Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2151 Postautor: bkapusta » 21 marca 2006, o 11:06

kaar pisze:
O moze nawiazemy kontakty gospodarcze z zapartystami

Jak juz to z Zapatystami, od Zapata :)

Mozliwe, jedna cholera. Wspolczesny Meksyk nie jest moja mocna strona. 8) 8) 8)

re Cooper

Ja jestem cienki z prawa budowlanego ale nie sadze zeby byl tu problem z uprawnieniami ect. Zasadniczo taka robote moze wykonac kazdy. Conajwyzej przydalo by sie miec uprawnienia do obslugi palnika gazowego. Tyle. 8) 8) 8)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

BR
Senior

#2152 Postautor: BR » 21 marca 2006, o 13:01

Częstochowe chcą wrobić w ogrodzenie:
http://www.ckmwlokniarz.pl/news.php?art=1255

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2153 Postautor: Gelo » 21 marca 2006, o 13:16

Dziwne to nasze miasto, w ktorym nikt nie umie podjąć odważnej decyzji - teraz według najnowszej wersji decyzję o kracie ma podjąć... nie prezydent a dyrektor MOSiRu. Zapewne zapytany, z powrotem odeśle do prezydenta i tak sie bedziemy bawić w ciuciubabkę jeszcze trzy lata. A krata jak stoi tak będzie stała.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2154 Postautor: Cooper » 21 marca 2006, o 14:37

Łoptymista pisze:
Cooper od kiedy znasz sie na prawie budowlanym i sprawach zwiazanych ze sprawami demontowania konstrukcji metalowych? Napisz o co tak naprawde Ci chodzi, a nie przypierdzielasz sie do Piatka, ktrory zlozyl deklaracje pomocy dla kibicow?

Nie znam sie na prawie budowlanym, ale obserwuje jakie jest podejscie miejscowych wladz do takich spraw.

Do Piatka sie nie przypierdzielam, choc wkreca tania bajere. Ale moze i zdemontuje te kraty, przeciez on wie jak sie robi cos dla sportu w czynie spolecznym 8) . (ktos wie, jak sie skonczyla ta sprawa z tym (nie)legalnym torem w Motyczu?).

Do Gela:

Czy sie to zdejmuje gumowka, czy palnikiem, to i tak nie widze tego, zeby zrobil to fanklub.

Jeszcze do Ciebie Łopty; ja naprawade chetnie pojde i sam ta krate sciagne, ale jak patrze jakie problemy sa z sama decyzja, to juz sobie wyobrazam co sie bedzie dzialo z wykonaniem. Juz widze te pytania: "Czy na demontaz kraty nie musi byc przeprowadzony przetarg?", "Czy firma dysponuje odpowiednimi uprawnieniami?", "Kto zagwarantuje bezpieczenstwo ludziom pomagajacym przy demontazu?", "Kto wezmie odpowiedzialnosc za ewentualny wypadek przy demontazu?" itp. itd. Nic mnie nie zaskoczy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#2155 Postautor: Koper » 21 marca 2006, o 15:13

sting126 pisze:
boxing pisze:
sting126 pisze:
Pebas pisze:- wojciechowski spokojny jest o kibicow zuzla. gdyby stadion byl zuzlowy to moglby nawet zaglosowac za calkowitym demontazem kraty.

Bardzo mnie to cieszy. Podczas posiedzienia komisji padla deklaracji,ze bardzo realne jest stworzenie dwoch stadionow.

Stingu mozesz to rozwinac bo nie wiem czy zartujesz czy piszesz powaznie - emoticonow brak...

