Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#2126 Postautor: RadeKas » 20 listopada 2019, o 22:41

Saeyl pisze:Do mnie napisał, że trwa licytacja i jeden pan daje już 5 tys. i czy jestem zainteresowany dalej.

Lublin, Miasto inspiracji.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Deri
Senior

#2127 Postautor: Deri » 20 listopada 2019, o 22:41

Saeyl pisze:
mcprzemek pisze:

Czy to nie jest czasami niezgodne z prawem?

Jest ;) Nie można odsprzedawać drożej.

To napisze ze sprzedaje np.długopis za 2 tys a karnet gratis:)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2128 Postautor: niespokojny » 20 listopada 2019, o 22:41

Może i dobrze wyszło. Teraz miasto wie jakie jest ciśnienie na żużel wśród mieszkańców. Jak takie jajca będą się powtarzać to pół żartem i pół serio, może dojść do zamieszek.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Deri
Senior

#2129 Postautor: Deri » 20 listopada 2019, o 22:42

MIERZWIN pisze:Może jakąś petycję do klubu wystosować, coby wycofali się z numerowania miejsc i karnety już kupione oraz te w sprzedaży, obowiązywały na takich zasadach jak do tej pory?

:lol: :lol: :lol:Trzeba było w 1 sek dać cenę za karnet 2tys koniki by się rzuciły a po 2 min po 320 zł;p
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 22:44 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

tck
Senior

#2130 Postautor: tck » 20 listopada 2019, o 22:43

MIERZWIN pisze:Może jakąś petycję do klubu wystosować, coby wycofali się z numerowania miejsc i karnety już kupione oraz te w sprzedaży, obowiązywały na takich zasadach jak do tej pory?

i co? znowu kolejki na 3h przed otwarciem bram??
chyba żartujesz....

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#2131 Postautor: Kshyhu » 20 listopada 2019, o 22:43

niespokojny pisze:To troll jakiś pewnie. Za 5 k to można sponosrem klubu zostać i siedzieć na Vipie :P

Ale trzeba te 5k wyłożyć. A on wyłożył 1.6k, więc na czysto ZGARNIE 3.4k :)
Motor mocnyj!

Barti
Junior

#2132 Postautor: Barti » 20 listopada 2019, o 22:57

TreleMorele pisze:ale kabaret wyszedł z tymi karnetami ...klub naprawdę ma nas chyba w dup...

Oczywiście że ma nas w dupie. Pokazali że liczy się tylko kasa nic więcej. Ale za to jak pięknie w mediach można opisać NAJLEPSZYCH KIBICÓW, i zgarnąć za nich pochwały.

Z jednej strony dobrze ze są miejsca numerowane z drugiej wyszedł jeden wielki burdel. Osobiście poleglem tak jak większość na mapce a dopiero potem poszedłem na przydział i po 3 minutach już było pozamiatane... Tyle dobrego że żona wzięła karnety z firmy, plakalem że są w tak słabych miejscach a teraz to nic tylko się cieszyć że w ogóle się wejdzie. Chociaż nie wiem czy się śmiać, czy płakać bo sort będzie mocno sezonowy, nie wspomnę o klimacie na SE....
Czasami coś napisze

Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!

Flagg
Trener

#2133 Postautor: Flagg » 20 listopada 2019, o 23:00

SE się obroni. Ludzie się powymieniają karnetami, a Ci, którzy tego nie zrobią i nie będą kibicować, to po dostaniu kilka razy zjebki od reszty sektora, sami zaczną prosić o wymianę :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#2134 Postautor: spokojny » 20 listopada 2019, o 23:02

Nawet jesli sezonowcy ubiegli '' prawdziwych kibicow '' to jest to zrozumiale i maja takie samo prawo do karnetow. Jesli jednak wygralo jakies kolesiostwo typu rezerwacja karnetow dla kolegow Mietka wirazowego przed sprzedaza, to juz hanba. Jesli koniki zaczna masowo wystawiac te karnety to tez hanba. Zobaczymy czy klub jakos zareaguje na takie niezadowolenie.

Awatar użytkownika
mtgo
Szkółkowicz

#2135 Postautor: mtgo » 20 listopada 2019, o 23:02

ależ spektakularny strzał w głowę...

