Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Perez
Trener

Re: Żużel w TV

#21176 Postautor: Perez » 21 września 2024, o 18:24

Nie masz w serduszku dobra dla Motoru. Wstyd.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

KrzyczącyK1b1c
Trener

#21177 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 września 2024, o 18:27

Ja tylko przypomnę, że MMX związany RODZINNIE z Motorem dostarcza sprzęt Buczkowi :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#21178 Postautor: Cz@rek » 21 września 2024, o 18:29

Ale ta Motowizja ma tragicznych operatorów,wygląda jakby ludzi od wesel brali ,przecież tam co bieg to spaprane kadry,gubią mijanki ,upadki, z powtórkami nie lepiej,strasznie zmęczyła mnie dzisiejsza transmisja z MMPPK.

Karamba
Kadrowicz

#21179 Postautor: Karamba » 21 września 2024, o 18:50

kibicLBN pisze:
Gelo pisze:Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.

Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
Nie mam nic do Rybnika i nawet ten Mrozek nie irytuje mnie aż tak jak niektórych, ale kibicuję w tej potyczce Bydgoszczy. Dlaczego? Bo mają odrobinę większe szanse na późniejsze utrzymanie. Bo mam dobrego kumpla z Bydgoszczy i chciałbym z nim spotkać się na bezpośredniej potyczce. Bo niech Przyjemski spełni marzenia bydgoskiego bohatera. Bo to jedyna szansa dla Jaworskiego w Motorze na miejsce w składzie. I to nie są wszystkie ,,bo".

to jest tak gigantyczny argument , że kolejnych nie ma już potrzeby wymieniać .

rumburaquee
Zawodowiec

#21180 Postautor: rumburaquee » 21 września 2024, o 18:53

RadeKas pisze:Przyznam się, że czasami kupuję ryby od Abramczyka i nawet mi smakują.

A powinieneś jeść może nie z obrzydzeniem ale co najmniej nie zachwycając się;)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#21181 Postautor: kibicLBN » 21 września 2024, o 19:11

Karamba pisze:
kibicLBN pisze:
Gelo pisze:Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.

Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
Nie mam nic do Rybnika i nawet ten Mrozek nie irytuje mnie aż tak jak niektórych, ale kibicuję w tej potyczce Bydgoszczy. Dlaczego? Bo mają odrobinę większe szanse na późniejsze utrzymanie. Bo mam dobrego kumpla z Bydgoszczy i chciałbym z nim spotkać się na bezpośredniej potyczce. Bo niech Przyjemski spełni marzenia bydgoskiego bohatera. Bo to jedyna szansa dla Jaworskiego w Motorze na miejsce w składzie. I to nie są wszystkie ,,bo".

No dziwne że można komuś znajomemu dobrze życzyć :lol: sorry ale ja nie z tych, co się cieszą jak się sąsiadowi samochód zepsuje :cool: zdecydowanie wolę w ekstralidze Bydgoszcz niż Rybnik i chyba mam prawo skłaniać się bardziej ku jednej drużynie niż drugiej? a to że od tego zależy jazda Przyjemskiego? Trudno, przeżyjemy bez jego punktów, jaki będzie tego efekt to się okaże. Wiadomo, że Polonia też będzie głównym kandydatem do spadku, ale i tak ma większe szanse na skomponowanie jako takiego składu niż Rybnik.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21182 Postautor: Gelo » 21 września 2024, o 19:15

RadeKas pisze:Przyznam się, że czasami kupuję ryby od Abramczyka i nawet mi smakują.

I w porządku. Abramczyk jest sponsorem tytularnym Wiktora Przyjemskiego - jeszcze zawodnika Motoru. Żeby było śmieszniej był nim zanim został sponsorem Polonii.

Karamba
Kadrowicz

#21183 Postautor: Karamba » 21 września 2024, o 19:40

kibicLBN pisze:
Karamba pisze:
kibicLBN pisze:Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...

No dziwne że można komuś znajomemu dobrze życzyć :lol: sorry ale ja nie z tych, co się cieszą jak się sąsiadowi samochód zepsuje :cool: zdecydowanie wolę w ekstralidze Bydgoszcz niż Rybnik i chyba mam prawo skłaniać się bardziej ku jednej drużynie niż drugiej? a to że od tego zależy jazda Przyjemskiego? Trudno, przeżyjemy bez jego punktów, jaki będzie tego efekt to się okaże. Wiadomo, że Polonia też będzie głównym kandydatem do spadku, ale i tak ma większe szanse na skomponowanie jako takiego składu niż Rybnik.

Spoko to mnie tak rozbawiło ,zrobiłeś mi popołudnie . Może ktoś jeszcze ma kumpli w Lesznie oddamy Dominika , pomoże w awansie bo chcieliby się z nimi spotkać w bez pośredniej potyczce .

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#21184 Postautor: tezetomaniak » 21 września 2024, o 19:43

Gelo pisze:Abramczyk jest sponsorem tytularnym Wiktora Przyjemskiego

Kask niebieski Abramczyk Wiktor Przyjemski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#21185 Postautor: kibicLBN » 21 września 2024, o 20:11

Karamba pisze:Spoko to mnie tak rozbawiło ,zrobiłeś mi popołudnie . Może ktoś jeszcze ma kumpli w Lesznie oddamy Dominika , pomoże w awansie bo chcieliby się z nimi spotkać w bez pośredniej potyczce .