Pisze powaznie chociaz wierzyc mi sie w to oczywsicie nie chce. Przedstawiciel Prezydenta gdzies tam powiedzial "pamietajmy,ze bardzo realne jest,ze powstana dwa stadiony - pilkarski i zuzlowy i wtedy nie bedzie problemu krat". Tyle - szczegoly nie padly.
Pomysl nie jest nowy bo wlasnie identyczne plany sa w Czestochowie, skoro Czestochowa ma tak jak my problemy z kratami, to moze u nas tak jak w Czestochowie powstana dwa niezalezne projekty dla stadionu pilkarskiego i zuzlowego :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2156 Postautor: bkapusta » 21 marca 2006, o 15:21

Z tego co widze Czestochowa nie ma problemu z kratami tylko z plotem. Kibicom nie podoba sie plot, ktory przy naszych kratach to pikus. To co tam zrobili to tak jakby nasza krate obnizyc o polowe ;-) Taki plot chyba jednak sie przydaje, zeby np. po meczu ludzie nie wbiegali na tor [tak sie dzialo w ZG i tam tez postawiono plot].
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Czarek
Trener

#2157 Postautor: Czarek » 21 marca 2006, o 15:31

W przypadku nieusunięcia krat należy zażądać założenia ich na sektorze przy trybunie głównej (czyli tam gdzie siedzą decydenci). Dlaczego kraty są tam zdjęte? Więcej jest sektorów gdzie nigdy nic się nie dzieje, a są kraty - wejście w pierwszy wiraż, cały drugi łuk. Albo wszędzie kraty, albo nigdzie. Banda cwaniaków zdjęła sobie ogrodzenie na swoim sektorze, a innych mają gdzieś.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Koper
Trener
Kontakt:

#2158 Postautor: Koper » 21 marca 2006, o 15:36

Akurat w sektorze VIPow to nie o dobra widocznosc chodzi tego co dzieje sie na torze ale bardziej oto aby VIPy tacy jak politycy byli dobrze widoczni przez pozostala czesc publicznosci, szczegolnie wtedy gdy tuz przed wyborami pofatyguja sie na stadion i zostana wyczytani przez spikera jako darczyncy opon lub sponsorzy biegu, po wyborach takie VIPy znow nie korzystaja z dobrej widczonosci na tor az do kolejnych wyborow i tak sie kolo zamyka:)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2159 Postautor: luCas » 21 marca 2006, o 15:42

Nie tylko VIP-y i politycy siadaja pod dachem :p Prosze mnie nie obrazac :D Z ta widocznoscia to tez roznie bywa, bo rewelacyjna nie jest, szczegolnie z nizszych rzedow sektora pod buda.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Czarek
Trener

#2160 Postautor: Czarek » 21 marca 2006, o 16:20

Koper pisze:Akurat w sektorze VIPow to nie o dobra widocznosc chodzi tego co dzieje sie na torze ale bardziej oto aby VIPy tacy jak politycy byli dobrze widoczni przez pozostala czesc publicznosci, szczegolnie wtedy gdy tuz przed wyborami pofatyguja sie na stadion i zostana wyczytani przez spikera jako darczyncy opon lub sponsorzy biegu, po wyborach takie VIPy znow nie korzystaja z dobrej widczonosci na tor az do kolejnych wyborow i tak sie kolo zamyka:)

A ja mówię tu o panu Paszkiewiczu, Kurczuku i całeś świcie Motoru, o panach Wojciechowskim i Pruszkowskim (jak się pojawią) czyli odpowiedzialnych za istnienie tej kraty na pozostałej części stadionu.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#2161 Postautor: DonKamizi » 21 marca 2006, o 17:07

Nie ulega wątpliwości, że Wojciechowski strzelił sobie w oczach kibiców samobója.
Ale gwoli wyjaśnienia interesuje mnie jeszcze to......
sting126 pisze:W przypadku modernizacji chodzilo o to,ze bez sensu teraz ponosic koszty. Argument obalony przez p. Piatka, ktory zadeklarowal,ze z pomoca kibicow usunie gorna czesc kraty jesli bedzie to najwazniejszy argument przeciw.