TreleMorele
Senior

#2136 Postautor: TreleMorele » 20 listopada 2019, o 23:04

Klub przytulił kase. A kto kupił bilet to już mają w czterech literach. Mając stadion na 20tys ludzi skonczyłoby się identycznie....
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 23:05 przez TreleMorele, łącznie zmieniany 1 raz.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Badzia
Szkółkowicz

#2137 Postautor: Badzia » 20 listopada 2019, o 23:05

Karnety kupione, ale niewątpliwie kilka punktów powinien klub rozważyć:
1) Sprzedaż karnetów na sektor SE grupom kibicowskim poza oficjalna dystrybucją
2) Wprowadzenie karnetów imiennych, zeby odstraszyć koników (bo nie oszukujmy sie, i tak nikt na bramkach nie będzie miał czasu sprawdzać tożsamości)
3) Przeznaczenie choć 1 sektora na bilety
4) Sprzedaż etapowa, najpierw karnetowicze z zeszłego roku

A dla znajomych, którzy maja po 35 karnetów i sie dorobiają na kolegach z trybuny, jest mam nadzieję osobne miejsce w piekle. I będę sie często uśmiechał jak upadną i sobie głupi ryj rozwalą.

Step

#2138 Postautor: Step » 20 listopada 2019, o 23:05

Może trzeba założyć nowy temat - zamiana karnetów ?

Step

#2139 Postautor: Step » 20 listopada 2019, o 23:12

Sylwek16 pisze:Wymiana 1 za 1? coś z c3? Jakie miejsca? Ja mam c6 rz. 13 m. 45

mam c3 ,zamienię na c6

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2140 Postautor: niespokojny » 20 listopada 2019, o 23:18

Ja mogę wymienić 3 normalne i jeden dziecięcy z C3 rząd 6 na C4, C5 albo A4 rząd od 4. Jbc prv.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2141 Postautor: Torsen » 20 listopada 2019, o 23:22

Też wpadłem w pułapkę wyboru miejsc, który w ogóle nie był możliwy.
Wygląda na to, że informacja o zainteresowaniu żużlem w Lublinie poszła w Polskę, a teraz w Polskę poszły lubelskie karnety.
Ja nie mam. Szukam dwóch. Ale pierdyliarda za nie nie dam.

Step

#2142 Postautor: Step » 20 listopada 2019, o 23:25

niespokojny pisze:Ja mogę wymienić 3 normalne i jeden dziecięcy z C3 rząd 6 na C4, C5 albo A4 rząd od 4. Jbc prv.

mam A4

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2143 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2019, o 23:27

viewtopic.php?f=10&t=16500 - temat z wymiana karnetow
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
toinoja
Szkółkowicz
Kontakt:

#2144 Postautor: toinoja » 20 listopada 2019, o 23:29

Deri pisze:
Saeyl pisze:
mcprzemek pisze:Czy to nie jest czasami niezgodne z prawem?

Jest ;) Nie można odsprzedawać drożej.

To napisze ze sprzedaje np.długopis za 2 tys a karnet gratis:)

To jak nasi dzielni rodacy poradzili sobie w Norwegii z alkoholem który jest sprzedawany w określonych godzinach, po prostu można sobie wypożyczyć butelkę z alkoholem za kaucję. A co później zrobisz z butelka i jej zawartościa, czy wypijesz czy oddasz pełną to tylko twoja prywatna sprawa.

rumburaque
Szkółkowicz

#2145 Postautor: rumburaque » 20 listopada 2019, o 23:30

Ja jestem tym szczęśliwcem że mam karnety w jednym miejscu. Głos samolubny ale w tamtym sezonie żebyśmy usiedli razem (ja, dwójka dzieci, dziadek, siostra i szwagier) to nie było bata. Teraz udało mi się kupić z automatu w kupie. Chcieliśmy numerowanych to mamy. Ja po cyrkach ubiegło sezonowych nie zgadzam się na żadne anulowanie zakupu itp. (jest to głos samolubny) ale jako wieloletni kibic i to bardzo wieloletni ubolewam nad traktowaniem nas kibiców, gdzie jakiś system lojalnościowy, budujemy nasz klub a sprzedajemy go w przeciągu 5 min "jak dziwkę" ch.j wie komu, a oni dalej będą kupczyć. Ja jestem staroświecki ale takie technologię nas zabiją... na takich platformach można sprzedawać bilety na jednorazowe wydarzenia.. nie kupię biletu na koncert "zenka" czy "metallicy" to huk, ale tutaj mamy cały sezon i ktoś będzie miał sezon zje...ny bo "kasa musi się zgadzać?!" Kuba K. mam nadzieję że przemyślicie sprawę na przyszły sezon, bo jak sam wspomniałeś "pycha kroczy....." szczerze mam nadzieję że nie przyświecało wam zadanie "sprzedać kij wie komu aby poszło...".

