Żużel w TV
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel w TV
Ja tylko przypomnę, że MMX związany RODZINNIE z Motorem dostarcza sprzęt Buczkowi :D
Ale ta Motowizja ma tragicznych operatorów,wygląda jakby ludzi od wesel brali ,przecież tam co bieg to spaprane kadry,gubią mijanki ,upadki, z powtórkami nie lepiej,strasznie zmęczyła mnie dzisiejsza transmisja z MMPPK.
kibicLBN pisze:Gelo pisze:Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.
Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
Nie mam nic do Rybnika i nawet ten Mrozek nie irytuje mnie aż tak jak niektórych, ale kibicuję w tej potyczce Bydgoszczy. Dlaczego? Bo mają odrobinę większe szanse na późniejsze utrzymanie. Bo mam dobrego kumpla z Bydgoszczy i chciałbym z nim spotkać się na bezpośredniej potyczce. Bo niech Przyjemski spełni marzenia bydgoskiego bohatera. Bo to jedyna szansa dla Jaworskiego w Motorze na miejsce w składzie. I to nie są wszystkie ,,bo".
to jest tak gigantyczny argument , że kolejnych nie ma już potrzeby wymieniać .
-
rumburaquee
- Zawodowiec
RadeKas pisze:Przyznam się, że czasami kupuję ryby od Abramczyka i nawet mi smakują.
A powinieneś jeść może nie z obrzydzeniem ale co najmniej nie zachwycając się;)
Karamba pisze:kibicLBN pisze:Gelo pisze:Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.
Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
Nie mam nic do Rybnika i nawet ten Mrozek nie irytuje mnie aż tak jak niektórych, ale kibicuję w tej potyczce Bydgoszczy. Dlaczego? Bo mają odrobinę większe szanse na późniejsze utrzymanie. Bo mam dobrego kumpla z Bydgoszczy i chciałbym z nim spotkać się na bezpośredniej potyczce. Bo niech Przyjemski spełni marzenia bydgoskiego bohatera. Bo to jedyna szansa dla Jaworskiego w Motorze na miejsce w składzie. I to nie są wszystkie ,,bo".
No dziwne że można komuś znajomemu dobrze życzyć
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
RadeKas pisze:Przyznam się, że czasami kupuję ryby od Abramczyka i nawet mi smakują.
I w porządku. Abramczyk jest sponsorem tytularnym Wiktora Przyjemskiego - jeszcze zawodnika Motoru. Żeby było śmieszniej był nim zanim został sponsorem Polonii.
kibicLBN pisze:Karamba pisze:kibicLBN pisze:Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
No dziwne że można komuś znajomemu dobrze życzyćsorry ale ja nie z tych, co się cieszą jak się sąsiadowi samochód zepsuje
zdecydowanie wolę w ekstralidze Bydgoszcz niż Rybnik i chyba mam prawo skłaniać się bardziej ku jednej drużynie niż drugiej? a to że od tego zależy jazda Przyjemskiego? Trudno, przeżyjemy bez jego punktów, jaki będzie tego efekt to się okaże. Wiadomo, że Polonia też będzie głównym kandydatem do spadku, ale i tak ma większe szanse na skomponowanie jako takiego składu niż Rybnik.
Spoko to mnie tak rozbawiło ,zrobiłeś mi popołudnie . Może ktoś jeszcze ma kumpli w Lesznie oddamy Dominika , pomoże w awansie bo chcieliby się z nimi spotkać w bez pośredniej potyczce .
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Abramczyk jest sponsorem tytularnym Wiktora Przyjemskiego
Kask niebieski Abramczyk Wiktor Przyjemski
Karamba pisze:Spoko to mnie tak rozbawiło ,zrobiłeś mi popołudnie . Może ktoś jeszcze ma kumpli w Lesznie oddamy Dominika , pomoże w awansie bo chcieliby się z nimi spotkać w bez pośredniej potyczce .
