty?
- tezetomaniak
- Trener
Ciężko nie rozpoczynać politycznej dyskusji, skoro klub jest ewidentnie polityczny :)
- niespokojny
- Trener
Co tam Stawiarski narozrabiał, że wyprowadził ruch wyprzedzający ściągając propagandziste, którego kreml by się nie powstydzil? Rozumiem, że urząd marszałkowski przeznacza kase na żużel, ale wykorzystanie tego do prywaty jest obrzydliwe i bardzo szkodliwe.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
I niestety lata tłumaczenia tego, że nie jesteśmy PiSowskim klubem teraz idą jak krew w piach.
- tezetomaniak
- Trener
Będzie jeszcze dzisiaj news o tym na syfach i PS czy dopiero jutro? 
#ojapierdolę
Dramat.
A twierdzenia, że marszałek taki koncyliacyjny, to chyba jakiś żart i to wyjątkowo niesmaczny.
Dramat.
A twierdzenia, że marszałek taki koncyliacyjny, to chyba jakiś żart i to wyjątkowo niesmaczny.
- tezetomaniak
- Trener
Teraz dopiero widzę, że ten pajac zrobił propagandę nawet z "upadku", a widać, że zwala się na tor ze stojącego motocykla 
Mam nadzieję, że województwo lubelskie pokryje koszty za rozdarte spodnie.
Mam nadzieję, że województwo lubelskie pokryje koszty za rozdarte spodnie.
Materiał niepotrzebny, głównie za "lokowanie produktu" w postaci klubu. To niestety wystarczy do artykułów. Bo medium dla większości czytelników WP/Onetu/Interii, z tych nieakceptowanych.
Kwestie poruszane w nim mnie nie interesują. Nie słuchałem. Widziałem obraz. Tyle wystarczy.
Kwestie poruszane w nim mnie nie interesują. Nie słuchałem. Widziałem obraz. Tyle wystarczy.
Sraczka byłaby mniejsza jakby Żuk się przejechał z Kraśką czy innym Czyżem. Jakiś nic nie znaczący programik z gównianym zasięgiem a lewactwo kwiczy jak silniczki giertycha. A zabawa w niepisowca zeby ktoś w Toruniu czy Gorzowie przestał nas nazywać sasinami to żenujący cyrk.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Sraczka byłaby mniejsza jakby Żuk się przejechał z Kraśką czy innym Czyżem.
Ale nie przejechał się i w tym szkopuł. A programik został wrzucony na kanał z 1,5 milionem subskrybentów na YouTube.
Gelo pisze:A zabawa w niepisowca zeby ktoś w Toruniu czy Gorzowie przestał nas nazywać sasinami to żenujący cyrk.
Sklejanie się klubu sportowego z jakąkolwiek opcją polityczną jest po prostu szkodliwe. Klub powinien być ponadpartyjny - szczególnie taki klub, którego głównymi sponsorami są Spółki Skarbu Państwa.
To niech sie przejedzie - w czym problem. Niech poopowiada jak zrobił nowy stadion. Przynajmniej będzie wesoło.
tezetomaniak pisze:Już wiecie dlaczego cała żużlowa Polska była za Toruniem i wszyscy kibicują, żeby Motor skończył jak Unia Tarnów :)
PS. zabrakło Jakimowicza, on miał motoryzacyjne wątki w swojej karierze
szok cała Polska już dawno wiedziała , że Kłeczek coś takiego wrzuci ha ha, bez jaj co by Motor nie zrobił i tak by ujadali i będą ujadać , teraz może trochę mniej bo wymodlili przegraną w finale.
Będą ujadać dopóki Motor będzie się liczył w walce o medale. I nic tego nie zmieni. Żeby każdy z osobna robił Rejtana i krzyczał - "przysięgam - nie jestem pisiorem bo ja z miasta gdzie rządzi od pierdyliarda lat platforma nie to co ten ciemnogród z województwa" zawsze będziemy dla tuskomatołów Sasinami i sztucznym tworem, który kupił sobie najlepszych zawodników za ich pieniądze - ich czyli podatników z Torunia, Wrocławia i ZG.
- niespokojny
- Trener
Pal licho co o nas gadają kibice. Gorzej co pomyślą sponsorzy. Udział Kuciapy w tym propagandowym cyrku skleił klub z pisem. Nic dobrego dla klubu z tego nie wyniknęło. Stawiarski ogrzał się w blasku Motoru, a jak przy okazji urządził świetną prowokację. Ze szkodą dla klubu i kibiców Motoru.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jestem w szoku, że Kępa pozwolił na udział Kuciapy w tym cyrku.
myślę, że sponsorzy rozumieją kto jest autorem tej szopki, ale dobrze gdyby to klub pierwszy ruszył z wyjaśnieniami
Gelo pisze:Jakiś nic nie znaczący programik z gównianym zasięgiem a lewactwo kwiczy jak silniczki giertycha.
No niestety ani nic nie znaczący (zresztą co za różnica), ani nie lewactwo kwiczy. Nie widzisz że to jest szkodliwe dla klubu, serio? Co będzie następne, Stawiarski poprowadzi drużynę z Ziółkowskim w jakimś meczu bo będzie miał taką ochotę i kasę?