Triki

#2146 Postautor: Triki » 20 listopada 2019, o 23:33

Witajcie,

może nie chodzę na żużel tyle co niektórzy z Was, ale uznałem, że mimo wszystko staż uprawnia mnie do zabrania głosu. Na żużel zacząłem chodzić ponad 20 lat temu. Zostałem na nim obsrany wiele razy. Raz przez gołębia, wiele razy przez działaczy i zawodników. Czasem dosłownie, czasem w przenośni. Jeździłem z Wami Kibicami do Równego. Byliśmy razem, gdy na stadionie w Miszkolcu piwo skończyło się wraz z końcem pierwszej serii. Razem Poniedziałki Wielkanocne spędzaliśmy na rozmowach w busie, oczywiście w drodze na mecz do Krosna. Razem wypatrywaliśmy pociągów w Rawiczu, bo na torze wiało nudą. Wszyscy wiemy, kto stworzył mrugające gwiazdki, ale nikt z Nas nie wie, kto stworzył bla bla bla . Wiemy, kto myje nogi na rzeszowskim rynku. Naprawdę różnie bywało, ale nigdy nie czułem się tak obsrany jak dziś. Dla mnie dziś oficjalnie nastał dzień, w którym klub odwrócił się od kibiców, a zwrócił w stronę pieniądza. Odwrócił się od kibiców, którzy byli zawsze. Na dobre i na złe. Wiem, że nie było idealnego wyjścia z sytuacji, ale wybrano najgorsze. I winę za to ponosi zarówno Eventim, jak i klub, który mógł w 100% przewidzieć ciąg zdarzeń. Bo przecież nie jest on żadnym zaskoczeniem? Pół stadionu w rękach koników, a do tego odebrano możliwość zakupu karnetu większości, która będzie z klubem nie tylko na dobre. Rodzinom, osobom starszym. Dziecko mam usadzić trzy sektory dalej? Kpina. Do tego dochodzi rezerwacja przez klub biletów. Dla Speedway Euphorii mimo, że się nie chwalą jeszcze rozumiem, sam bym tak zrobił. Ale reszta? Szkoda gadać, szkoda strzępić ryja. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że klub musi sobie z tego wszystkiego zdawać sprawę. I wie, że może Nas olać. Przecież My, frajerzy co spędzili dwie trzecie życia na żużlu i tak wrócimy na stadion, choćby w drugiej lidze. Cóż, Prezes jest biznesmenem, hajs się zgadza. Prezesie, do zobaczenia na wyjeździe. I do zobaczenia w drugiej lidze, chociaż nie, bo przecież nie dam rady kupić biletu. Na bank będzie za dużo chętnych.

Pozdrawiam,

Step

#2147 Postautor: Step » 20 listopada 2019, o 23:35

grzesieck pisze:http://zuzel.info/viewtopic.php?f=10&t=16500 - temat z wymiana karnetow

Dzięki:)

qpa
Junior

#2148 Postautor: qpa » 20 listopada 2019, o 23:41

W innych klubach najpierw kupują karnetowicze, i to jest imo minimum jakie trzeba było zrobić.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2149 Postautor: Torsen » 20 listopada 2019, o 23:42

Problemem nie jest ani numeracja krzesełek, ani wystawienie karnetów do ogólnej sprzedaży. Kto pierwszy, ten lepszy - dokładnie tak samo, jak w przypadku sprzedaży tradycyjnej, tylko "bardziej".
Problemem jest natomiast to, że przewidziano opcję wyboru miejsc, która nie działała, a próby skorzystania z niej spowodowały, że bilety rozeszły się w międzyczasie w ramach wyboru automatycznego. To spowodowało, że konkurencja między osobami zainteresowanymi wyborem miejsc (czyli generalnie osobami, które na mecze będą chodzić), a osobami zainteresowanymi jakimikolwiek miejscami (czyli generalnie konikami) była nawet nie tyle nierówna, co była farsą.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2019, o 23:59 przez Torsen, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#2150 Postautor: dannie » 20 listopada 2019, o 23:44

Zgadza się. Gdyby z góry przyjęto, że wszystkie miejsca przydzielane są automatycznie to nie byłoby tego problemu.
Obrazek