Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Brawo Kawczyński.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
tezetomaniak pisze:mema pisze:Perez pisze:Ja dziwię sie że nie ma Małkiewicza.
Za to jest Dobrucki.Szkoda że Lewandowskiego jeszcze nie powołał.Gdzie Mania,Krawczyk,Bańbor.
Bańbor
No Kawczynski wymiata.Zapomnial zółtego kapelusza i głośnika z hitami Zenka.
- tezetomaniak
- Trener
mema pisze:No Kawczynski wymiata.Zapomnial zółtego kapelusza i głośnika z hitami Zenka.
Nie bronię decyzji z Kawczyńskim, ale Bańborem w Toruniu pomiatał Duchiński ;)
Nie no Banbora to można było brać, jakby zawody były w Lublinie, a nie na MA.
Ale Mania już raczej powinien był się w kadrze znaleźć
Ale Mania już raczej powinien był się w kadrze znaleźć
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie no, Bańbor w Toruniu to nie. Nawet rok temu na SGP2 szału nie było, a wtedy tor też nie był typowo toruński.
A Kawczyński, wręczył sobie mandacik za przekroczenie 90 sekund. Chyba myślał, że jest jak w lidze 30 sekund więcej. Jedzie "u siebie" to była nadzieja u trenera, że zrobi punkty. Aczkolwiek sprawa medalu jeszcze otwarta, chcoiaz 7:2 z Danią to nie widzę.
Może z Manią/Małkiewiczem byłoby lepiej.
A Kawczyński, wręczył sobie mandacik za przekroczenie 90 sekund. Chyba myślał, że jest jak w lidze 30 sekund więcej. Jedzie "u siebie" to była nadzieja u trenera, że zrobi punkty. Aczkolwiek sprawa medalu jeszcze otwarta, chcoiaz 7:2 z Danią to nie widzę.
Może z Manią/Małkiewiczem byłoby lepiej.
I Polska bez medalu.... Brawo :-/
Edit: a złote medale dla Niemców. Sensacja rewelacja.
Edit: a złote medale dla Niemców. Sensacja rewelacja.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Kobieta i czarny niemiec z Malediwow mistrzami swiata. Tego jeszcze nie grali chyba XD
Ostatnio zmieniony 3 października 2025, o 21:43 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Kawczyński bohaterem Niemców. Przywiózł Nagela siłą woli.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- tezetomaniak
- Trener
luCas pisze:Kobieta i czarny niemiec z Malediwow mistrzami swiata. Tego jeszcze nie grali chyba XD
Szkoda, że im tak dobrze szło i nie mogli jej puścić. Pewnie sie umówili, że za każdego raz pojedzie jak stracą szanse na cokolwiek, a tu zonk
Murzyn i baba mistrzem świata. No bez jaj
Gelo pisze:Murzyn i baba mistrzem świata. No bez jaj
I to na torze Mistrza Polski ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
No grosza bym na Niemców nie postawił. Myślałem że powalczymy z Danią. Sensacja w Toruniu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Trochę u siebie jakby wygrali. Krzyżacy też byli Niemcami 
No Hannah wzięła rewanż za Grunwald.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Murzyn i baba mistrzem świata. No bez jaj
Wszystko się zgadza, w końcu czarny sport :). Zdziwiony jak jakiś sezonowiec, co nigdy nie słyszał o żużlowym Toninho. Zdaje się, że nas nawet pogrążył w 2012 na naszym torze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
A inny nasz zawodnik (jeszcze, do listopada) ma na koncie przegraną z babą :) https://sport.interia.pl/zuzel/news-pol ... Id,7623876
Hannah w ostatnim finale IM Niemiec wywalczyła 10 punktów i w generalce zajęła 7. miejsce.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12082 ... y-grunwald
Żużel to nie kręgle, tak propsowane przez ex-ministra Nitrasa. Potrzeba siły, więc należy docenić regularne zwycięstwa z chłopakami, nawet słabymi. W międzynarodowych zawodach z udziałem kobiet Grunwald wygrywa oczywiście wszystko jak leci. A to przecież młoda dziewczyna, rocznik 2007.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12082 ... y-grunwald
Żużel to nie kręgle, tak propsowane przez ex-ministra Nitrasa. Potrzeba siły, więc należy docenić regularne zwycięstwa z chłopakami, nawet słabymi. W międzynarodowych zawodach z udziałem kobiet Grunwald wygrywa oczywiście wszystko jak leci. A to przecież młoda dziewczyna, rocznik 2007.