Jestem ciekawy jak to miało wygladąć.P. Piątek zakupi palniki, tlen, azot załatwi wywóz a "ferajna" z FanKlubu na czele ze Stingiem :wink: będzie ciąć :?: :?:
Czy wyobrażacie sobie, że Panowie z Mosiru, który jest właścicielem stadionu pozwolą na coś takiego :?: :?: Kto wziąłby odpowiedzialność gdyby (odpukać) stałby się jakiś wypadek :?: :?:

Coś takiego musi przeprowadzić firma z odpowiednimi uprawnieniami a nie - mimo najszczerszych chęci - FanKlub.I gdyby P.Piątek sfinansował to z własnej kieszeni to ok.W innym przypadku czcze gadanie i zagranie pod publiczkę, jak napisał ktoś wcześniej.

Ogrodzenie zostanie ale najprawdopodobniej :wink: pojawi siÄ™ dmuchana banda.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
KyLma

#2162 Postautor: KyLma » 21 marca 2006, o 17:29

a jak tam tor bardzo mokty????
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#2163 Postautor: Nazir » 21 marca 2006, o 20:03

KyLma pisze:a jak tam tor bardzo mokty????

:lol: :lol: :lol: :lol:

Wracajac do tematu kraty:
Jesli takowa zostałaby na swoim miejscu mogłaby sie jeszcze na coś przydać. Na przykład, do powieszenia na niej długiego na całą prosta przeciwległą do startu, transparentu wyrazajacego stanowisko kibiców wobec takiej decyzji. :wink: Możnaby nawet ogłosic konkurs na tresc hasła jakie miałoby być zamieszczone na transparencie...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2164 Postautor: mikas » 21 marca 2006, o 20:32

Nazir pisze: Możnaby nawet ogłosic konkurs na tresc hasła jakie miałoby być zamieszczone na transparencie...

Ogłaszam :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meridol

#2165 Postautor: meridol » 21 marca 2006, o 23:39

bardzo sluszny konkurs !!!
proponujÄ™: Domagamy sie oddzielnych stadionow dla LKP MOTOR i TZ SIPMA!!!

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#2166 Postautor: Nazir » 22 marca 2006, o 02:26

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2167 Postautor: bkapusta » 22 marca 2006, o 09:12

Lol.

To jakas zorganizowana akcja i bedziecie wycinac tez posty o wycinaniu postow?:>
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2168 Postautor: Łoptymista » 22 marca 2006, o 09:12

mikas pisze:
Nazir pisze: Możnaby nawet ogłosic konkurs na tresc hasła jakie miałoby być zamieszczone na transparencie...

Ciezko bedzie z tym konkursem. Ceznura tnie hasla jak komary w czerwcu. :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2169 Postautor: bkapusta » 22 marca 2006, o 09:13

Nie to jest niepowazne.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#2170 Postautor: yamahaR1 » 22 marca 2006, o 09:13

No ładnie mój post szybciej zniknął niż się pojawił. Który to Pan moderator taki sprytny i sprzyjający władzy :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2171 Postautor: bkapusta » 22 marca 2006, o 09:14

A sygnature mi tez wytniecie? 8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2172 Postautor: Łoptymista » 22 marca 2006, o 09:15

yamahaR1 pisze:No ładnie mój post szybciej zniknął niż się pojawił. Który to Pan moderator taki sprytny i sprzyjający władzy :?:

Stawaiłbym na admina. Moderatorzy sa ok (tak sadze)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#2173 Postautor: yamahaR1 » 22 marca 2006, o 09:21

Gdyby tak nasi zawodnicy mieli taki refleks na starcie jak admini przy wycinaniu postów to eliga nasza :roll:
A co do nowej nawierzchni to zna się ktoś na tym lepiej ? Bo ja nie za bardzo się orientuje ale mam wątpliwości czy ten sjenit się teraz odpowiednio ułoży

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2174 Postautor: Łoptymista » 22 marca 2006, o 09:23

bkapusta pisze:A sygnature mi tez wytniecie? 8) 8) 8)

bardzo ladna. Razdzilbym sie zglisc do uzytkonika wojtek 78. on dysponuje ladniejszym zdjeciem przyjaciela uzla. nie bedziesz zawiedziony.

Czarek
Trener

#2175 Postautor: Czarek » 22 marca 2006, o 09:24

mikas pisze:

Skandal! Mój post z hasłem: "Będziecie sami siedzieć za kratami" został skasowany.