No spoko, rzeczony kumpel wykonywał dla mnie roboty tego lata i jak się dwóch fanów żużla zetknie i łączy ich niechęć do Torunia
Sympatyzowanie z jakąś drużyną nie oznacza, że z chęcią ,, oddał bym" jej naszych najważniejszych riderów. Przyjemski jest potrzebny, ale skoro zdecydowanie woli reprezentować barwy rodzimej ekipy, to zadam Ci pytanie: dlaczego źle życzysz Wiktorowi Przyjemskiemu?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeśli jazda w składzie Mistrza Polski jest złorzeczeniem no to każdemu tak bym życzył .
A jak to zmierzyłeś? Chłopak jeździł w Bydgoszczy od najmłodszych lat. Odchodził z płaczem. Dokąd? Do Motoru. Jeżeli nie Bydgoszcz w grę wchodził tylko Lublin. I ok. Ja go rozumiem. Ale jestem kibicem Motoru. Chciałbym żeby Wiktor jeździł w przyszłym sezonie w Lublinie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:A jak to zmierzyłeś? Chłopak jeździł w Bydgoszczy od najmłodszych lat. Odchodził z płaczem. Dokąd? Do Motoru. Jeżeli nie Bydgoszcz w grę wchodził tylko Lublin. I ok. Ja go rozumiem. Ale jestem kibicem Motoru. Chciałbym żeby Wiktor jeździł w przyszłym sezonie w Lublinie.
A jak to jest z tym MMX? On jest wrogiem Motoru czy nie? A co za tym idzie, dwoje wiceprezesów powinno się wyrzec z rodziny Marmuszewskiego?
Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy
Hm?
- tezetomaniak
- Trener
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy
Hm?
Odpuść choremu.
Mam w głębokim poważaniu co myślisz na temat mojego zdrowia psychicznego. Zbyteczna troska i strata czasu. A jeżeli tak bardzo Cię to interesuje wszystko u mnie w porządku i pod kontrolą. Przypominam jednocześnie, że nie ma obowiązku reagowania na moje wpisy.
Jak zaczynasz obrażać czy rzucać jakieś dziwne polityczne aluzje to nie dziw się że ktoś śmie reagować.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Głupiec musi wiedzieć, że jest głupcem. Taką mam misję.
Ale wiesz ze on nic o polityce nawet nie wspomniał? Kulturalnie dyskutował. A Ty zaczynasz swoje ośmiogwiazdkowe tematy i się nakręcasz jak szczerbaty na suchary.
Wychodzę z prostego założenia, że jak ktoś wypisuje brednie musi być ośmiogwiazdkowcem. Innej opcji nie ma. Tezetocośtam nazywa to bólem dupy pisiora. Można? Można. I jest na to bezkarne przyzwolenie. Więc poszukajmy chociaż trochę symetrii.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Wychodzę z prostego założenia, że jak ktoś wypisuje brednie musi być ośmiogwiazdkowcem. Innej opcji nie ma. Tezetocośtam nazywa to bólem dupy pisiora. Można? Można. I jest na to bezkarne przyzwolenie. Więc poszukajmy chociaż trochę symetrii.
Jakie brednie? Zapytałem tylko czy Marmuszewski, który robi silnik na zlecenie lidera Polonii może nazywać się kibicem Motoru i czy to etyczne, iż przebywa z tym człowiekiem w jednym domu Pani wiceprezes Motoru :). Ty tutaj jesteś jedynym prawdziwym kibicem, dlatego chciałbym się dowiedzieć :)
Ostatnio zmieniony 22 września 2024, o 11:30 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Jest bezkarne przyzwolenie, bo forum i światem rządzą lewaki 
Opinie tezetomaniaka są tylko i wyłącznie skutkiem twoich politycznych polimatów. Nikt tak tu nie politykuje jak Ty. A przypominam że to nie forum polityczne. A Ty chcesz szukać symetrii... kariera polityczna stoi otworem musisz tylko chcieć.