Żużel według Netflixa 
Ten skład szwabów to prowokacja :) Co do wyglądu i zachowania Antka Kawczyńskiego mam obawy, że tam nie wszystko pod kopułą jest na swoim miejscu
Gelo pisze:Ten skład szwabów to prowokacja :)
Hausl i Bloedorn niedawno zajęli odpowiednio pierwsze i trzecie miejsce w nieźle obsadzonym turnieju Zlata Stuha. Kogo innego mieli zatem wystawić Niemcy w SON2? Aryjczyków się spodziewałeś?
Niemiec, baba i murzyn zgarniaja zloto. Czy prawidziwemu polakowi moze zdarzyc sie gorsze combo? XD To tylko swiadczy i tym, jaka frajernie odstawily nasze asy na czele z trenejro-menadżejro.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Kawczynski ma ewidentnie problemy z kontrolowaniem emocji i to od samego początku kariery. Przy czym zdaniem środowiska, u takiego Banbora to jest oznaka sodowy i chamstwa, a u Kawczynskiego ambicja i wola walki.Gelo pisze:Ten skład szwabów to prowokacja :) Co do wyglądu i zachowania Antka Kawczyńskiego mam obawy, że tam nie wszystko pod kopułą jest na swoim miejscu
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wiadomo - Bańbor w Motorze i to jest dyskredytujące na dzień dobry :)
Kawczyńskiego* nie ma co winić za wczorajszą klęskę. Żaden z niego kadrowicz, a sam się przecież nie powołał.
* telefon ciągle mi zmienia na Kaczyńskiego :)
* telefon ciągle mi zmienia na Kaczyńskiego :)
Ja Kawczynskiego absolutnie nie winię. On jak na siebie, pojechał OK zawody. Wygrał z Bednarem, Nagelem, zrobił swoje z dwójką Łotyszy. Biorąc pod uwagę, że to był Kawczynski, junior z zerowym doswiadeczniem międzynarodowym, że średnią w Elidze 1.0, a wyjazdowa 0.63, to nie ma co oczekiwać cudów.
Problemem nie było to, jak Kawczynski pojechał, tylko to, że jego w ogóle nie powinno tam być. Ta srednia wyjazdowa (żenująco niska i do tego nabita głównie na Duchinskim) pokazuje, że chłopak jest jednym z największych beneficjentów toru Piotra Barona. A dobrze było wiadomo, że Baron toru na SoN robić nie będzie.
Dobrucki miał w kim wybierać. Krawczyk, Malkiewicz, Mania - trzech gości, którzy na ten moment umiejętnościami i potencjałem jednak biją Kawczynskiego na głowę. Dobrucki spieprzył sprawę powołań i tyle.
Problemem nie było to, jak Kawczynski pojechał, tylko to, że jego w ogóle nie powinno tam być. Ta srednia wyjazdowa (żenująco niska i do tego nabita głównie na Duchinskim) pokazuje, że chłopak jest jednym z największych beneficjentów toru Piotra Barona. A dobrze było wiadomo, że Baron toru na SoN robić nie będzie.
Dobrucki miał w kim wybierać. Krawczyk, Malkiewicz, Mania - trzech gości, którzy na ten moment umiejętnościami i potencjałem jednak biją Kawczynskiego na głowę. Dobrucki spieprzył sprawę powołań i tyle.