No spoko, rzeczony kumpel wykonywał dla mnie roboty tego lata i jak się dwóch fanów żużla zetknie i łączy ich niechęć do Torunia :cool: to się dogadają. Ja powrotu Przyjemskiego do eligowej Polonii życzyłem od zimy, więc to nie chodzi o to. Przed sezonem kandydatów do awansu było 3 czy 4 i Bydgoszcz wykazuje największe szanse na utrzymanie - choć i tak niewielkie.
Sympatyzowanie z jakąś drużyną nie oznacza, że z chęcią ,, oddał bym" jej naszych najważniejszych riderów. Przyjemski jest potrzebny, ale skoro zdecydowanie woli reprezentować barwy rodzimej ekipy, to zadam Ci pytanie: dlaczego źle życzysz Wiktorowi Przyjemskiemu?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Karamba
Kadrowicz

#21186 Postautor: Karamba » 21 września 2024, o 20:23

Jeśli jazda w składzie Mistrza Polski jest złorzeczeniem no to każdemu tak bym życzył .

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21187 Postautor: Gelo » 21 września 2024, o 20:24

A jak to zmierzyłeś? Chłopak jeździł w Bydgoszczy od najmłodszych lat. Odchodził z płaczem. Dokąd? Do Motoru. Jeżeli nie Bydgoszcz w grę wchodził tylko Lublin. I ok. Ja go rozumiem. Ale jestem kibicem Motoru. Chciałbym żeby Wiktor jeździł w przyszłym sezonie w Lublinie.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#21188 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 września 2024, o 21:26

Gelo pisze:A jak to zmierzyłeś? Chłopak jeździł w Bydgoszczy od najmłodszych lat. Odchodził z płaczem. Dokąd? Do Motoru. Jeżeli nie Bydgoszcz w grę wchodził tylko Lublin. I ok. Ja go rozumiem. Ale jestem kibicem Motoru. Chciałbym żeby Wiktor jeździł w przyszłym sezonie w Lublinie.

A jak to jest z tym MMX? On jest wrogiem Motoru czy nie? A co za tym idzie, dwoje wiceprezesów powinno się wyrzec z rodziny Marmuszewskiego?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21189 Postautor: Gelo » 21 września 2024, o 21:33

Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy

KrzyczącyK1b1c
Trener

#21190 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 września 2024, o 21:34

Gelo pisze:Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy

Hm?

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#21191 Postautor: tezetomaniak » 21 września 2024, o 23:14

KrzyczącyK1b1c pisze:
Gelo pisze:Uuuuu gruby towar. Ośmiogwiazdkowy

Hm?

Odpuść choremu.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#21192 Postautor: Perez » 22 września 2024, o 10:12

Gelo to ma chyba jakiś kryzys wieku średniego.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21193 Postautor: Gelo » 22 września 2024, o 10:23

Mam w głębokim poważaniu co myślisz na temat mojego zdrowia psychicznego. Zbyteczna troska i strata czasu. A jeżeli tak bardzo Cię to interesuje wszystko u mnie w porządku i pod kontrolą. Przypominam jednocześnie, że nie ma obowiązku reagowania na moje wpisy.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#21194 Postautor: Perez » 22 września 2024, o 10:26

Jak zaczynasz obrażać czy rzucać jakieś dziwne polityczne aluzje to nie dziw się że ktoś śmie reagować.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21195 Postautor: Gelo » 22 września 2024, o 10:28

Głupiec musi wiedzieć, że jest głupcem. Taką mam misję.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#21196 Postautor: Perez » 22 września 2024, o 10:32

Ale wiesz ze on nic o polityce nawet nie wspomniał? Kulturalnie dyskutował. A Ty zaczynasz swoje ośmiogwiazdkowe tematy i się nakręcasz jak szczerbaty na suchary.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#21197 Postautor: Gelo » 22 września 2024, o 10:53

Wychodzę z prostego założenia, że jak ktoś wypisuje brednie musi być ośmiogwiazdkowcem. Innej opcji nie ma. Tezetocośtam nazywa to bólem dupy pisiora. Można? Można. I jest na to bezkarne przyzwolenie. Więc poszukajmy chociaż trochę symetrii.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#21198 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 22 września 2024, o 11:27

Gelo pisze:Wychodzę z prostego założenia, że jak ktoś wypisuje brednie musi być ośmiogwiazdkowcem. Innej opcji nie ma. Tezetocośtam nazywa to bólem dupy pisiora. Można? Można. I jest na to bezkarne przyzwolenie. Więc poszukajmy chociaż trochę symetrii.

Jakie brednie? Zapytałem tylko czy Marmuszewski, który robi silnik na zlecenie lidera Polonii może nazywać się kibicem Motoru i czy to etyczne, iż przebywa z tym człowiekiem w jednym domu Pani wiceprezes Motoru :). Ty tutaj jesteś jedynym prawdziwym kibicem, dlatego chciałbym się dowiedzieć :)
Ostatnio zmieniony 22 września 2024, o 11:30 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#21199 Postautor: tezetomaniak » 22 września 2024, o 11:29

Jest bezkarne przyzwolenie, bo forum i światem rządzą lewaki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#21200 Postautor: Perez » 22 września 2024, o 12:52

Opinie tezetomaniaka są tylko i wyłącznie skutkiem twoich politycznych polimatów. Nikt tak tu nie politykuje jak Ty. A przypominam że to nie forum polityczne. A Ty chcesz szukać symetrii... kariera polityczna stoi otworem musisz tylko chcieć.